Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 558
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • София
До колко часа работят бюрата по труда, по- точно Възраждане София?

# 466
  • Пловдив
Здравейте,
миналата вълна бях одобрена за езиков курс, но така се стекоха обстоятелствата, че не можех да си взема ваучера.
Знаете ли дали при това положение имам право пак да кандидатствам, този път за друг език или съм си "изгърмяла патроните"?
Благодаря ви  bouquet
Да, имаш право отново да кандидатстваш за езиков курс, след като реално миналата вълна не си получила ваучер Peace

# 467
  • София
Здравейте,
миналата вълна бях одобрена за езиков курс, но така се стекоха обстоятелствата, че не можех да си взема ваучера.
Знаете ли дали при това положение имам право пак да кандидатствам, този път за друг език или съм си "изгърмяла патроните"?
Благодаря ви  bouquet
Да, имаш право отново да кандидатстваш за езиков курс, след като реално миналата вълна не си получила ваучер Peace

Наистина? Благодаря ти Hug

# 468
  • До хладилника, който обичам
Оригинал на дипломата за средно трябва ли ми или само копие може да се носи?

# 469
Оригинал на дипломата за средно трябва ли ми или само копие може да се носи?

Копие, на което пише вярно с оригинала + подпис.

# 470
  • До хладилника, който обичам
Благодаря. Дано не ме върнат. Намерих копие, но оригинала като нищо си кюта още в университета, който завърших преди 8 години Laughing

# 471
Благодаря. Дано не ме върнат. Намерих копие, но оригинала като нищо си кюта още в университета, който завърших преди 8 години Laughing

Едва ли, връщат ги заедно с дипломите от висшето. Мъжът ми и той си мислеше, че не са му я върнали, но след по-щателно ровене я открихме. Не че по принцип на някой е нужна с тоя печат 'не е последно', но все пак е документ.

# 472
  • София

Ами да ти кажа предпочетох да стана рано и да съм от първите, отколкото да си загубя целия ден. Стоях си и си чаках в колата докато отворят. Времето мина мн. бързо, защото и бях с колежка и един познат . Като излизахме към 8:45 вече имаше към 80-90 човека в списъка, който се правеше от чакащите, а идваха и още и още ...  Аз лично съм доволна. През деня незнам как е  иначе  Peace
Отидох вчера към 16:30 в БТ Младост. Имаше може би 15 човека, пускаха на групи по 10 човека. До 17ч. бях приключила, хем че се върнах да си снимам заглавната страница от едната диплома, че бях пропуснала. Там работят с удължено раб. време, т.е. който се е наредил на опашката преди 17ч. ще бъде пуснат да влезе. Човекът от охраната беше много готин  Peace Като излизах имаше само около 5 човека навън. Така че специално за това БТ препоръчвам да се ориентирате след 16:30 и ще минете за 20-на минути не повече  Peace Успех на останалите

# 473
Здравейте, искам да попитам някой има ли ваучер за онлайн обучение по английски език? Може ли да ми разясните някои подробности относно обучението? Много искам да кандидатствам за ваучер, но се притеснявам да не би да не съм разбрала нещо в условията и да нямам време да се обучавам. Аз в момента съм по майчинство и не мога да посещавам курсовете на живо. Това, което разбрах за онлайн обучението е, че трябва да покриеш определени часове, поне 6-7 седмично в системата, във време, което ми е удобно, като и два пъти в седмицата трябва да присъствам в часове във виртуална класна стая, които вече са определени и трябва да си избера според удобен за мен час. Нали така, поправете ме ако греша? Притеснява ме и часовете за самоподготовка да на са в определени часове, с които трябва да се съобравявам, защото моето свободно време е предимно, когато детето спи и аз тогава мога да влизам в системата и да уча. Моля някой ако е наясно да обясни. Благодаря предварително.

# 474
  • Сандански
Здравейте, искам да попитам дали за да получиш ваучер за шофьорски курс категория B  трябва да имаш категория А? Вчера сестра ми е била в Бюрото по труда  и оттам са й казали, че има такова условие и то от сряда - 17.10. Simple Smile Така ли е наистина? Simple Smile

# 475
Здравейте, искам да попитам дали за да получиш ваучер за шофьорски курс категория B  трябва да имаш категория А? Вчера сестра ми е била в Бюрото по труда  и оттам са й казали, че има такова условие и то от сряда - 17.10. Simple Smile Така ли е наистина? Simple Smile
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! не е истина просто

# 476
  • София
Здравейте, искам да попитам дали за да получиш ваучер за шофьорски курс категория B  трябва да имаш категория А? Вчера сестра ми е била в Бюрото по труда  и оттам са й казали, че има такова условие и то от сряда - 17.10. Simple Smile Така ли е наистина? Simple Smile
Не, не става. Вчера изрично заявиха в БТ Младост, че ваучери за кат.B не се дават, защото е любителска. Дават за кат. С с копие на шоф. книжка за кат.В. Също казаха и че ще се правят строги проверки на ДО дали провеждат обявения курс по обявения код.

# 477
След 3 часа и половина в БТ Сердика, успешно се сдобихме и ние със заветните номерца. Отидохме в 14 часа и в 17.30 излязохме.
Успех на подаващите!

# 478
  • Около Костинброд
Днес бях в 8.00 часа пред БТ Възраждане и в 9.45 ч излязох, успешно подала документи. Пред мен върнаха една жена, защото района й не бил този, а трябвало да подава документи в БТ Сердика. На всеки проверяваха дали е към този район или не. Приемаха и старите бланки, на които не пише "Инвестираме във вашето бъдеще".

Успех на всички!  Hug

# 479
Не, не става. Вчера изрично заявиха в БТ Младост, че ваучери за кат.B не се дават, защото е любителска. Дават за кат. С с копие на шоф. книжка за кат.В. Също казаха и че ще се правят строги проверки на ДО дали провеждат обявения курс по обявения код.

Според мен това е абсолютно правилно. Все пак това са ваучери за професионална кваалификация и един вид инвестиране в бъдещето на народа, а не да им спести някой лев  за шоф. книжка.

Общи условия

Активация на акаунт