Избор на сушилня - 3

• 112 609
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • до едно тепе
Аз имам един странен въпрос. Нали има един резервоар за вода, дето при всяко сушене показва да се проверява и изсипва.Ами в моя никога няма вода.Колкото и да се напъвам да го проверявам няма и няма.Това проблем ли е? newsm78
Само да кажа,че сушилнята ми е Електролукс Flutter

Най-вероятно сушилнята е свързана директно с канала, за да се оттича събраната вода.
Ами мъжа ми монтираше някакъв маркуч отзад и отива в канализацията и по него тече вода,но питам защото всеки път ми показва да проверя и резервоара.Значи няма да се притеснявам Mr. Green  bouquet

# 316
Момичета, има ли сушилни с ширина под 60 см.?

# 317
  • София
 Моята е Candy за 7кг.
Трябва да се внимава със сушенето на изкуствени материи. Има вероятност да се скъсят.
  bouquet за всички

# 318
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е само при изкуствените скъсяването Crazy

# 319
  • Русе
Даже имам чувството, че точно изкуствените почти не се свиват, може би зависи, а памучните. То и нямам почти нищо изкуствено, но няколкото неща с примеси примерно не са се свили.

# 320
  • София
Не е само при изкуствените скъсяването Crazy
Да, може би е така!Имам опит с едно долнище на Адидас на съпруга ми, което след озсушаване се скъси половин педя, но за съжаление то бе от първите ми проби на сушилнята  Embarassed. Сега внимавам!

# 321
Здравейте! Hug
Идвам при вас с молба за помощ. По стечение на обстоятелствата се сдобихме със сушилня AEG lavatherm 55400. За пръв път имаме такова животно вкъщи и нищо не разбирам, защото всичко в/у сушилнята е на датски. ooooh! Снощи я пуснахме за проба с 2-3 хавлии, но след края на програмата (1 час) кърпите бяха горещи, но мокри. Tired Ето какво пише като програми в/у сушилнята и какво ми дава като превод гугъл:
opfrissen - опресняване
wol - вълна
strijkvrij - безплатно гладене
strijk - гладене
kast - шкаф
extra-droog - екстра сух
mengweefsels - смесени тъкани
extra - допълнителен
intensief - интензивен
kast - шкаф
strijk * - гладене
strijk ** - гладене
strijk *** droog - гладене сушене
katoen - памук

Ако някой има подобна сушилня и може да ми разясни на коя програма точно да суша дрехите, за да излизат сухи, моля да ми помогне, защото съм силно разочарована в момента. Confused

# 322
Здравейте! Hug
Идвам при вас с молба за помощ. По стечение на обстоятелствата се сдобихме със сушилня AEG lavatherm 55400. За пръв път имаме такова животно вкъщи и нищо не разбирам, защото всичко в/у сушилнята е на датски. ooooh! Снощи я пуснахме за проба с 2-3 хавлии, но след края на програмата (1 час) кърпите бяха горещи, но мокри. Tired Ето какво пише като програми в/у сушилнята и какво ми дава като превод гугъл:
opfrissen - опресняване
wol - вълна
strijkvrij - безплатно гладене
strijk - гладене
kast - шкаф
extra-droog - екстра сух
mengweefsels - смесени тъкани
extra - допълнителен
intensief - интензивен
kast - шкаф
strijk * - гладене
strijk ** - гладене
strijk *** droog - гладене сушене
katoen - памук

Ако някой има подобна сушилня и може да ми разясни на коя програма точно да суша дрехите, за да излизат сухи, моля да ми помогне, защото съм силно разочарована в момента. Confused

Нямам такава, но програмата за напълно изсушени дрехи трябва да е тази със шкаф + памук или смесени тъкани и т.н.

# 323
Има, обаче, на две места "шкаф". newsm78 Чудя се защо... И няма шкаф + нещо си, а само шкаф. Rolling Eyes

# 324
Ето упътване на английски http://www.electrolux-ui.com/2004/822/944402en.pdf
Дано за същия модел става въпрос.

# 325
Благодаря! За съжаление и упътването на английски не ми свърши работа. Tired Пробвах на различни програми, но резутатът всеки път е един и същ - мокри дрехи. #Cussing out

# 326
Благодаря! За съжаление и упътването на английски не ми свърши работа. Tired Пробвах на различни програми, но резутатът всеки път е един и същ - мокри дрехи. #Cussing out
Да не би да слагаш твърде много дрехи? По принцип трябва да са по малко от половината на барабана. И при мен в началото беше така - въртеше по 3-4 часа, но се оказа, че прекалявам с прането нищо, че капацитета й е 8 кг.

# 327
Едва ли я претоварвам, защото последно пробата ми беше с 2-3 дрешки на малката. ooooh!

Извинявам се ако е писано, но - Някой има ли сушилня Беко? След като тази не суши, съм хвърлила око на една Беко и една Електролукс. Не робувам на марката и клоня към Беко-то като че ли, но се притеснявам да не е много шумна. Thinking Ето за тези става въпрос http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X и http://www.technopolis.bg/b2c/details/687380/P11100201/Sushilnya … OLUX-EDH-3284-PDW .

# 328
Моята е първата. Аз като я купих и предпочетох да доплатя за още 3 години гаранция 92 лв., вместо да взема Електролукс. Характеристиките им са еднакви. Е, може и да съм сгрешила, но върши работа. Стои в хола и не е дразнещо шумна. Естествено ако има метални копчета е пукотевица.

# 329
Супер! Едва ли си засичала специално, но харчи ли много ток Беко-то?

Общи условия

Активация на акаунт