Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 165
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Препоръчвам ти зелената ролка на Виши. Струва около 13 лева, но е доста икономична...забравяш за изпотяване и бели петна...действа повече от 24 часа - поне при мен! Peace
Wink

# 91
и аз съм  за ролката на Виши-и бялата и зелената,те са еднакви,но зелената е със съвсем слаб аромат-много приятен,а бялата е без никакъв,имат и кремче,което се маже по някаква схема-първите дни по-често,след това по веднъж на ден,но незнам дали е хубаво

# 92
За тази ролка на Vichy мога да кажа, че не действа на по-тежките случаи. Така, че ако не сте постигнали някакъж резултат с Rexona, Nivea, Dove и др. подобни, не се надявайте, че и Vichy-то ще ви помогне.
Изпробвам сега OdorEx, но ми е за първи ден и още не мога да кажа за резултат.

# 93
Сега си взех от новата Rexona, дето уж не оставя бели следи... пък да видим...
Одорекс не бих използвала - според мен е само за тежки случаи на потене, което си е болестно състояние и просто се налага драстично въздействие върху потните жлези... Но за обикновено потене - Одорекс  Naughty

# 94
и аз съм  за ролката на Виши-и бялата и зелената,те са еднакви,но зелената е със съвсем слаб аромат-много приятен,а бялата е без никакъв,имат и кремче,което се маже по някаква схема-първите дни по-често,след това по веднъж на ден,но незнам дали е хубаво
Ползвала съм зелената ролка и седем дневния крем много дълго време.Не отанах доволна.Колкото и странно да звучи от новата Rexona съм очарована Peace

# 95
Здравейте!И аз си купих Одорекс и снощи се напръсках за 1-ви път, доста ми щипеше докато заспя, измих се на сутринта, сега чакам да видя как ще ми се отрази днес. Но като ви чета мненията, направо не знам какво да си мисля! Едни казват, че се променяла миризмата, че е вредно, че е за много тежко потене! И аз не знам .........не бих казала, че съм тежък случай, но все пак се потя доста, не ми помагат ролки, за това ползвам само стикове, но ми писна да ми се цапат дрехите, особено лятото, така си съсипах доста дрехи Sad. За това и четейки тук, реших да пробвам и аз, но сега се чудя дали да продължа.  Все пак не може без да се потим, тва си е естествен процес на организма. Наистина всяко средство против изпотяване има запушващ порите ефект, но въпросът е Одорекс колко запушва и дали има странични ефекти!? Confused Доста съм объркана.........Sad

# 96
t lady  не се притеснявай чак толкова - Одорекса е за предпочитане пред ботокса например. А че запушва, така е , но запушват и най- обикновени дезодоранти, стикове, кремове и ролки п-в изпотяване. Такъв им е принципа, а активната съставка са алуминиеви соли, различна е единствено концентрацията. Аз съм с направо патологично потене - не помага дори крема на Виши за интензивно изпотяване - по една схема се мажеш и уж не се потиш, ама ела да ме видиш. От Одорекса съм доволна Peace

# 97
Хм, точно в тва ми е притеснението, аз не мисля че съм патологичен случай. Не съм ползвала на Виши ролките и кремовете, може би първо тях трябваше! Аз обаче имам проблем с потенето на ръцете  и краката . Тва пак е някво нарушение, но съм така от малка, много е неприятно, но съм свикнала. Не си пръскам ръцете, а не бих ги пръскала с нещо такова, не понасям нищо по тях и постоянно се мия, мислех да си купя Одорекс за краката най-вече, но купих за мишници! И все пак не мисля че съм толкова тежък случай.........За ботокс сега чувам че се прилага против потене, никога не бих пробвала, защото не съм чак за него! Просто исках средство, с което да се потя по-малко и да не остават следи и петна, но не и чак да не се потя никак и да ми се променя миризмата.
Не знам дали си въобразявам, но вече имам чувството, че ръцете ми се потят повече от обикновено, за сметка на мишниците:( Thinking

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 11:22 от t_lady

# 98
Не знам дали си въобразявам, но вече имам чувството, че ръцете ми се потят повече от обикновено, за сметка на мишниците:( Thinking

Ми нищо чудно... Потни жлези има не само под мишниците - а като запушиш драстично тях, започваш да се потиш през другите... Няма начин, иначе организмът ти ще прегрее  Sunglasses  И докато обикновените дезодоранти влияят повече върху миризмата, а не толкова върху количеството потене, то Одорекса явно влияе основно върху количеството и сигурно затова е само за по-тежки случаи... Вече има доста трайни и ефикасни дезодоранти, без талк /Рексона, Лейди Спийд, Виши, всакакви рол-они и гелообразни, в краен случай може дори мъжки дезодоранти при по-силно потене/... Wink

# 99
Ами мисля, че има наистина ефект от Одорекса, макар че днес не беше много топло при мен, но май няма да го ползвам повече, нещо се страхувам..... Ясно ми е, че потенето не трябва да се спира напълно, освен това както споменах си имам проблем с потенето на ръцете и не мога да преценя дали е от Одорекса. Ползвала съм и гелове и ролки, помагат ми само стиковете и си ползвам тях.  Не съм ползвала от по-скъпите козметики като Виши, може да ги пробвам тях - дано цапат по-малко и да са ефикасни! Все пак при всеки е индивидуално, на някои едни неща помагат, на други-не. За жалост универсална рецепта няма!

# 100
Относно OdorEx-a- ползвах го 3 дни, както пише на опаковката и резултатите не са много впечатляващи. Потенето е понамаляло, но не до желаното ;/
Организмът ми явно умее да се съпротивлява на чуждите намеси... пуффф ooooh!
Само ботокс остана да пробвам. Кофтито на тази манипулация е, че когато спортуваш и искаш да се потиш- например да сваляш излишните килограми и токсините, това няма да се случва през мястото, където са най-активни потните жлези...;////  #Crazy

# 101
отивам да си купя одорекс днес, че през лятото освен черно,бяло, или много широки блузи друго не мога да нося...

# 102
... през лятото освен черно,бяло, или много широки блузи друго не мога да нося...

Уф, и аз съм така  Rolling Eyes От няколко месеца ползвам Одорекс, обаче, и определено има голям ефект.

# 103
отивам да си купя одорекс днес, че през лятото освен черно,бяло, или много широки блузи друго не мога да нося...
защо само черно и бяло,аз си мисля, че потните петна под мишничките не зависят от цвета на дрехата , а от самата и материя, поне моите наблюдения са такива  Laughing

# 104
защо само черно и бяло,аз си мисля, че потните петна под мишничките не зависят от цвета на дрехата , а от самата и материя, поне моите наблюдения са такива  Laughing

Моите наблюдения са, че при черното и бялото не си личат толкова, колкото натрапчиви са "петната" на цветни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт