Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Силве гадно за лелката...ама ще мине и после пак се активизирате  Hug

Принцес душко похвали се с нещо  Hug и стискам палци да ни зарадваш  Hug

Аз да ви кажа имам ПМС синдроми а пък лелката не я чакам чак около 10-11 ..и ми е много странно..стискайте полци да не дойде тая гадина  Praynig
Добро утро на всички и добре дошли............Цвети аз съм същата още преди 4 дена ме почнаха а трябва да ми дойде на 05.11 и съм се притеснила даже.Успех на всички новички и да не се задържате много

# 631
  • до най-прекрасния мъж
Сега се връщам от ВЦ. Ами.... не знам, но май няма да сме този месец ние. Имам леко кафеникаво зацапване, което се появява сега. Много ми е рано още да ми идва, нямам и никакви симптоми освен, че не спя добре и ми тежи от време на време долу, както и подуването, което за мен си е нормално преди М. Едва 23-ти ден ми е днес, надеждата не е умряла, поне докато не ми дойде. Илюжънче, мила, стискам ти и аз много силно палците поне ти да се похвалиш. Аз ще си чакам пък да видим. Миналият месец ми дойде на 28-ми ден, сега много рано се е засилило да идва. Явно ми играе овулацията. Според личните ми усещания е била около 10-11ти ден този месец. Ще видим, дано, дано, дано. Много силно се надявам да стане от само себе си, а не с проблеми и доктори. Така или иначе съм си поставила психологическа граница от една година и ако не стане, ще ходим на доктор. До тогава, обаче има още 3 месеца. Дано имаме късмет и да се сдобием с рожба скоро.

# 632
  • София
Принцес, Бибо ще ги борим тези кг. миличкиии  Hug

Лили дано и нас да ни сполети това щастие  Hug

Иве гърдите са хубав признак...ще чакам да ни зарадваш..при мен болките в гърдите почват леко да отшумяват и се мисля, че и този месец няма да е моят  Sad

# 633
  • София
При мен за сега нищо интересно,хич не усещам,че съм бременна,така и беше с първата бременност.Като симптоми имам само болезнени гърди,като преди цикъл,и това е всичко.Така че момичета не вманиачавайте в симптоми,защото ето аз за пореден път се убеждавам,че може и без симптоми да се окажеш бременна.Пожелавам ви и на вас такива бременности като моите,без никакви неразположения Peace
А вие да бебеправите повече и да носите най хубавите новини,съвсем скоро.
Гушкам ви много. Hug
newsm28 newsm28 newsm28 да мина за късмет  Hug
Мен само гърдите ме болят, нищо друго и това замайване вчера, а бях на 2 кафета и 1 литър вода, та няма как да е от кръвното... ама има време ще видим, може и да не е това, на което се надявам

# 634
Аз имам усещането,че съвсем скоро може и да се похваля. Затова съм и позитивна,мисля си само хубави неща,гледам да се зареждам само с положителна енергия. Дори и нищо да не стане,няма да се разочаровам или натъжавам. Късмет на всички вас!  bouquet

# 635
Принцес, Бибо ще ги борим тези кг. миличкиии  Hug

Цвети,аз борбата я започнах,че направо не можех да се понасям вече, Embarassedднес ми е 4-ти ден на 90 ДД,предната зима бях на нея и съм много доволна,надявам се и сега да има резултат!Смятам и на Зумба да тръгвам...ще видим какво ще стане! Rolling Eyes

# 636
Лили дано и нас да ни сполети това щастие  Hug
Ще ви сполети,и то много скоро,сигурна съм Praynig Peace
Илюжън Наистина много се моля за теб мила Praynig
Секси Брюнет А така  Peace трябва само хубави неща да мислим,и всичко си идва на мястото.Дано Praynig Praynig Praynig

# 637
  • София
Блу, дано това зацапване не е лелята  Praynig  и докато не дойде нали знаеш - винаги има шанс  Hug ние сме с теб!

# 638
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, дано и аз за това се моля. Дано е нещо хубаво, време ми е вече  Wink. Тази нощ сънувах влак, на който се качвам - било на хубаво. Някаква радост, ново начинание - дано!!!

# 639
  • София
Мерси, дано и аз за това се моля. Дано е нещо хубаво, време ми е вече  Wink
И аз стискам палци за теб!  Praynig Praynig Praynig

# 640
Блу,стискам палци! За теб и Илюжън също имам някакво добро предчувствие. preggo Разбира се,от сърце го желая на всички момичета тук.

# 641
Веси, ще подготвиш ли новата темичка? То има още време, но аз да дам заявка... Hug
Виж какво си късметче...  Hug Hug Hug

# 642
  • София
Веси, ще подготвиш ли новата темичка? То има още време, но аз да дам заявка... Hug
Виж какво си късметче...  Hug Hug Hug
Нямам нищо против. Стига да искате!  Hug Hug Hug

# 643
  • до най-прекрасния мъж
Блу,стискам палци! За теб и Илюжън също имам някакво добро предчувствие. preggo Разбира се,от сърце го желая на всички момичета тук.
Мерси, sexy_brunette, късмет и на теб, стискам палци. Дано наводним темичката с положителни тестчета тази седмица.
Веси и аз съм ЗА ти да си ни талисмана за новата темичка. Алекс ти предаде щафетата, давай Simple Smile. Ще видиш, че всичко ще е наред с твоята точица. Скоро ще се похвалиш и със сърчице, което тупка в коремчето.

# 644
Момичета мисля да си купя тест за О. Никога не съм ползвала, не съм запозната и с марките затова помагайте и в обедната почивка ще тичам до аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт