Зоната и ние - тема 11

• 56 754
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Днес си купих чия и сьм много доволна  Hug Ътре мисля да закуся кис.мляко 220 гр + чия 5гр /нали толкова е за 1 блок/нешо друго да добавям ли кьм тази закуска? И мойе ли всеки ден това да хапвам разбира се ако ми хареса newsm78

# 466
_belladonna_  , от тук излиза по 100 гр помело за 1ВБ
Идеи за закуска - 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11, 12 . Laughing Толкова идеи стигат ли или да напиша и още  ?Laughing
 plama4e , не се добавя друго към тази закуска. Ама ти само с един блок ли закусваш  newsm78

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 19:15 от dani1712

# 467
По принцип не закусвам по 2 блока затова ще закуся 440 мляко +10 чия нали така е правелно

# 468
Момичета някой може ли да ми помогне да си изчисля кълновете от люцерна?
Благодаря  Hug

# 469
Здравейте, момичета!
Мисля да се пробвам с тази диета, не знам дали ще успея, но все пак мисля да пробвам. Кърмя все още едно сукалче на 1годинка и няколко месеца, дали ще е проблем, как мислите?

# 470
  • Chicago/Varna
Охооо, мишленцата излезли от дупчиците Simple Smile Че нещо се бяхте изпокрили Simple Smile И за много години с малко закъснение, но си имам обяснение Simple Smile Малко закъснях с моя новогодишен подарък, но вече мисля че може да ви го дам Simple Smile Т.е мъжо купил един домейн, без аз да знам Simple Smile  и каза "Хайде, влизай си в Зоната Simple Smile" и така се почна, на майтап Simple Smile Че крайния резултат можете да видите на адрес www.vzonata.com   bowuu bowuu Ома още много работа, има и празни страници, но гледах да оправя и да допълня преди всичко таблицата, където имаше малки грешки или недоразумения. И тепърва ще идват по-интересни неща Simple Smile Това беше от мен за Нова Година  smile3525

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 19:56 от Emigrantка

# 471
Emigrantка , честито и благодаря ! newsm51 newsm10   smile3501

# 472
Emigrantka, Laughingееееееееееее ВЕЛИКА си , благодаря за подаръка страхотна изненада.  bouquet

# 473
Emigrantka, благодаря ти.  bouquet

# 474
Emigrantка огромна благодарност   bouquet  И да се похваля, успях да убедя още няколко човека да започнат да се хранят в Зоната   Rolling Eyes

# 475
   Момичета,поздрави на всички и успешна НОВА ГОДИНА!!! Simple Smile
   Emigrantka,това ,което си направила ,просто за мен е страхотно!!!!  bouquetМного е полезна тази информация така събрана на едно място-огромно БЛАГОДАРЯ!!!

# 476
  • Chicago/Varna
 bowuu Радвам се че сте доволни Simple Smile Нямате идея какво писане и четене падна, ама се получи Simple Smile Мъжо по едно време съжали, че ме бутна в това начинание, защото буквално се бях заровила в книгите на Сиърс Simple Smile и не му обръщах никакво внимание. Обаче сега вече ще идва по интересното, нещата които ги няма в преведените книги Wink   bouquet bowuu

# 477
Момичета някой може ли да ми помогне да си изчисля кълновете от люцерна?
Благодаря  Hug

в предишни теми е обсъждано подробно, почти за всички видове, по мойте записки 1бл, е 429гр

Emigrantka,  bowuu поздравления и за твоята половинка , и той заслужава, че те е набутал в този къртски труд. smile3501

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 16:22 от roksi12

# 478
Емигрантка, браво и от мен!

roksi12 Благодаря ти! Аз си спомням дискусията и си бях записала за соевите кълнове, но не знаех че това количество е сходно за всички видове кълнове.  Hug

Аз да споделя едно друго мое откритие за тези на които им липсва пастата или спагетите по-специално.
Иде реч за Spaghetti squash
Аз я хапвам със пикантна салса, авокадо и тофу за протеин, само дето все още не знам точно какво количество колко блока са, заради което карам малко на око  Embarassed
Ще я търся тези дни, но ако някой вече знае, ще се радвам да сподели.
Надявам се да я има и в Бг и да ви хареса, колкото и на мен.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 22:42 от Edira

# 479
 Здравейте. Интересно ми е да разбера.... от колко време се храните в "Зоната" и целящите отслабване, колко кг са свалили и за колко време приблизително?

Общи условия

Активация на акаунт