Операция на щитовидната жлеза-7

• 77 116
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
Бях обещала да пиша след прегледа при доц. Пандев, всъщност прегледът ми е утре в Дойче клиник, ще пътувам сутринта. Прегледът е следобед, веднага след това си тръгвам за Варна. Притеснено ми е и цялата треперя, избива ме на рев. Не знам какво ми стана изведнъж, чувствах се спокойна все пак отивам само за консултация. Не ми харесва, че ще пътувам сама и 6-7 часа ще се боря с мрачни мисли. Знам, че е глупаво и отстрани изглежда смешно да се циври човек за подобни неща, но повярвайте ми в момента е по-силно от мен.
Стискам палци на Az alexa! Дръж се момиче всичко ще мине и после ще се  чудиш защо е било нужно да се тревожиш.
Извинете ме за мрачния и подтискащ пост, но имам нужда да споделя. Много се надявам това да ми помогне да се отърся!
Утре вечер ще разкажа как е минал прегледа.

Я се дръж мъжки, успокояваш Алекса,а виж се ти! Отиваш просто на разходка и това е,нищо няма да ти правят! Айде очакваме те с новини след екскурзията Wink

# 601
Благодаря на всички ви!
Вече съм по-добре. Поговорих с една близка, миличката винаги ме предразполага и разбира. Много я обичам. Даже ми разказа един виц да ме развесели .... и успя.
Спокоен следобед на всички!
az alexa,  утре мислено ще бъда до теб! Стискам палци!

# 602
Благодаря на всички ви, мили форумки,
Знам, че сте с мен, утре съм първа към 8, ще пиша веднага щом мога. И да не забравяме- всичко, което не ни убива ни прави по- силни:))))

# 603
  • при моите деца .....
az alexa,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 604
  • гр.Гоце Делчев
 az_alexa силно палцестискане и от мен успех утре,tanq09 и ти не се шашкай ,а слушай по препатилите тук,ще чакаме новини и от теб.Слушай какво ти казват момичетата ,че ще има  fight Hug Hug HugАз тези дни не ви бях чела,че яко ме беше потиснал грипа и чак днес живнах.Останалите момичета Гелика,Меци и Инка пак се скрихте някъде.

# 605
az_alexa силно палцестискане и от мен успех утре,tanq09 и ти не се шашкай ,а слушай по препатилите тук,ще чакаме новини и от теб.Слушай какво ти казват момичетата ,че ще има  fight Hug Hug HugАз тези дни не ви бях чела,че яко ме беше потиснал грипа и чак днес живнах.Останалите момичета Гелика,Меци и Инка пак се скрихте някъде.
Пепи, ако не се лъжа и ти като мен си с отстранен един лоб. Помниш ли кога ходи да си пускаш изследванията след операцията? Моят лекар каза да не бързам  Thinking

# 606
az_alexa, лека операция ти желая newsm10   bouquet

# 607
az_alexa успех, не се притеснявай всичко ще бъде наред. В ръцете на правилния човек си.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 608
Здравейте момичета,
Бях обещала да пиша след прегледа при доц. Пандев, всъщност прегледът ми е утре в Дойче клиник, ще пътувам сутринта. Прегледът е следобед, веднага след това си тръгвам за Варна. Притеснено ми е и цялата треперя, избива ме на рев. Не знам какво ми стана изведнъж, чувствах се спокойна все пак отивам само за консултация. Не ми харесва, че ще пътувам сама и 6-7 часа ще се боря с мрачни мисли. Знам, че е глупаво и отстрани изглежда смешно да се циври човек за подобни неща, но повярвайте ми в момента е по-силно от мен.
Стискам палци на Az alexa! Дръж се момиче всичко ще мине и после ще се  чудиш защо е било нужно да се тревожиш.
Извинете ме за мрачния и подтискащ пост, но имам нужда да споделя. Много се надявам това да ми помогне да се отърся!
Утре вечер ще разкажа как е минал прегледа.

Я се дръж мъжки, успокояваш Алекса,а виж се ти! Отиваш просто на разходка и това е,нищо няма да ти правят! Айде очакваме те с новини след екскурзията Wink

Peace

Не се притеснявай, Таня, всичко ще е наред.
И аз така като теб направих. Хванах си вечерта сама автобуса от Варна и отидох на преглед в София при Пандев. На следващия ден се прибирах успокоена и усмихната, макар че докторът не ми каза по-различно от това, което ми казаха тук. Но ми вдъхна кураж и ми обясни много неща и излязох успокоена и усмихната от кабинета.
Най-смислената консултация, която съм правила от момента, в който се разболях.

Успех и дано всичко е ок и нямаш поводи за притеснение!  bouquet

az_alexa, всичко ще мине гладко!  Hug Чакаме те после да пишеш.

# 609
Здравей те момичета.
И аз исках да пожелая на az_alexa,лека операция,стискам палци. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 610
Еееее, здравейте милички,
Готова съм, резната, като нова:) Доколкото бях в кондиция да чуя Пандев- 99% папиларен, отстранени 2 лимфни възела- негативни!!! Много опъва..... Но ще го преживея! Безкрайно благодаря на всички за подкрепата, благодаря, ще пиша пак довечера

# 611
# 612
  • София
  Алекса радвам се,че всичко мина, не беше толкова страшно, нали?

# 613
Радвам се, че всичко е минало, Алекса! Бързо възстановяване!  bouquet

# 614
Еее,много се радвам! Бързо възстановяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт