Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря покривки, салфетки от плат и рънъри за маса в София?
Кои са най-добрите места за пазаруване на текстил за сервиране във Варна?
Къде мога да намеря покривки, салфетки от плат и рънъри за маса в Цюррих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря покривки, салфетки от плат и рънъри за маса в София?
В София можете да намерите покривки, салфетки от плат и рънъри за маса в магазини като @HOME, BUTLERS, Carrefour и магазини за платове. Освен това има възможност за онлайн поръчки от магазин @HOME. Някои потребители на форуми предлагат идеи за шивачки, където можете да си направите собствени рънъри.
-
Кои са най-добрите места за пазаруване на текстил за сервиране във Варна?
-
Къде мога да намеря покривки, салфетки от плат и рънъри за маса в Цюррих?
-
Къде мога да намеря покривки, салфетки от плат и рънъри за маса в Будапеща?
-
Как да сервирам основно ястие, когато няма достатъчно място на масата и няма достатъчно място за сервиране на основното?
Идиотско е, но от другата страна е лъжицата
Откакто се роди малкият, и двамата с баща му започнахме да си служим с лявата ръка и вече почти еднакво добре (или зле 

Децата пораснаха и мога да отделям повече време за любими занимания (да не кажа, че на никой не му трябвам вече, че се депресирам...) 
Откога ми се ще да си имам!

А къде да видим тортите? 
Лиших се от един аз без много размисъл - масата ни е на близо, а мястото от супника в шкафа веднага оползотворих
отново добре дошла, дано вече по- често имаш време за нас
Супника ти е разкошен, аз да си призная нямам, нито тук, нито в Будапеща, много ми харесва, но аз супи почти не ям
Относно моя мъж

с риск да ме направите на 2 стотинки, че унищожавам дървета, но в крайна сметка има такива плантации за тази цел.

Когато смогна - около първи декември вероятно.
У свеки обаче винаги има истинско дръвче, която тя си отглежда в градината - няколко тук-там насадени и всяка година има подходящо