Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 210
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Разград

# 106
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
И аз да покажа за малко глава от тръстиката Laughing Wink

Желая на всички красива и щастлива и успешна седмица Peace

А като привет на писалите днес - Морски очи, Ели, Жули, Ринка, Ванче - Hug Hug Hug Hug Hug

Специално за Жули - Незнам защо се ядосваш. Ха, недей Laughing Laughing Party Тук никой никога не е твърдял, че в сериала има само един главен герой и другите са за да му поддържат имиджа на безупречен. Напротив, много често сме подчертавали, че едно от интересните неща в сериала е, че има поне 5-6 главни герои, много различни по характер и поведение. Пънар ги противопоставя  много умело, но съвършенни сред тях няма. Това че ахкаме по Мурат най-много е защото темата ни е такава : " Мурат Йълдъръм в Сускунлар.." Ние се събрахме в тази тема главно защото вниманието ни беше привлечено от участието на Мурат. Чакахме толкова дълго негова изява след ЛиН. А и много от нас останаха да гледат тази на моменти зловеща драма за издевателства, малтретиране, предателства, безпомощност на правосъдието и т.н. главно заради Мурат и другите изключително добре представящи се актьори. Ако въздишаме по двойката Аху-Еджи, то е защото намираме, че те са хармонична двойка и заслужават щастие един с друг, но е тъжно, че още немогат да тръгнат по пътя към това. А аз Били и Гурур например ругая защото са си за ругаене по принцип, а не защото пречат на Еджевит.

Щастие и рози момичета.  Hug Peace Отивам отново да кося тръстика  Laughing Party
И малко за аромат и преодоляване на стреса от понеделника:

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 11:40 от vanina707

# 107
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ели Hug,Ванинка  Hug мерси за кафенцето   bouquet  bouquet
Ринка  Hugмерси за инфото   bouquet.
Ванче Hug мерси за кличетата   bouquet
Морски очи Hug поста ти както винаги е много хубав и верен  smile3521
Джули Hug верно е че по сериалите в главната героиня обикновенно са влюбени поне двама мъже  smile3521
Нашата Аху въпреки ,че в последно време я обличат все в дълги поли иначе е много красиво и лъчезарно момиче.Аз даже очаквах и Гурурчо да се влюби в нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyно на него му намериха достойна приятелка която обаче май ще се влюби в главния герой  Joy Joy Joy
Еджевит като разказваше на Нисан за Аху каза нещо такова-Като си с Аху постепенно забравяш за всичко друго и накрая  остава  само тя .
Аху има прекрасна усмивка която и мен ме кара да се усмихна и да и повярвам че всичко ще бъде наред.Само защо е толкова нерешителна и не ще да признае на  Еджевит че е влюбена в него  smile3511.Защо все иска да спасява Били ,защо не вземе да спаси Еджи  smile3518
А каква хубава двойка са само Еджи и Аху и как сладко  си се усмихват един на друг  и си гукат  smile3521

# 108
# 109
# 110
Ванина аз не съм споменала нищо за Мурат Йълдъръм а е и съвсем нормално тук той да бъде съвършен за нас , защото виждаме само хубавото в наго   smile3521  Но аз говоря за героя му в сериала за представянето на главните герой по принцип в сериалите ето например ти ругаеш Билял и Гурур, но го правиш защото сценаристите ги поставят в тази светлина и погледнати така нещата като най-добър ще изпъкне естествено Еджевит  newsm08
ето сега и Ени ми дава страхотен пример за това
Цитат
верно е че по сериалите в главната героиня обикновенно са влюбени поне двама мъже   smile3521
Нашата Аху въпреки ,че в последно време я обличат все в дълги поли иначе е много красиво и лъчезарно момиче.Аз даже очаквах и Гурурчо да се влюби в нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  но на него му намериха достойна приятелка която обаче май ще се влюби в главния герой   Joy Joy Joy
искам дебело да подчертая абстрахирам се от това че Мурат Йълдъръм играе  Еджевит      Naughty
аз също обичам двойката Аху-Еджевит   mrstraetz  но си признавам, че ме дразни факта, че нашичкия намляска вече няколко пъти Нисан, а Аху,ами Аху пак ли на Саръто ще я отстъпи  newsm78

# 111
  • Once there was a Hushpuppy...
Браво, бе Джули - кефиш ме! Peace
Аз също смятам, че Мурат играе перфектно, щото си го може човека, ама Адвокат Еджевит във втори сезон някакси ми е леко непоносим Confused То, вече се изчерпахме май за Билял, не е зле да захванем Едж...... Laughing Laughing Laughing И, като го пиша това все се сещам за Таня и нейните постове от последните седмици, в които преобладаваха опряните пистолетчета в главата на адвоката #2gunfire, много се смеех, всеки пост, гневен на адвокатчето и мнооогото оръжия дето го преследват #2gunfire Ами, да и на мен ми писна от реването му и шикалкавенето му.
Да взима да си я взима тая Аху и да спрат да ни занимават с техните лигавщини Mr. Green

По-важното, Морски очи - едва ли пак да пиша за Билял, виждам че мненията ми доста често пораждат спор/по принцип, не към теб конкретно Peace/, хубаво щеше да е, ако в спора поне имаше как да се осмисли нещо от неговите постъпки и да се анализира......ама, не би... Tired
А, и аз казах каквото имам да казвам за него, той винаги може да бъде едно още по-голямо разочарование, но адвоката не му отстъпва по нищо. В различни посоки!
А, Ибо, колкото го харесвах в първи сезон и се надявах да порасне, нормално......като се отърси от майчините грижи и на още куп народ, ама не - и тримата са си едни хаймани, едни убийци. С тази разлика, че Едж все още не е станал физически такъв.
Освен това на кой му пука дали има хора като Билял или хора като Едж? Те са събирателни образи между реалност и фикция, и колкото и да се напъваме тук не бихме могли да променим хода на сценария. Излишното хабене на нерви по някакъв сериал вече ми е безсмислено Peace

# 112
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Мац  Hug, привет Peace

....ето например ти ругаеш Билял и Гурур, но го правиш защото сценаристите ги поставят в тази светлина и погледнати така нещата като най-добър ще изпъкне естествено Еджевит  newsm08
................
искам дебело да подчертая абстрахирам се от това че Мурат Йълдъръм играе  Еджевит      Naughty
аз също обичам двойката Аху-Еджевит   mrstraetz  но си признавам, че ме дразни факта, че нашичкия намляска вече няколко пъти Нисан, а Аху,ами Аху пак ли на Саръто ще я отстъпи
 newsm78

Жули Hug, не съм съгласна, че като ругая Били и Гурур на този фон Еджевит изпъквал. Еджевит си го ругая отделно, Гурур отделно, Били отделно.  Joy Joy Joy Кой когато заслужава.  Joy Joy Joy И пак да си кажа, за мен още от първия сезон има не един, а няколко главни героя в сериала и не само аз мисля така. И други тук са го казвали. Това, че Ени казва, че имало само един и това е Еджи е друга бира. Тя много си го харесва и аз не й го оспорвам, защото ми харесва, че тя го харесва. Joy Joy Joy  По принцип е гот,  когато някой харесва някого, в когото аз виждам повече черни неща. Ето Мац и Лили, си харесват Били и като напишат нещо ме карат да се замислям дали нещо не съм видяла в епизодите както трябва.

А за това, че Еджи омляскал няколко пъти Нисанката да знаеш, че след обзелия ме първоначален гняв или по скоро възмущение към негова милост Еджевит Оран, сега вече ми е смешно. Защото по принцип, като мине малко време се сещам че гледам филм, а не реалити с герой в него вуйчо ми или мъжа ми:35: Joy Joy В момента, като типичен "изследовател", искам да проследя как Мурат се справя с целувките на Еджи, т.е. с жена, в която героят му все още не е влюбен, ами изпитва повече приятелски чувства. Laughing Wink  Ще съм  разочарована ако не забележа разлика. Laughing Blush Heart Eyes За другото което ми е интересно като игра или сюжет нямам време сега да пиша. ooooh! ooooh!

# 113
Вани -  Hug
Така е, права си, ти си ги оправяш наред hahaha
Иначе главните герои за мен наистина с много, Едж,Гурур,Били,Ибо и Ирфан.....но, разбира се подредени горе-долу така по главност Peace
Айййдее,Вани ме сложи при харесващите Билял.... Hug шегувам се, мацка, ти разбираш от майтап Laughing Обаче, истината е, че го защитавам, не защото го харесвам, а защото никой не е на негова страна Peace Аз го бях казвала, още в началото, но може да е избледняло, след толкова мои защити в негова полза Laughing Laughing LaughingИ, да харесвам лошите момчета/зависи кой какво разбира под това определение/. Част от Билял винаги ще ми харесва, така или иначе. А, какво лошо има в това? Както на някои ще им харесва част от Едж, или пък целия..... newsm78
Важното е да ни е забавно, въпреки че напоследък няма нищо такова в Сускунлар, и това е една от причините да не ми се пише. Като, че ли се изчерпахме, едно и също си предъвкваме и кво от това?
Ето, Ели например винаги, абсолютно винаги има много интересно мислене в посока развитието на сценария, поздравления за което Hug
Исках да добавя за анализите на Елдо, на които също съм фен Peace
Ние тук, в темата не винаги сме съгласни една с друга, но е хубаво да се знае и да се напише/за четящите предимно/, че сме доста близки. Не искам да използвам високопарни думички, като това колко се обичаме или че сме много толерантни, защото те загубиха смисъл във подфорума с турските сериали - поне за мен Peace

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 15:30 от RadoLin4eto_Mac!

# 114
Ради  Hugднес си дъждовно романтична  smile3521
Като ти гледам аватара и подписа  се сещам че Еджевит не го е валял още дъжд  Joy Joy Joy Joy  35:.Жалко дано Пънар да тури една разкошна дъждовна сцена  Joy Joy Joy JoyАма Ради защо така говориш  newsm78 няма нищо лошо в спора .И защо да няма  смисъл в спора newsm78.Сега може би Били не е любимец на всички ама и за него се намират защитнички.Аз виждам много верни неща в думите ти както и в тези на Лили  и на другите момичета .Но всеки гледа през своите очи и вижда нещата по различен начин .И в това няма нищо лошо .Спора е хубаво нещо ,но най-хубавото е че можем да с съберем тук и да си говрим за любимия сериал.А аз за Били винаги ще имам надежда че ще стане от него човек.Но просто не мога в момента д аму кажа браво защото прави работи за бой .и няма нищо общо ,че разплаква моя любимец и ми разваля мечтата Еджи и Аху да се съберат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Джули той Еджи намляцка Нисан защото Аху се дърпа.Ако рускоска вместо да подсмърча вземе че приклещи адвоката на тясно ,обясни му че е влюбена в него и го съблазни мисля че той няма да има хич нищо против да намялцка Аху .Човека се обясни два пъти в любов на  момето и то се обясни така че да стане ясно ,а не със заобикалки,а Аху какво направи НИЩО.Тъй че няма какво да го обвиняваме  той да не скопец има си съвсем нормални нужди  от жена ,а Нисан е жена та дрънка пък и го ухажва доста добре.На всеки  ще му хареса да му обръщат такова внимание и така да го ласкаят .
Ванинка Hug smile3521 всички са равни в тоя сериал,всички имат главни роли ,нооооо Еджи има съвсем мъничко по-главна   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 15:43 от Eny87

# 115
Цитат
Ванинка Hug smile3521 всички са равни в тоя сериал,всички имат главни роли ,нооооо Еджи има съвсем мъничко по-главна роял  35 35 35 35 35 35 35
Алюююю, молим ви са значи, не знаете ли че се предлага опцията да се редактира hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaшегичка,Ениииииии Hug
Ама нека посвири човека и на роял, ако требе.... Whistling Whistling WhistlingАху, белким му се върже поне на рояла Joy Joy Joy Joy Joy
Ени Hug на теб пък винаги ти личи, че имаш надежда, ти си напълно позитивна, май и по това си приличаме Peace Само, че твоите весели постове са ни незаменими за темата Hug
Виж как ти се подмазах, в бързината Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 116
Охх, още не ми минава.....толкова ми е Sick, страшен вирус хванах, ама гледам да се хиля, да ми се оправи малко Sick

# 117
Ради стига един пианист -Гурур в тоя сериал  Joy Joy Joy Joy Joy.Билял ако иска може на китара да свири  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 118
Ааа, изтри се ти хитрушо, сега другите няма да ми вярват какви ги дробиш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 119
Ааа, изтри се ти хитрушо, сега другите няма да ми вярват какви ги дробиш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕ нали го имаш като цитат в твоя пост ще го видят няма страшно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
А за гадния вирус  много съжалявам че още не ти е минало.Има едно хомеопатично  лекарство дето е с гъши дроб  и много помага .А също  и Грипексмакс има и на таблетки и на прахчета с много парацетамол е и поне на мен много хубаво ми действа

http://youtu.be/vBsYLTn5nWs

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 16:19 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт