Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 530
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Боже, боже като чета се плаша много. И на мен ми казват нищо ти няма спокойно а възлите ми са по-глеми от 2 см. Дано няма изненади.
hame, доц. Пандев преглежда в Дойче клиник на Стара планина 10. Оперира в Исул.Преглед с ехограф струва 60.00 лв. Чака се около 1-2 седмици. На другите въпроси не мога да отговоря. Не съм на ясно.

# 166
  • София, ж.к."Разсадника"
Благодаря на всички, които ми писаха. В понеделник ще отида при Кънев, така го мисля днес. Утре може и друг акъл да ми дойде... Simple Smile

# 167
Mea  Hug
благодаря ти.
Ох и аз се колебая вече какво да направя - нали казват че и Сечанов е добър. Много се раздвоих вече. Аз си мислех че ако съм за хирург все пак Хаджиева ще ме препрати към Пандев... Много се оплетох, честно...... Rolling Eyes
Лошото е че още не съм раждала..... и аз не знам какво да правя... В вторник ще реша след срещата с доцентката....

# 168
  • при моите деца .....
Момичета, пожелавам на всички късмет!
Важното е да сте спокойни!
 Hug Hug Hug Hug Hug
След мен се оперира и майка ми- отстраниха й цялата жлеза и етърва ми - тя имаше два възела - доц. Кънев гарантира, че ако се оперира до 6 месеца няма да има проблеми с функционирането на жлезата след отстраняване на възлите - след операцията - тя роди - нямаше проблеми със забременяване и износване.
Аз съм с почти изцяло отстранена жлеза, но не съм правила опити за второ дете.....
Приятен неделен ден!
Дано всяка може да се похвали с добри новини!!!!  Hug

# 169
  • При розите и топлата вода ......!
Привет прекрасни!
При мен нищо ново. Всичко си е едно и също!
Befana_Iv  , послушай МЕА, бягай при Пандев, той е твоят човек! Доколкото съм чела по форуми комбинацията Пандев-Хаджиева са най добрия вариант. Не се плаши, всичко ще е наред. Желая ти успех и пиши.
Ето ти един форум: http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/c762_0.html
Прегръщам ви всички и ви желая една прекрасна неделя! Помързелувайте, поглезете се, почуствайте се щастливи! Hug Hug Hug
Аз пък ще пиянствам. Wink
Да ви почерпя, че днес порасвам. Laughing

# 170
Честит рожден ден,Гелика! Пожелавам ти най-вече здраве! newsm59 newsm67  party023  bigdance2

# 171
  • при моите деца .....
Честит рожден ден, Гелика! Пожелавам ти много здраве и щастливи мигове!  Хубав празник!

# 172
Честит Рожден Ден,Гелика  bouquet newsm59 Gift

# 173
Честит рожден ден,девойко!!!!!!
Много здраве,много обич,натежала от плод градина и пълен зимник newsm51 smile3525 baloniЗа виното.....ще пийна чаша за теб,живот и здраве напред във времето и с теб Hug

# 174
Честит рожден ден и от мен Гелика!!!!!Само здраве,здраве и пак здраве! Hug  bouquet newsm51

# 175
честит рожден ден Гелика пожелавам ти много здраве и щастие;)))

# 176
Гелика Hug, честит рожден ден! Здраве и любов, сбъднати мечти и постигнати цели!
Наздраве!

# 177
Благодаря ти Гелика за съвета.
Наистина ще послушам Меа и всички вас. В понеделник ще звъня да запиша час направо

А на теб- честит рожден ден! Бъди жива и здрава и све така отдаден човек!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Честит рожден ден, мила! Жива и здрава, щастлива и много обичана! Нека по вода да ти върви и късметът да ти е спътник в живота!  Hug

# 179
  • гр.Гоце Делчев
Охо македонско девойче добре,че влязох в темата щях да пропусна такава хубава почерпка.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГЕЛИКА ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт