Тук никой никога не е твърдял, че в сериала има само един главен герой и другите са за да му поддържат имиджа на безупречен. Напротив, много често сме подчертавали, че едно от интересните неща в сериала е, че има поне 5-6 главни герои, много различни по характер и поведение. Пънар ги противопоставя много умело, но съвършенни сред тях няма. Това че ахкаме по Мурат най-много е защото темата ни е такава : " Мурат Йълдъръм в Сускунлар.." Ние се събрахме в тази тема главно защото вниманието ни беше привлечено от участието на Мурат. Чакахме толкова дълго негова изява след ЛиН. А и много от нас останаха да гледат тази на моменти зловеща драма за издевателства, малтретиране, предателства, безпомощност на правосъдието и т.н. главно заради Мурат и другите изключително добре представящи се актьори. Ако въздишаме по двойката Аху-Еджи, то е защото намираме, че те са хармонична двойка и заслужават щастие един с друг, но е тъжно, че още немогат да тръгнат по пътя към това. А аз Били и Гурур например ругая защото са си за ругаене по принцип, а не защото пречат на Еджевит.
Отивам отново да кося тръстика 

,Ванинка
мерси за кафенцето

мерси за инфото
.
мерси за кличетата 
поста ти както винаги е много хубав и верен 
верно е че по сериалите в главната героиня обикновенно са влюбени поне двама мъже 
но на него му намериха достойна приятелка която обаче май ще се влюби в главния герой

.Защо все иска да спасява Били ,защо не вземе да спаси Еджи 

Но аз говоря за героя му в сериала за представянето на главните герой по принцип в сериалите ето например ти ругаеш Билял и Гурур, но го правиш защото сценаристите ги поставят в тази светлина и погледнати така нещата като най-добър ще изпъкне естествено Еджевит 

но на него му намериха достойна приятелка която обаче май ще се влюби в главния герой

но си признавам, че ме дразни факта, че нашичкия намляска вече няколко пъти Нисан, а Аху,ами Аху пак ли на Саръто ще я отстъпи

, много се смеех, всеки пост, гневен на адвокатчето и мнооогото оръжия дето го преследват
Ами, да и на мен ми писна от реването му и шикалкавенето му.
/, хубаво щеше да е, ако в спора поне имаше как да се осмисли нещо от неговите постъпки и да се анализира......ама, не би...

, привет 

но си признавам, че ме дразни факта, че нашичкия намляска вече няколко пъти Нисан, а Аху,ами Аху пак ли на Саръто ще я отстъпи 
, не съм съгласна, че като ругая Били и Гурур на този фон Еджевит изпъквал. Еджевит си го ругая отделно, Гурур отделно, Били отделно.
Кой когато заслужава.
И пак да си кажа, за мен още от първия сезон има не един, а няколко главни героя в сериала и не само аз мисля така. И други тук са го казвали. Това, че Ени казва, че имало само един и това е Еджи е друга бира. Тя много си го харесва и аз не й го оспорвам, защото ми харесва, че тя го харесва.
По принцип е гот, когато някой харесва някого, в когото аз виждам повече черни неща. Ето Мац и Лили, си харесват Били и като напишат нещо ме карат да се замислям дали нещо не съм видяла в епизодите както трябва.
В момента, като типичен "изследовател", искам да проследя как Мурат се справя с целувките на Еджи, т.е. с жена, в която героят му все още не е влюбен, ами изпитва повече приятелски чувства.
Ще съм разочарована ако не забележа разлика.
За другото което ми е интересно като игра или сюжет нямам време сега да пиша.

шегувам се, мацка, ти разбираш от майтап
Аз го бях казвала, още в началото, но може да е избледняло, след толкова мои защити в негова полза 

днес си дъждовно романтична 
35:.Жалко дано Пънар да тури една разкошна дъждовна сцена
Ама Ради защо така говориш
няма нищо лошо в спора .И защо да няма смисъл в спора
.Сега може би Били не е любимец на всички ама и за него се намират защитнички.Аз виждам много верни неща в думите ти както и в тези на Лили и на другите момичета .Но всеки гледа през своите очи и вижда нещата по различен начин .И в това няма нищо лошо .Спора е хубаво нещо ,но най-хубавото е че можем да с съберем тук и да си говрим за любимия сериал.А аз за Били винаги ще имам надежда че ще стане от него човек.Но просто не мога в момента д аму кажа браво защото прави работи за бой .и няма нищо общо ,че разплаква моя любимец и ми разваля мечтата Еджи и Аху да се съберат

всички са равни в тоя сериал,всички имат главни роли ,нооооо Еджи има съвсем мъничко по-главна
шегичка,Ениииииии 
Аху, белким му се върже поне на рояла

на теб пък винаги ти личи, че имаш надежда, ти си напълно позитивна, май и по това си приличаме
Само, че твоите весели постове са ни незаменими за темата 

Е нали го имаш като цитат в твоя пост ще го видят няма страшно