БЕЛГИЯ - 25

• 63 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
ohlalaa, как е Доми? Какво каза педиатъра?

# 436
Лаис, пробвайте с Dexeril. Аз съм много доволна и вече няколко мами пробваха за атопичен дерматит и действа.

# 437
Имам и Дексем и Дексерил. Крема става, ама пяната му шипе.

# 438
Ще споделя мое мнение за АД, моля да не ми се сърдите или нахвърляте.  Hug

За мен АД е последствие, а не първопричина. Мазането с мазила и/или къпането с нещо специално са замазване на проблема, а не решението му.

# 439
  • Semmerzake, Белгия
Блонди, няма как да не мажем или да не къпем със специални мазила при подобни проблеми. Кожата им е супер суха и ги дразни ако не се овлажнява. А водата тук е просто ужасна. Дори и два пъти в седмицата да го къпя, става червен още във ваничката. За съжаление докторите изписват препарати само с кортизони, които мигновено махат обрива, но резултата трае докато мажеш  #2gunfire, а това е нож с две остриета. За мен хомеопатията единствено решава този проблем  Peace!

Честит празник мили дами ! Бъдете много щастливи и обичани ! Весел празник !

# 440
За съжаление докторите изписват препарати само с кортизони, които мигновено махат обрива, но резултата трае докато мажеш  #2gunfire, а това е нож с две остриета.

Именно  Peace

За водата - така е, права си. Но има решение, макар и малко скъпо - адусисор... омекотител се казва май на български. Ние сложихме, около 1800е струва, може на изплащане. Водата тук е 39 точки при 40 максимални на твърдост. Сега с омекотителя е 3-4 точки, разликата е потресаваща.  Peace

Криско от няколко седмици също има проблем с кожата, взехме на А-Дерма олиото с овес за къпане и за мазане след това, но подобрение - нулево  Tired Имам подозрение, че при него чесането и лишеите са донякъде и на нервна почва, но пък дланите и възглавничките на пръстите му се белят, което не може да е от това.  Thinking Изписаха му крем с кортизон, който не съм взела.  Rolling Eyes

Относно хомеопатията аз лично съм доста скептично настроена, може би не съм запозната, не знам...  Thinking

# 441
  • Semmerzake, Белгия
Блонди, кошмарни са тези обриви. Беленето на дланите и пръстчетата, обикновено казват, че е от липса на витамини. Незнам дали е така, при Ники също ми се проявява от време навреме.
Това с омекотителя звучи доста интересно, но засега няма да стане.
За хомеопатията, аз също реагирах като теб. Но реших да пробвам, ако не й помогне, поне нямаше да й навреди. На няколко пъти бях готова да се откажа и да посегна към "вълшебното кремче", което после разбрах, че изтънявало слоя на кожата и предразполагало към рак  ooooh!. 4 - 5 месеца пихме всякакви гранули, когато я заведохме на море, по кожата й имаше само малки участъци с груба кожа, които също изчезнаха от слънцето и солената вода.

Дано бързо минават на всички дечица тези кожни проблеми  Praynig.

# 442
Момичета, тук сме, но нямах време за писане.
1. Ходих вчера в Kind en gezin, където ми казаха, че били виждали и по-страшни случаи, така че да не се шашакам  Laughing Едната сестра намекна и нещо за последната ваксина, че може да е рискова и аз направо им казах, че я отказвам и без това щях да го направя. Иначе да го мажа с мазен крем, с една дума нищо. 2.Семейния доктор ни даде формула за крем с кортизон, който няма да взема, а
3.хомеопата ми даде рецепта за крем на билкова основа и олио за баня без парфюм, никакъв Zwitsal повече. Освен това само 2-3 пъти седмично баня, без плодови пюрета, без жълтък, риба може. Виж как моята интуиция не ме излъга и аз и преди нея ги спазвах тези неща  Wink Даде ни и гранулки, но как да му ги дам? Домче ги плюе засега  newsm78

Аз вярвам на хомеопатия, защото на мен самата преди години помогна, а аз самата сега карам курс, но всеки има право на мнения... изчезвам, че ме дърпат

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 16:44 от ohlalaa

# 443
  • Semmerzake, Белгия
ohlalaa и Ники ги плюеше в началото, разтварях ги в лъжичка с вода и така й ги давах. После свикна. Късмет  Hug

# 444
За съжаление докторите изписват препарати само с кортизони, които мигновено махат обрива, но резултата трае докато мажеш  #2gunfire, а това е нож с две остриета.

Именно  Peace

За водата - така е, права си. Но има решение, макар и малко скъпо - адусисор... омекотител се казва май на български. Ние сложихме, около 1800е струва, може на изплащане. Водата тук е 39 точки при 40 максимални на твърдост. Сега с омекотителя е 3-4 точки, разликата е потресаваща.  Peace

Криско от няколко седмици също има проблем с кожата, взехме на А-Дерма олиото с овес за къпане и за мазане след това, но подобрение - нулево  Tired Имам подозрение, че при него чесането и лишеите са донякъде и на нервна почва, но пък дланите и възглавничките на пръстите му се белят, което не може да е от това.  Thinking Изписаха му крем с кортизон, който не съм взела.  Rolling Eyes

Относно хомеопатията аз лично съм доста скептично настроена, може би не съм запозната, не знам...  Thinking

Е не мога да повярвам на тази сума  Shocked  Влез и прочети за Калзит и ми кажи същото ли е като ефект понеже неговата цена е скромно има няма 100лв. Аз съм с такова устройство в нас и съм просто невероятно доволна.

Честит Празник мили дами   bouquet Нека през цялата година сме така обичани и желани както днес   bouquet

# 445
Ние също имаме омекотител в къщата, но водата си е все така варовита и гадна.

Блонди, да не е бил скоро на антибиотик? Аз имах същия ефект след прием на антибиотик и минаха месеци преди да се отърва от това.

Ние имаме и друг проблем. От известно време и двамата се будят в 4ч сутринта и много често не заспиват след това. Някой да знае приспивателно за деца и бебета?  Laughing То шегата настрана, но аз не мога да издържа на такова неспане вече  Sad

# 446
Здравейте и от мен.  И Анджело е с такъв обрив на едното краче, двете бузки на лицито и ишей имахме. Ужасно нещо. Докторт ни изписа крем кортикостероиден, ефекта е само докато мажем. От вчера пак сме с обриви #2gunfire

Блонди би ли споделила за това масло А дерма, предполагам от аптеките се купува. Също ако сверяваш твоето чудо омекотител с това Калзит, което е споменато, ще ми е интересно дали е със същото действие.  newsm78
 Намери ли фирма за екскурзии? Сори, че съм те подвела с инфото във ФБ, но ойто и да попитах, все тази фирма ми препоръчваше.

Някой да препоръча добър хомеопат в Антверпен.

# 447
Охлала, не е бил на АБ. Има си го този проблем от около 2 години вече  ooooh! Като бебе не е имал АД, а казват, че ако не е отключено тогава, не може да се появи в късна възраст. Давам му сега да пие Омега 3 от сьомга и бирена мая, Саностол давам, плодове яде всеки ден...  newsm78

Агнесана, ние доста гледахме за омекотител и вариантите бяха два - този и този. Разликата в цената е малка, но склонихме на малко по-скъпото (първото), заради това, че машината е по-малка и буците сол са по-малки.

За Калзит не знам нищо, ще прочета после и ще ти пиша пак. Иначе имахме филтри разни - три бяхме сложили - въглен, конци и кристали. Нищо не правеха  Tired

# 448
Агнесана, питах мъж ми и ти отговарям за Калзит. Електормагнит е, каза. Бяхме сложили и такова. По-голям боклук е от трите филтъра. Няма начин нещо да струва 100е и да е качествено и същото да е 1800 и да има еднакъв ефект.  Grinning

П.С. Мъж ми каза да те попитам дали са ви тествали със син химикал водата след това? На колко точки отговаря?

# 449
Аз лично съм много доволна от устройството. От как сме го сложили нямам проблем с варовика. Бойлера си е чист, банята мия спокойно без да търкам и заливам с кислоли. Най спокойно си давам и от водата на детето, дори и като беше съвсем малък.
Незнам какво е това тестване със син химикал. Незнам и как ще стане, понеже самото устройство ми е монтирано веднага след водомера (аз съм с по скъпото).
За мен е важно, че лично аз усещам разликата преди и след устройството. Преди чистехме бойлера от варовик всяка година, а сега изобщо от как е сложено устройството нямам проблем. Кафе машината е същата работа. Филтрите работят на друг принцип и аз точно заради това не исках филтър заради проклетата поддръжка. Кана категорично пък отказвам да ползвам, понеже тя също филтрира водата и изважда както вредните така и ценните и съставки. Пък и в нас само кана ми липсва  Crazy
Ако имаш въпроси можеш да се свържеш със фирмата директно (българска е и патента на устройството е техен) и смятам, че ще се постараят да ти отговорят на всияките въпроси. Дори според мен биха се зарадвали.

Общи условия

Активация на акаунт