Избор на сушилня - 3

• 111 542
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Според мен този мъх е точно власинки и нишки от дрехите и след честа употреба в сушилнята, дрехите изтъняват и се протриват. Дали е така не съм сигурна, но това е моето обяснение на факта, че миналата зима ни се накъсаха доста чорапи на по месец носене Simple Smile
Според мен не е от сушилнята, а от чорапите. И аз имам чорапи, които с години съм ги сушила в сушилнята и нищо им няма. Други (от която марка вече не купувам) стават направо прозрачни за отрицателно време. Внимавам и с детските дрехи - да няма залепени картинки, че се напукват и лющят и стават много грозни. И с надписи ми се е случвало, но по-рядко.
А тази поставка за вълнени дрехи и спортни обувки към всякаква марка ли може да се монтира?

# 556
  • София
Мъхчетата са не само от власинките, но и от всякаква прах, косми и власинки от околната среда, която сме събрали. Не може да не сте забелязали, че ако някой панталон ви лепи косми от пуловер, например, след изсушаване, той си е идеално чист.

Единствения недостатък на сушилнята е, че трайно свива дрехите Simple Smile Но това се преглъща на фона на  цялата работа, която спестява - простиране, прибиране, гладене. Яд ме е, че толкова късно в живота си съм открила този най - ценен за домакинството ми уред  Grinning

п.п. По темата - и моята е електролукс, с програма за гладене на дрехите. Направо се раждам с тази програма, особено ако не съм ги извадила навреме и са останали да изстинат на топка вътре. За 14 минути опъва ризи, рокли и тениски до положение да не трябва да се гладят. Разбира се, нищо не може да замени ютията, но все пак Simple Smile

# 557
  • Пловдив
...............
А тази поставка за вълнени дрехи и спортни обувки към всякаква марка ли може да се монтира?
Мисля, че да. Обърни внимание в сушилнята дъното НЕ се върти, а се върти само от страни барабана. Стойката се закача на дъното и дрехата (обувката) виси на нея за да не се деформира. Сегааа..... сушилните обаче са различни по размер и не съм сигурна дали се събират за всички размери. Обаче взимаш някоя по-малка стойка, слагаш и ако можеш да затвориш вратата със сложена обувка на стойката и да не се опира във вратата - готово.

# 558
  • Варна
kiara,Моля те покажи ми точно. коя е твоята сушилня!

# 559
  • София
kiara,Моля те покажи ми точно. коя е твоята сушилня!

Ето тази е, и по някаква причина е доста намалена  Simple Smile Моята я взех от тях преди година с 200 лв. по - скъпа.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687194/P11100201/Sushilnya … ROLUX-EDI-97170-W

# 560
Обърни внимание в сушилнята дъното НЕ се върти, а се върти само от страни барабана...

Явно при по-новите е така. Моята е стара Миле и си се врътка всичко.

# 561
  • Пловдив
Обърни внимание в сушилнята дъното НЕ се върти, а се върти само от страни барабана...

Явно при по-новите е така. Моята е стара Миле и си се врътка всичко.
Мдааа, засечка ... Simple Smile

# 562
  • София
Момичета, някоя от вас пробвала ли е да суши килим в сушилнята? За ето този става въпрос : http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=10263 , аз го пера редовно в пералнята, центрофугирам на 800 оборота без проблем, но се притеснявам за долната част на килима да не се повреди в сушилнята newsm78

# 563
Illit, на гърба му пише ли нещо? Ако има указания, виж. Но аз не бих пробвала, точно заради това задното, според мен ще се стопи.

Нищо, мъжът ми се зарадва, че няма да купуваме поредната джаджа за нещо си  Mr. Green

# 564
  • София
Отрязах етикета, много ме дразнеше, и сега разрових в сайта на Икея - пише да не се суши в центрофуга  - това ли сушилня ли трябва да означава?

# 565
Здравейте и от мен чета ви всеки ден и вече съм убедена, че задължително трябва да си взема сушилня. До сега що годе се справях, но имам бебче на 2 месеца и кака на 5 год. и ми е непосилно да пера и да простирам всеки ден, нямам това време пък и времето се разваля и трябва да чакам по-2,3 дена да съхнат дрехите. С мъжът ми се спряхме на 2 вида сушилни
1 - http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X  ето тази гледам, че има програма за бебе  Simple Smile
2 http://www.technopolis.bg/b2c/details/682521/P11100201/Sushilnya … CD-874-6H1-%28EU-  - има доста голяма разлика в цената и затова ви моля да ми помогнете, ако някои има тези сушилни да сподели минусите и плюсовете на тези сушилни

благодаря ви предварително лека вечер от мен   bouquet

# 566
  • Пловдив
За какво ти е програма за бебе?

# 567
Може би, защото имам бебе и предполагам тази програма ще е хубава за бебешките дрешки. Но не знам честно казано дали ми трябва програма бебе  Thinking, затова се допитвам до вас

# 568
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята има такава програма, но да си призная, нямам идея каква й е идеята  Crazy

# 569
  • Русе
Въобще не я ползвам даже тая бебе Simple Smile.

Аз съм с Бекото, писала съм и назад, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт