Избор на сушилня - 3

• 111 563
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте Simple Smile Изчетох темата и днес с мъжа ми ходихме да избираме сушилня. Искам да попитам някоя от вас дали знае разликата между А++ и А-50?

# 466
Аз "по принуда" си намерих място (между тоалетната чиния и радиатора, като има вероятност да не ми се отваря широко вратата на банята (това ни е банята за гости), но аз пък се успокоявам, че това помещение и без това няма да се ползва за баня и тоалетна повече от 3-5 пъти в годината, така че голяма работа, че вратата няма да зее...Явно съм доста негостриемна...

milaitzia, продавача от Миеле каза, че LG пералните по принцип са нежни и не е желателно да катерим нещо друго тежко отгоре им. Бързо и лесно директно си ме отказа.
Sharky, вчера се обадих в сервиза на LG и оттам ме увериха, че няма проблем да се монтира сушилня върху която и да е машина от марката им. Даже ни посочи код на свързващия кит, но това в случай че и сушилнята ще е същата марка. Аз ще ползвам универсален модел кит. Допускам, че това което е казал консултантът от Miele може да е и търговски трик, току- виж си купите и пералня от тях.
Вече всеки сам решава как ще процедира.

# 467
  • София
milaitzia , благодаря (е, аз от пералнята съм изключително доволна, нямам ни най-малко намерение да я сменям...даже като кумуваме, подарявам от същия тип  - само без антиалергичната функция), на мен пералнята ми се пада под прозореца на банята, и ако покатеря сушилнята отгоре, ще спра светлината и въздуха, а не искам. В момента разстоянието между двете машини е около метър и половина, все ще привлача панера с прането от пералнята до сушилнята. Малко се е позадръстила в момента банята за гости (празна стена на съм й оставила, а принципно мразя да е претрупано), но нали пък рядко ще се ползва за баня...Иначе на етаж (-1) имаме доста голямо специално мокро помещение, където изобщо нямаше да има проблеми с мястото, но като си помислих каква разправия и тичане по етажите предстои с панерите с пране и после с изгладеното, предпочетох да "изнеса" перални, сушилни, гладилни и .т.н. на етажа с гардеробите. Даже и канапенце си купихме за коридора на същия  етаж за да се глади удобно  от седнало положение на гладачната преса. Шани сега пак ще ме оплюе Laughing колко пари съм потурчила за едното гладене...

# 468
Е, аз се надявам че сушилнята, ще ме спаси донякъде от гладенето. Simple Smile само ризите да останат пак е нещо. Преди да се омъжа не бях пипвала ютия, за сметка на сега обаче. Компенсирам с пълна сила и това е единственото което ми тежи в домакинската работа и с което не смогвам. Покрай малчуганите хич не ми оставя време освен след приспиването им, когато обаче и аз съм вече " лека нощ" Simple Smile

# 469
  • Пловдив
Ако ги вадш веднага след спиране на сушилнята и нагъваш топли дрехите изглеждат много прилично. Иначе трябва да се пуска функцията против намачкване, обаче като ги сгъваш студени не се опъват така хубаво.

# 470
Здравейте Simple Smile Изчетох темата и днес с мъжа ми ходихме да избираме сушилня. Искам да попитам някоя от вас дали знае разликата между А++ и А-50?

Миналата година и аз зададох този въпрос.Ако искаш прочети на 5стр. и 7стр. на темата, какво ми отговориха момичетата. В общи линии ''На моделите с термопомпа обозначават енергиен клас А-10%, А-30%, А-50%.Сушилните с термопомпа са по-икономични.''

# 471
Е, аз се надявам че сушилнята, ще ме спаси донякъде от гладенето. Simple Smile само ризите да останат пак е нещо. Преди да се омъжа не бях пипвала ютия, за сметка на сега обаче. Компенсирам с пълна сила и това е единственото което ми тежи в домакинската работа и с което не смогвам. Покрай малчуганите хич не ми оставя време освен след приспиването им, когато обаче и аз съм вече " лека нощ" Simple Smile

Ще те спаси.
Разбирам те, и за мен това е най-големият ужас. Разликата е, че преди да заживея с мъжа ми просто не гладех  Mr. Green а сега мъжът ми го прави (и тези на детето) през лятото. Но ние носим предимно спортни дрехи и сушилнята се справя зимата.
Гладех единаствено първите месеци, след като се роди детето, само бебешките дрешки, но то защото бях шашната млада майка, сега и тях не бих  Joy

# 472
Ако ги вадш веднага след спиране на сушилнята и нагъваш топли дрехите изглеждат много прилично. Иначе трябва да се пуска функцията против намачкване, обаче като ги сгъваш студени не се опъват така хубаво.
Хихи, е че след функцията против намачкване има ли нужда да ги опъвам въобще Simple Smile
Относно кошница за обувки, мисля и аз да потърся, но не знам дали ще е удачно спрямо барабана на модела който взех..в магазина не можаха да ми обяснат нищо.

# 473

Ще те спаси.
Разбирам те, и за мен това е най-големият ужас. Разликата е, че преди да заживея с мъжа ми просто не гладех  Mr. Green а сега мъжът ми го прави (и тези на детето) през лятото. Но ние носим предимно спортни дрехи и сушилнята се справя зимата.
Гладех единаствено първите месеци, след като се роди детето, само бебешките дрешки, но то защото бях шашната млада майка, сега и тях не бих  Joy

И аз си имам добър мъж ма явно имало и по- добри Simple Smile

# 474
  • София
 Laughing Laughing Laughing Да си ги мерим ли? Моят се включва в гладенето наравно с мен (пресите са две)...

# 475
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте,
много ми помогна темата. До сега четях и търсех моя уред. Сега вече край на висенето на гащи в хола в следващите 6 месеца. Голямо търсене падна и много ядове, свързани с неопитни консултанти, които като ги питаш - Защо в сайта ви вратичката е на тази страна и може ли да се обърне отговора беше - "че от къде да знам"Simple Smile. Търсех - клас А, да се отваря в дясно, а контейнера да е в ляво, да е поне 8 кг. барабан, да е все пак позната марка с добри отзиви и в крайна сметка да не е безбожно скъпа. От няколко дена суша и не мога да повярвам що мъх излиза от тия дрехи.
Та с 2 думи - благодаря на всички, които са публикували тук, наистина ми се отвориха очите, не знам къде съм спала до сега:)

Честито Simple Smile И каква марка и модел купи накрая?

# 476
Ееее, ама защо го разглеждате така? Не виждам защо ако егрен да си изглади ризата е ок, но ако е женен и го направи, следват аплодисменти и се определя като страшна работа  Laughing

Мисълта ми беше, че за такива като нас, които не понасят гладенето, тази машинка е нещо невероятно  Hug

# 477
  • София
Не се сърди, човече,  Rolling Eyes едва ли има човек, независимо жена или мъж, дето да му е кеф да глади (особено пък камари с дрехи, както аз имам лошия навик да трупам изпрани, изсушени, сгънати, но неигладени). Между другото, познавам жени, които прибират в гардероба дрехите след изсушаване неизгладени и после само гладят преди ползване.

# 478
Има, има, познавам доста  Simple Smile

...Между другото, познавам жени, които прибират в гардероба дрехите след изсушаване неизгладени и после само гладят преди ползване.

И аз съм така. Дори не гладя всичко и преди ползване.

# 479
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми, че и аз не гладя след сушилнята. Трябва да е мнго зле, та да ударя една ютия.

Общи условия

Активация на акаунт