Избор на сушилня - 3

• 112 581
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • На брега на реката
desperation благодаря ти   bouquet!

Случайно да знаеш Schonen и  Finich Wolle за какво са  Thinking?
Преводача в гугъл ми превежда Schonen като спасяване и Finish Wolle като Искаше да довърши, но wolle е вълна, не знам кое е вярно, та за това питам  Rolling Eyes.

# 211
Schonen означава нежна, внимателна грижа. Доколкото разбирам, да не се пресушават дрехите означава да се щадят. Finish Wolle е програмата за вълна.

# 212
За Finish Wolle  ми пише, че е програма за вълна и е обяснено, че вълната се свива при висока температура и за това тази програма само леко изсушава.

# 213
  • На брега на реката
Благодаря ви много момичета!
Желая ви хубав ден!

# 214
Schonen  значи, че суши на по-ниска температура.

# 215
  • На брега на реката
Благодаря  и на теб Soleil.
Страхотни сте! newsm18

# 216
  • гр. София
Mirama, нашата сушилня е AEG. Много съм доволна от нея. Даже слагам в нея дрехи, които по принцип не се сушат в сушилня   Embarassed Но нищо не се е свило.

# 217
  • до едно тепе
...

И да питам, нямам програма за сушене на маратонки, но по принцип могат да се сушат. Слагах веднъж, но много тракат. Има нещо, която се слага в сушилнята за маратонки, може ли да ми кажете какво е и откъде мога да си намеря?

Ето това е скара за сушене на обувки/маратонки

И откъде можем да се сдобием с нея Whistling

# 218
...
И откъде можем да се сдобием с нея Whistling

От продавача/вносителя/сервиза на марката.

# 219
  • Русе
Тъкмо и аз това щях да питам, гледам, че тази е от сайта на Миеле, но едва ли са универсални. В Технополис не знаят, ще се търси по сервизите май, но като ги знам едва ли ще ми намерят.

# 220
Тъкмо и аз това щях да питам, гледам, че тази е от сайта на Миеле, но едва ли са универсални. В Технополис не знаят, ще се търси по сервизите май, но като ги знам едва ли ще ми намерят.

Аз я извадих от сайта на вносителите на Мииле. Закрепва се отпред при люка. Нямам идея дали са универсални и дали цената ще ви устройва, но нищо не пречи да се обадите и да попитате.
http://shop.mcm.bg/index.php/aksesoari/sushilni.html

# 221
  • Русе
Видях цената, но първо ще проверя за моята и тогава.

# 222
  • София
Аз да питам сушите ли сутиени и жилетки с ципове в сушилните и как? На моята в упътването пише да не се сушат, за да не изпаднат метални части, които могат да я повредят. Мога ли да използвам от онези торбички за сутиени и дрехи или няма да издържат?

# 223
Сутиени пера на ръка и не суша в сушилнята. Анцузи и жилетки с цип суша на програма за памук и нищо им няма /нито пък на машината  Wink/.
Сушим и детски плюшени играчки /едната има даже нещо подобно на огледалце на нея/ и стават като нови - освежени и пухкави.

# 224
  • На брега на реката
Извинете ме , че пиша тук , но моля някой да ми каже, торбичките за пране на сутиени дали става нещо от тях. Щото на мен ми е голям проблем, колкото пъти сложа да пера сутиен, толкова пъти се налага да вадя банел измежду дупчиците. Хубаво е , че успявам , ама не е редно и затова мразя, немразя пера ги на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт