Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 313
  • 837
  •   1
Отговори
# 720
Телефонният номер, от който звъняха на баща ми за презентация беше 0893357557 - представила се като "Симеонова"!

# 721
  • Пловдив
Vilekula,
аз бих се включила, но зависи какъв точно ще е искът, защото например ние не сме поискали разваляне на договор (твърде късно беше вече, когато зачетох тази тема), освен това няколко пъти ми звъня Елена от Тенерифе да ни покани да си резервираме дати, но просто ние бяхме вече решили, че няма да ходим, при такива цени на самолетните билети, и така... Иначе за подвеждане, бяхме подведени, но това си е наш проблем. Все пак, ако по някакъв начин мога да съдействам да не бъдат мамени повече хора (освен с писане в тази тема), с удоволствие бих. И моля, след отрицателните мнения за фирмата, изразявани от някои потребители тук, да не се превъзнасят красотите на острова, защото едното няма нищо общо с другото. И хората, които споделяме за некоректността на фирмата, не смятаме, че Тенерифе не е хубаво място и няма какво да се види там. Просто начинът не  е предлаганият от Солеос и т.н.

# 722
Следя темата от доста време, досега не са ме анкетирали по телефона, явно не са се добрали до номера ми, но знае ли човек...

Имам въпрос към всички, забъркали се с измамната фирма-фантом и изгорели със сериозна сума.
Като ви канят по телефона на въпросната презентация ли, томбола ли се вика, не може да не ви напомнят да си носите личната карта - как иначе ще ви изготвят договора, който докато не подпишете на момента, не ви оставят на мира?
Е не ви ли светва още при тел. разговор сигнална лампичка,че колкото и звезди да ви сваля обиграната девойка, става въпрос единствено за пари и че като отидете там, ще се опитват да ви измъкнат пари?!
Не се ли поинтересувахте, не попитате ли поне дали фирмата има лиценз за туроператорска дейност? Защото ако не притежава лиценз (в което съм 100% убедена), значи няма никакво право да организира екскурзии до където и да е, камо ли да взема пари за нещо, което по закон няма право да извършва?!

Екземпляр от договора поне дадоха ли ви? На него може да се види седалището и адреса на управление, имената на представляващия фирмата, но и това не е гаранция че ще бъде открита, след като постоянно си променя наименованието и адреса.
Единствения вариант, за който се сещам да бъде издирена, са залите на хотелите, където провежда сбирките си и кани жертвите си, за да им измъква парите там, на място.

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 23:11 от krem-karamel

# 723
Като ви канят по телефона на въпросната...презентация ли, томбола ли се вика, не може да не ви напомнят да си носите личната карта - как иначе ще ви изготвят договора, който докато не подпишете на момента, не ви оставят на мира.

Това са изпечени мошеници. Говорят така, че въображението на човека сам да го вкара в капана.  
Ели Симеонова, като я попитаха  "Как трябва да сме подготвени за презентацията?" отговори "Само с добро настроение. Нищо друго."
Класически подход в маркетинга - когато човек е спокоен и в добро настроение е най-лесно да го метнат на върбата.

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 22:09 от Nova_Moda

# 724
Аз искам да отида на такава презентация и да видя как зарибяват, ама никой не ми звъни...

# 725
Аз искам да отида на такава презентация и да видя как зарибяват, ама никой не ми звъни...
Аз също, ама мен, а и всички, които ги знаят какво представляват, не се пробват дори да ги анкетират.
Сякаш дяволите инстинктивно усещат кой ще се хване на въдицата им и към него се насочват.
И де да бяха само тия - пълно е с подобни мошенически фирми-фантоми, търсещи балами, да им оберат парите посред бял ден...

# 726
Не се канете така, защото кой знае какви хватки използват, може и нещо в почерпките да слагат. Не е по темата, но познавам  жена с опит и образование, която се е хванала на въдиците и на дешели и някакви прахосмукачки, скъпи, колкото кола Joy

# 727
Касова бележка веднага издадоха. Няма проблем.
Връщам си думите назад относно касовите бележки - явно много хора са получили такива Hug
Това че издават касови бележки, съвсем не означава, че те са истински.
Твърде вероятно е да са фалшиви - от фалшиви устройства, имитиращи касови апарати.
От фирми като KLM и подобни може да се очаква всичко.
А и никой потърпевш досега не си направи труда да сканира касовата си бележка, да се види истинска ли е, фалшива ли е.
Нищо чудно и с касовите бележки да са ви прекарали, а вие да си въобразявате, че фантомната фирма е изрядна към фиска Joy

Ето повече инфо за фалшивите касови бележки:

ДАНЪЧНИ ИЗЛОВИХА ФАЛШИВИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ В СОФИЯ

ДАНЪЧНИ АЛАРМИРАТ ЗА БУМ НА ФАЛШИВИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 11:56 от krem-karamel

# 728
  • София
Има ли вече осъществена акция срещу тези измамници? На място, докато си правят презентацията да им се изсипят 2-3-ма "доволни" клиенти Wink

# 729
Nie zavejdame delo v plovdiv akoima jelaeshti moje da se prisaedinqt kam  nas tel 0899 105 167 signalizirali sme i gospodari na efira

# 730
КАКВОТО КАЖЕТЕ ПРАВЯ САМО И САмо да си върна парите

# 731
Nie zavejdame delo v plovdiv akoima jelaeshti moje da se prisaedinqt kam  nas tel 0899 105 167 signalizirali sme i gospodari na efira

Ще се радвам, ако Господарите най-накрая обърнат внимание, защото на нас не обърнаха никакво внимание...

# 732
На вниманието на всички читатели:
И тези тук които пишат че са били на почивка в Тенерифе от тази нелоялна и фалшива компания Солеос, които в момента продължават с техните нагли обаждания като се представят от Даймънд ризорт интернешънъл! Понеже Солеос Виа Еоод с разпореждане от КЗП е със статус временно затваряне на обекта от 06.08.2014г. прилагам линк към комисията за защита на потребители долу с  N 503 е в списъка! Е сега драги служители на Солеос нали бяхте номер 1, много коректни към потребителите си, затова ли ви наложиха тази мярка? Смешни сте заедно с вашия тартор да не казвам с какви наклонности Славемир Иванов Минчев от Шумен!
https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=D … T5hsHZl7SzXFQZfAQ

# 733
Na nas veche vzeha da ni obrashtat vnimanie daje utre ochakvame da vidim intervuto po BTV sled 9:30h

# 734
  • София
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=6789

А когато има подписано споразумение между клиента и фирмата?
Споразумение, че парите ще се върнат след месец.

Общи условия

Активация на акаунт