Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 541
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
ГеликаВярвай, защото вярата спасява!
Надявай се, защото надеждата крепи!
Обичай, защото чистата обич e завинаги!
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  party023

# 181
Не мисли за миналото, живей за бъдещето по твои различен начин! Честит рожден ден,Гелика! Пожелавам ти 365х52х7х24х60х60х60 мигове на щастие!

# 182
Гелика,честит рожден ден. Бъди много здрава, обичана и щастлива!  bouquet

# 183
Момичета..помагайте..днес си пуснах освен ТСХ,което е 2,09 и вит.Д и калций.Аз нямам операция,а имах недостих на вит.Д.От лятото взимам Вигантол ,беше достигнал до 65 при граници 50-120,а днес е 50,15. Cry Йонизирания ми калций преди около 2 месеца беше 1,19(1,12-1,23 ),а днес е 1,24-малко над граница...Не знам какво да правя и да мисля-каква е връзката м/у вит.Д и калция,защо вит.Д пада(не съм си сменяла дозировката) а калция се вдига newsm78..Ходя при Начев,но ...дали няма нужда да сменя лекаря....кажете с тези проблеми при кого ходите в Сф...

Днес си пуснах и Калций в диуреза и съвсем се ошашках-0,63 при граници 2,5-8....
Какво означава калций над норма в кръв и много под граница в урина..иде ми да се #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 184
Здравейте Момичета  Hug На новодошлите и оперираните наскоро бързо оздравяване,а аз да попитам има ли някой да е наясно след като  вече съм на месец от операцията дали е противопоказно да пия противо грипни лекарства че се опитвам да се разболявам кихам и прихам като луда а и хремичка си имам.Не съм се вкл. защото на повечето въпроси които се задават съм в "боса" в областа  Embarassed

# 185
Здравейте Момичета  Hug На новодошлите и оперираните наскоро бързо оздравяване,а аз да попитам има ли някой да е наясно след като  вече съм на месец от операцията дали е противопоказно да пия противо грипни лекарства че се опитвам да се разболявам кихам и прихам като луда а и хремичка си имам.Не съм се вкл. защото на повечето въпроси които се задават съм в "боса" в областа  Embarassed

Здравей,аз мисля че няма проблем да пиеш такава ваксина.Доцента на мен ми каза,че няма проблем да пия каквито и да е лекарства след като приемам Еутирокс. Hug

# 186
katrin77 само че аз не пия все още нищо за хормонален баланс защото не съм минала преглед при ендокринолог и става въпрос за разни таблетки или прахчета против грип дали ще ми пречат,преди малко четох че грипекса пречи не знам за другите дали също пречат Thinking

# 187
katrin77 само че аз не пия все още нищо за хормонален баланс защото не съм минала преглед при ендокринолог и става въпрос за разни таблетки или прахчета против грип дали ще ми пречат,преди малко четох че грипекса пречи не знам за другите дали също пречат Thinking
Виж най добре се обади на ендокриноложката си и питай!!!Да не те объркам нещо.А за какво пречи грипекса,и аз не съм наясно много?

# 188
Аз не съм оперирана. С Хашитоксикоза съм. При грипни болести и настинки, освен АБ по предписание на личната ми е позволявала - Фервекс, Парацетамол, Аналгин, обикновения Нурофен, Хексалгин, Сироп за кашлица на Тайс с живовляк, анасон. Пастили за смучене - Прополки, Стрепсилс, Мукосолван. Отделно клеева тинктура пия, или си взимам от тези спрейчета с невен и прополис за пръскане в гърлото - много съм доволна от тях. Правя си и лук с мед за кашлица (повече помага от сиропи). Скоро карах някакъв вирус и освен АБ пиех и температуропонижаващи, докато подейства АБ. И витамини и пробиотици съм пила - обикновено си взимам Мултитапс (по-евтини) и Линекс + В комплекс ако пия АБ.

# 189
Merelenda i Katrin77 Благодаря Ви!Ни хирурга ни ендокриноложката днес си вдигат телефоните и на сама глава си взех вит.Ц и тайлоухот па да видим после  Hug

# 190
Merelenda i Katrin77 Благодаря Ви!Ни хирурга ни ендокриноложката днес си вдигат телефоните и на сама глава си взех вит.Ц и тайлоухот па да видим после  Hug
Ти си настинала,така ли?Аз мисля че няма проблем за вит.С и Тайлолхот.Аз съм оперирана преди 5 дни и Доцента ми каза да си пия Парацетамол и Вит.С вечер.

# 191
  • при моите деца .....
Здравейте Момичета  Hug На новодошлите и оперираните наскоро бързо оздравяване,а аз да попитам има ли някой да е наясно след като  вече съм на месец от операцията дали е противопоказно да пия противо грипни лекарства че се опитвам да се разболявам кихам и прихам като луда а и хремичка си имам.Не съм се вкл. защото на повечето въпроси които се задават съм в "боса" в областа  Embarassed
Мисля, че няма проблем с тези препарати....
След операцията вземахме стрепсилс за болките в гърлото от нтубирането, а обезболяващо ни слагаха аналгин.
Но има лекарства, които са несъвместими.... например противозачатъчните - разбрах го по трудния начин..... след грешка - ще потърся инфото....

"Двучасов интервал при вземането на лекарства
На количеството на хормоните, прието чрез тироксин, може да повлияят лекарства, използвани за лечение на стомаха. Например - алмагел, антиациди. Затова препаратът трябва да се пие не по-рано от два часа след тях.
С хормоналните таблетки не се пият и други лекарства. Двучасовият интервал е универсален - за това време лекарството успява да постъпи в кръвта.
И женските полови хормони, естрогени, могат да намалят ефективността на хормоните за щитовиднта жлеза. Те се съдържат в противозачатъчните таблетки."

Ето източника, има и други интересни неща
http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p762.html

# 192
Момичета, как сте? Днес никой не е писал - хубавото временце ли ви подвежда или... Party

# 193
  • при моите деца .....
Аз съм добре..... не ми остава време да се погледна....  Mr. Green Работя, в събота ходя на втора работа..... чакаме и домакинска работа, а сега се борим с английския на Марти и недомислиците в БГ образованието ooooh!
Пускам изследвания на детенце, борим се с бактерия.....

# 194
  • При розите и топлата вода ......!
Привет любими, мои! Hug Hug Hug
Макар и със закъснение: Благодаря за красивите пожелания!  remybussi
* Боби *, короновам те /хе, хе кой ли ме е упълномощил/ за "най- работливото" момиче в темата! Възхищавам ти се! Хаоса в бг образованието е пословичен, не ми се мисли и не ми се говори- ежедневно го изпробвам на собствения си гръб. ooooh! Горките деца /горките учители/.

Лека вечер, куклички и спокойни сънища! Hug babydust7

Общи условия

Активация на акаунт