Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 530
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
А на бас, че никога не бихте предположили каква травма си докарах с днешния HIIT!

Раздрах кожата на палеца на дясното си стъпало. Да, отдолу. Не отгоре. Идиотско, нали?

Вчера споменах, че поради временна липса на достъп дО помещението, в което тренирам по принцип през обедната, резервирах заседателна зала. И нали в нея има мокет, реших да карам на бос крак. Вчера всичко беше наред. Но днес имаше бърпита в тренировката. Пък мокетът - индустриален. Нищо общо по издържливост и твърдост с мекичкия домашен мокет. Таман се радвах какво хубаво съпротивление имам за бърпитата, и усетих болка във възглавничката на палеца. Опитах да устискам до края на тренировката, но не успях. Хартисаха ми едни 10 минути, но то просто не се търпеше. Ни можех да скачам, ни нищо.

Едира, точно така. Файлче с линкове. Аз го отварям през iBooks. Ето къде я има 8-седмичната http://www.fitnessblender.com/v/article-group/Printable-Workout-Routines/2k/

# 16
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Инче както за пореден път показваш справяш се фантастично, БЛАГОДАРЯ!

за днес е следното:
1. Jackie Warner - Crunch xtreme abs - много съм доволнааа
2. лицевки 3 х 20
3. коремни преси 3 х 20
4. бърпита 3 х 20
поиграх си и с уред пеперуда, за бедрата е уникално. Също така искам да споделя, че във вчерашното ми видео на Billy Blanks - Billy's favorite moves имаше много добри упражнения отново за външната част на бедрата - бях много доволна вчера, а днес си имах стабилна мускулна треска там Simple Smile
Скрит текст:
иии да споделя, днес си направих страхотна вечеря, нямаше по-вкусно нещо от това - обожавам да гризкам доматче, краставичка и чушка със сиренце и чашка айран.... няма по-велика вкусотия  Embarassed Embarassed

# 17
Момичета, да ви съобщя тутакси, че си купих постелка! Не щЪ да кажа "да ви се похваля", щото съм леко разочарован от самата постелка. Това е постелката от "Кауфланд", 160х60, за йога - така пише на нея. Синя. Дотук добре, ама след като я отворих от опаковката установих, че мирише на изкустена гума от 10 метра.... Не ми е ясно как при това положение ще мога да седя йогистки на нея за упражнения или в стоеж?!  Rolling Eyes Опънал съм я в банята срещу прозорчето да се проветрява за през нощта. Но може да се наложи и по-дълго проветрение...... Видя ми се и тъничка - 4 мм...  Thinking Ще видим, де.... може пък да не е толкова не-струваща!   Laughing Peace

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 20:38 от Miami_beach

# 18
  • Пловдив
Благодаря за новата чудесна тема!  bouquet
И за да не е само запис, качих трите 5-дневки на фитнес блендер, за да са достъпни постоянно (с активни линкове към всяка тренировка):
https://docs.google.com/document/d/1_vqBc556_NCrVLrbsPMYrgcCQzxt … os9-yM/edit?pli=1
Може да се добави и към 1-ва страница на темата също.

# 19
Incheto21 благодаря за прекрасно оформената темичка   bouquet
Аз днес нямам с какво да се похваля   Embarassed освен голяма разходка с децата. Вече нямам търпение да се прибираме за да си вляза в програмата и да си тренирам пълноценно.

# 20
  • Лутаща се
Не щЪ да кажа "да ви се похваля", щото съм леко разочарован от самата постелка. Това е постелката от "Кауфланд", 160х60, за йога - така пише на нея.
Маями, хич не се занимавай, ами я връщай. Поне до сега с това в Кауфланд не съм имала проблем, трябва само да представиш касовата бележка. Връщат ти парите. Дано да я пазиш.
Утре ще поровя и ще ти дам линк от къде можеш да си поръчаш хубава постелка. А и при нас има един магазин, в който периодично продават, само трябва да проверя как се казваше, на работа имам брошура.

# 21
  • au bout du monde
4-ти ден от петдневката на ФБ. Където има бърпита ги прескачам Embarassed хич не ги обичам.

# 22
Днес почивам. Гладна съм, гриза морков  #Cussing out

Incheto21, благодаря!   bouquet
Де да можех и аз като мацката............ Blush

Да ви попитам, някоя от вас пази ли екселския файл от Инсанити, в който се записваха резултатите от фит теста? Че аз изтрих всичко.
Утре започвам 8 седмичната, но явно ще започна с втория ден. Първият им е някакъв тест за издържливост, който ще пропусна. Ще се водя от моите резултати от фит теста. Пак него ще направя след месец, да видя има ли подобрение.
Просто не ми се тегли отново. На работа ми сложиха филтър, а в къщи нямам място на компютъра.
Дай ми меил и ще ти го изпратя.
Страхотна нова тема!  Hug
Отчет за днес пак кросче-7,5 км. За утре същото.

# 23
  • Лутаща се
4-ти ден от петдневката на ФБ. Където има бърпита ги прескачам Embarassed хич не ги обичам.
А на мен ми харесват. Преди два месеца едва правех 9 за 1 минута, сега правя 16. Малко със зор, но ги правя  Mr. Green

# 24
  • да има едно лесно - на мотора
Инче   bouquet . И за петдневките от ФБ  Peace
Yulinda ,   bouquet за труда
Днес - 24 мин ХИИТ от ФБ
Бобче , много са ти хубави гарджетата  Heart Eyes И бързо възстановяване . И на Фея бързо да заздравява раната  Peace
Маями , аз си бях взела джапанки с такава миризма  от Кауфланд . След първото къпане с тях и миризмата изчезна . Но за постелката - не знам какво би станало след изпиране  newsm78

# 25
А аз съм гладна!
Маями, послушай Скарлет...Аз така се прецаках с топка за фитбол, която до последно преди да се спука ми осмърдяваше душата на гума ...
Скрит текст:
и с целия си акъл и до САЩ я мъкнах, да се чуди човек отвреме на време дали нямам акъл, колкото да пазя равновесие  Mr. Green
Фейо, тенкс за линка, купих я...
Бързо възтановяване и на теб и на Бобчето.

Сега някой ако препоръча и хапче против мързел...ще го обичам и в следващия си живот  Mr. Green

# 26
Запис и от мен в новата тема. Наложи се да си прекъсна Инсанити (оставаха 3 седмици).  Confused

На "почивка" - гости сме във Флорида и нямам време да тренирам по час на ден или когато искам.  #Cussing out
 Успявам да вмъкна по някое HIIT cardio от ФБ от време на време. Поне храненето ми е добре, щурмувах  Whole foods - ядки, семена, чия и т.н.
 Много ми се почва 8 седмичната от ФБ, ама не знам колко време ще имам и дали ще мога всеки ден да тренирам. Ще почака.  Wink
   bouquet

# 27
Ама как само ме зарибявате с тази 8-седмична програма! Но ще се поинтересувам повече след като ми прекарат нормален интернет, че  от седмица и горница вече крада някво си БТК. А съм пуснала заявка да ми прекарат и още никакви ги няма!  Twisted Evil
Тия дни съм по-рядко във форума, но гледам от време на време да тренирам, че нямам време почти. Сега видях, че ФБ имат нова 8минутна тренировка и изглежда примамлива. Утре мисля да я пробвам, че и два пъти мисля да я направя.   bouquet

# 28
А аз съм гладна!

Сега някой ако препоръча и хапче против мързел...ще го обичам и в следващия си живот  Mr. Green
Що си гладна? За нещо специфично ли или просто ти е празен стомахът? Храниш ли се?

Хапчето против мързел се казва "снимка по бански". Поне за мен това беше отключващият момент това лято, за да се нахвърля на HIIT тренировките. Нали вкъщи нямам огледало в цял ръст, гледах се само от кръста нагоре. И си се харесвах. Ама като се видях на снимките от каякарското ни лято, направо щях да умра от срам. Изтрих всичките, на които ми се виждаха дупето и краката. С изключение на една. Да ме мотивира.

Вени, много ги уважавам аз Хол Фуудс! Пък сушито им е направо трепач!

# 29
Гладна съм, щото съм лакома  Laughing Ама много обичам да ям (ако обичах и да тренирам толкова ехеееййй  Party Храня се и още как...
А за споменатото хапче, трякой трябва да ме прецака да ме снима с телефон. А ме снимал с моята камера, (а обикновено всички разчитат на нея  Mr. Green) а снимката е минала през ФШ и вече съм мис Нарцис Joy

Редактирам се да отчета фит теста на фитнесблендера + 1 час колоездене.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 06:55 от Edira

Общи условия

Активация на акаунт