Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 45 963
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Някой ползвал ли е услугите на Рефлекс 2010 по оферта за почистване на апартамент?

Моя позната ги ползва за прозорци и пране на диван. Беше доволна!

# 646
  • София
Момичета, бях на гел-лак в А стил, момичето се справи сравнително бързо, работи с китайски гел-лакове, а не с гелиш, сега остава да разберем колко ще издържи Simple Smile
При мен беше с Гелиш. В твоята оферта пак ли Гелиш пише? Може да са остаряли съвсем и да ги е сменила  Simple Smile
Здравейте,  не съм писала отдавна,но и аз ходих в салон А Стил защото се оказа че ми е  много на близо, останах много доволна,маникюриската беше много любезна,а лакът ми издържа 3 седмици.Невярвам лаковете да и са стари защото там се предлагат около 30 цвята и останах с впечатление че има много редовни клиенти , рядко можеш да намериш салон с толкова много цвята и то процедурата да е с валчер поне на мен не ми се е случвало.Винаги където съм ходила досега е имало много малко цветове.

Ами не знам, момичето прави супер декорации, но лаковете й не издържат Sad сори ама при мен е така ...
Съжалявам ,че при теб се е случило така.Доколкото съм запозната с процедурата при всеки е строго индивидуално.Всички имаме различна по сухота нокътна плочка. Моята се оказа доста доста суха. newsm44

# 647
  • София
И аз съм с много суха плочка. Обикновените лакове от 2 лв ми издържат минимум седмица. Опи  2 седмици. Не разбирам как някой ще седи 3 седмици с един и същи лак? Сухите плочки не растат ли? При мен, за 2 седмици има 4 мм израстване, т.е. за 3 седмици половин нокът е израсъл....

# 648
  • София
Тук говорим за гел лак,а мой те нокти растат много бавно.

# 649
  • В свой си свят :))))
Момичета, бях на гел-лак в А стил, момичето се справи сравнително бързо, работи с китайски гел-лакове, а не с гелиш, сега остава да разберем колко ще издържи Simple Smile
При мен беше с Гелиш. В твоята оферта пак ли Гелиш пише? Може да са остаряли съвсем и да ги е сменила  Simple Smile
Здравейте,  не съм писала отдавна,но и аз ходих в салон А Стил защото се оказа че ми е  много на близо, останах много доволна,маникюриската беше много любезна,а лакът ми издържа 3 седмици.Невярвам лаковете да и са стари защото там се предлагат около 30 цвята и останах с впечатление че има много редовни клиенти , рядко можеш да намериш салон с толкова много цвята и то процедурата да е с валчер поне на мен не ми се е случвало.Винаги където съм ходила досега е имало много малко цветове.

Ами не знам, момичето прави супер декорации, но лаковете й не издържат Sad сори ама при мен е така ...
Съжалявам ,че при теб се е случило така.Доколкото съм запозната с процедурата при всеки е строго индивидуално.Всички имаме различна по сухота нокътна плочка. Моята се оказа доста доста суха. newsm44

Ами гелиша ми издържа 3-4 седмици, въпросът е колко време аз ще го издържа  Laughing

# 650
Някой ползвал ли е услугите на Рефлекс 2010 по оферта за почистване на апартамент?

Моя позната ги ползва за прозорци и пране на диван. Беше доволна!
Благодаря ти! Ще взема да пробвам предколедно  Peace

# 651
  • София
Бях в салон за красота Лили Стил на ул. Одрин за маникюр и прическа. Пълен провал! Прическата беше издухване за 3-4 мин. както дойде. Не бях виждала ноктите си толкова криво изпилени и с неравна дължина, а лакът се набръчка на някои  и дори се обели на един след около 2часа.  :si
Съгласна съм с написаното и категорично Не препоръчвам салон Лили стил!Претупване  и по двете процедури.Съмнителна хигиена - стари и изхабени пили за нокти(не разреших на маникюристката да ме докосва с тях).Ползвах само лак и той беше стар.
quote]

# 652
  • Sofia
Да, аз за съжаление. Пълен провал, голямо мацатоне падна, а килимите останаха мръсни и напълно мокри.  Mr. Green

# 653
Някой да има отзиви за маникюр от студио Аннабел на Хр. Ботев?
Търся оферта на гел лак, но Harmony Gelish. Моля да ми препоръчате изпробван салон в центъра или около Румънското посолство.

# 654
Момичета,имам един ваучер за преглед при мамолог на проверено място и много внимателен специалист,но трябва да бъде използван до края на идната седмица  Sad Ако има заинтересовани да пишат на лично  Wink

# 655
  • София
[size=7pt]
Някой да има отзиви за маникюр от студио Аннабел на Хр. Ботев?
Търся оферта на гел лак, но Harmony Gelish. Моля да ми препоръчате изпробван салон в центъра или около Румънското посолство.
[/size]
Ето, ако те устройва. Нямам лични впечатления обаче.
http://piperki.bg/offer/id-1128/%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D … lish_Harmony_.htm

# 656
Да, аз за съжаление. Пълен провал, голямо мацатоне падна, а килимите останаха мръсни и напълно мокри.  Mr. Green
В такъв случай май ще отпадне.Tired

И да се отчета с един масаж от Масажно студио The S.
От девойката и масажа съм много доволна. Студиото е доста непретенциозно, позахабено, но чисто. Помещенията са разделени с плъзгащи се врати и всичко се чува как си дърдорят от съседното.  Като забележка мога да добавя още, че можеше и да е по-добре отоплено. Като цяло, оценката ми е 7/10 заради самия салон и условията в него.

# 657
  • София
noshtna_ptica, жалко. мерси, че споделяш, аз тамън разсъждавах на темата колко ще е лесно някой да ми измие прозорците.

Не е много мястото, но все пак - аз съм супердоволна от един сайт за пране на килими - идвам взимат, връщат. 3 големи килима и 1 малък ми излезе 50 лева.
А единият килим е жълт, от детската стая, с тонове флумастери, бои и кво ли не, като съм го търкала с амуей, мелиота и прочие щуротии, на нищо не приличаше, много се ядосвах за него.
Върнаха го така, че все едно са ми купили чисто нов килим от магазина.

# 658
Аз съм доволна от тази оферта. Момичетата са изчистили доста старателно апартамента, вкл. ъглите в банята, батерии, шкафове в кухнята, които у нас са сложнички...

# 659
  • София
Принцеса Лея, Че те за 2 часа успяват ли да изчистят всичко изложено в офертата?

Питам не за друго, ами защото пише на ваучера, че престоят в синя зона се заплаща, а доколкото знам в синя зона повече от 2 часа не могат да стоят....

Общи условия

Активация на акаунт