Чудна есен наближава, ЯНУАРска мама все по-нетърпелива става - 7

• 34 094
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро на всички  мами Simple Smile  Аз съм плюс 8кг,но последните 2 кг ги качих за седмица ;-( мн съм уплашена,ако продължа така ще кача още 20 до края. Но аз много лежа и  нищо не правя ,иначе контракциите ще са не по 10,а по 40 на ден.
За раждане живот и здраве в "Майчин Дом". Там също бебето си седи при майката постоянно.

# 61
  • София
На прегледа по НЗОК на 3.10 бях +1,5 кг от началото на бременността,но си мисля,че и кантарът лъже нещо,а иначе не се претеглям,засега съм активна както преди и кг не ми тежат,дори да не са толкова малко Rolling Eyes Mr. Green Момичета,по принцип за да имате най-точни резултати,ако се мерите максималната честота  е добре да е веднъж седмично и то не само заради евентуалния сдух,а при всекидневно мерене може да има вариации 1/2 кг нагоре или надолу,ако ви мъчи запек,това също се отразява негативно на кг Confused
За болница - засега съм в Шейново,защото там ми е наблюдаващия лекар,но имам още малко време,докато го реша окончателно.

# 62
Айде и аз в новата тема,страхотна е Simple Smile

Днес с дъщеря ми решихме,че ще правим различни фигурки в есенни мотиви.Събрахме кестени,жълъди,листенца и пластелин и направихме разни неща.-гъбки,гъсеница.Мисля да ги занесем понеделник в градината,та да се радват децата.

Като цяло съм качила 8кг до момента,болки усещам и аз и много се задъхвам.Все едно имам нещо седнало на гърдите Simple Smile

Витамини не пия,въпреки че се замислям! Гледам да наблягам на фрешчета и плодове.
Айде лек ден за сега

# 63
Здравейте,

и аз ще раждам в Шейново gloria_calcar11 и моята наблюдаваща докторка е от там  Grinning

# 64
Що се отнася за килограмите от началото на бременността  съм качила 8-9 кг. Simple Smile

# 65
  • София
Софийски мами,днес на срещата в Борисовата се събрахме 4 само,но си прекарахме супер ,надявам се на следващата да сме повечко и да е скоро  pregnant pregnant pregnant pregnant newsm47

# 66
Айде, чакаме снимки  smile3509

# 67
  • София
Gerrychka,аз съм при д-р Пламен Димов,ти при коя си,във ВИП стая ли ще си или още не си решила,знаеш ли дали има възможност,ако избера ВИП и таткото да спи при мен,в сайта им прочетох,че вече е възможно бебето да е 24ч с мен,а не само в часовете за хранене.
Kosty,не се сетихме за снимки ooooh! ,явно ще е следващия път Mr. Green

# 68
  • Варна
*fairy*, малко късно си писала, по това време вече се стягах да ходя. Ти всъщност ходи ли? Темата я промениха, но беше интересно пак. По принцип и друг път съм писала - аз Дияна Димитрова я харесвам за лектор, грабва аудиторията. Та от лекцията се сдобих с първия подарък за бебчето ми. Аз май не съм писала, че чакаме да е момиченце, та точно на място си дойде. Ето да се похваля ...

За 9 октомври съм решила пак да ходя, така че казвайте ако има организация  Simple Smile

# 69
Здравейте...

Кости, отново благодарско за хубавата тема. В предишната отчетна аз я правех и знам колко труд се полага, но пък и какво удоволствие доставя.

Съжалявам, че се включвам рядко. Повечето може би не ме помнят, но наистина времето, в което мога да остана насаме със себе си е това- 23-24ч. и в повечето случаи го проспивам. Rolling Eyes  Гледам да съм по-редовна във фейсбук.

За килограмите- +8, като последните 5 от около месец. Не знам къде са. Предния път бях по-малко по това време, пак работех и се движех, но сега определено съм много по-натоварена физически..

За софийската среща- много бих се радвала да се запозная с вас и ще се опитам да се включа на следващата ако разбирате ни приемете в състав от мен и дивото ми дете. Simple Smile

По другите теми друг път.

Пожелавам ви лека нощ..и прекрасна неделя.. Simple Smile   bouquet

# 70
  • София

chin,разбира се,че ще е още по-забавно с Нико  1swing ,колкото повече,толкова повече.Аз също обичам да оставам насаме със себе си и още 3 месеца ще го имам този късмет,така че се наслаждавам максимално  grinning039

# 71
Здравейте и от мен !!!! и аз се включвам по- рядко ,но гледам дапиша тогава когато има по някакъв конкретен въпрос да се изразя, че ако започна да пиша какво ми е на душата ще заеме сигурно цяла страница Simple Smile  а и нямам и много време сега

Та да ви се похваля и тук - вече съм студент- магистърска степен.хем много се радвам , хем от работата ми неочаквано започнаха да се правят на интересни и да стават проблеми и не мога да ходя на всички лекции , а ми е мн интересно.а относно работата - така или иначе не съм ефективна кой знае колко много сега,а и скоро ще излизам в майчинство дет се вика живот и здраве, а ми правят проблем за еднодневно или полудневно отсъствие при положение , че сме с един почивен ден ...... значи писна ми от хора дето искат да им влизаш в положение , ама те като трябва да ти влязат се правят на ударени и те притискат .....

извинявам се за излиянието си ама ми е много тъжно .......

иначе нашата бебеошанка е добре .другата седмица се надявам да стигна до ЖК да си я видя пак.
аз също отслябнах с 4 кг  в началото на бременността и сега съм си ги върнала и това е,но отзи път съм доста по-активна и гледам да имам разни занимания да не се вкарвам във филми.
та така от нас - лека и доскоро !!!!

# 72
Юхууу  wavey
Как сте в този мрачен неделен ден? Или само в Бургас имаше до преди малко  мъгла ...?

# 73
  • Бургас
Добро утрооооо   food010, ние изпихме кафето , закусихме и след малко на разходка.
Времето в София поне засега е   Nature Sunny и е прекрасно за малко на открито ... А в Бургас то там е друга България...

# 74
И тук горе-долу почна да се показва слънчицето , ама още е доста хладно.
Казват,че до тук бяхме с лятото....

Общи условия

Активация на акаунт