майка,съпруг,себе си?кое и как да избера?

• 5 533
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
нансен,няма как да дойде .аз съм от малък град.до софия са часове с автомобил.до летището и от атина от летището са 2 часа до нас.няма как.
решението според мен да отида аз.просто знам,че няма да се върна у дома,тук.
младостта ми мина тук.тук чувствам мой дом.
ще почна отначало всичко.но трябва да бъда до нея.
отговорен човек съм и ще ме е яд,когато не се върна,как всички тук роднини познати ще казват-тя го напусна,когато той имаше нужда от нея.все едно ги чувам.от сега.
а само аз си знам какво ми е в сърцето и в ума.ще си гледам мама,ще я обгрижвам,а същевремнно ще плача и за него.
колкото и да мисля позитивно,това и правя винаги,защото съм си истински стрелец,и винаги душа на компания,вече не успявам за себе си .за всички други намирам решения .за мен пуснах тема.

# 16
  • София, център
Не, не, не, винаги се намира изход, просто колкото повече драматизираш, толкова повече ти се струва, че си без изход!

В София има седящи линейки, които обслужват точно такива пациенти, които не могат обичайно да се возят с коли или рейсове, а за Гърция пък е абсурд пък да няма, те са доста по-напред и загрижени за хората си от нас.

Нагажира се такава линейка, която трянспортира майка ти до летището, като ти си вътре с нея.

Възложи поне това на брат ти да проучи с точност.

Минаги има начини, не се отчайвай, защото така ще сринеш психически и съпруга си, а предполагам, че не целиш това! Успокой се бе жена, глътни хапче ако се налага!

# 17
  • BG

А вариант съпруга ти да дойде с теб в БГ? Едва ли, но все пак... newsm78

Това категорично "няма да се върна" ми подсказва, че проблемът май не е само в майка ти.
Искаш си детенце ти, що не смениш малко петела?!  Thinking

# 18
  • София, център
Искаш си детенце ти, що не смениш малко петела?!  Thinking

Абсолютно, и това може да те влудява!
Просто заболяването на майка ти е преляло чашата.

# 19
нансен,ще понауча за тези линейки.благодаря за идеята.
хапчета не искам да почвам от сега.на 39 почти съм.ще имам време и за успокоителни,предполагам.
бенисима,съпругът ми не може да дойде с мен за постоянно,понеже още работи,макар и с диабет,тежък,но се справя по някаъв си начин,той си знае как.и то тежка работа.не му стигат годините стаж за пенсия.ако спре е отишло на вятъра всичко.ще трябва да чака 67 годишна възраст,за да вземе пенсия.
а колкото до мен,да сменя петела,е най-лесното нещо за мен,като казвам най-лесното,повярвай.
и то не само за ден,а семейство и деца и т.н.
защото живея сред хора и някои оценяват това което виждат да правя.
аз не искам петел.искам моите хора да са добре.
и това ми е проблема на мен.
ще се заинтерисувам за тези линейки,които нансен препоръча.
само не знам как да ги напиша в гугъл ,за да намеря телефони и да говоря с някой.

# 20
написах в гугъл седящи линейки и първото нещо,което илзиа е моята тема.как биха могли да ги наричат?

# 21
Какъв е проблема за транспорта?Защо да не може да пътува майка ти?Може би ако споделиш каква точно е причината жената да не може да пътува...че така и аз не знам какви са тези седящи линейки.В една линейка не е задължително да лежиш.Но ако се каже какъв точно е проблема, може да се потърси вече информация.

# 22
  • София, център
Със сигурност знам, че са на Пирогов, но срещу заплащане могат да се ползват. Едни Мерцедеси тип ВАН са. Но има и частни клиники, които предлагат наем и транспортиране с линейка и доктор вътре.

Прецени кой е най-близкия голям град до майка ти, и проучи как стоят нещата там. Има ли частна клиника, предлагат ли тази услуга.
Ето, за София, освен тези, Пироговските, се сещам за Торакс.

В Гугъл напиши "Наемане на линейка" и ще ти излезнат много резултати.

# 23
  • София
Как така реши, че ще трябва да се преместиш за постоянно? Отиди при нея с нагласата за няколко месеца, дори година, пък не се знае, всичко се променя в живота, година е доста дълъг период. Като го мислиш "завинаги", и изглежда отчайващо, а то не е така. Отрежи някакъв период от дреме, и се настрой по него, така ще ти е по-лесно да вземмеш решение и да го следваш!  Peace

# 24
момичета,наистина този форум помага.по-точно хората ,които искат с нещо да помогнат.и разбира се и основателите.
благодаря на всички.
нансен,намерих линейка в бургас,говорих,казаха ми,че вземат 0.90 стотинка на км.до тук са 2400 отиване и връщане..сметнахме ги и излиза 2160.без лекар до нея.само превоз.
ще потърся и други линейки.може да намеря нещо по-изгодно.но намерихме изход,и то благодарение на вас.
ще говоря с майка ми и дано се съгласи да дойде пак у дома и да си ги гледам заедно.
иначе на 2 места не става да съм едновременно.
благодаря ви отново.
как мога да спра темата?не мисля,че нещо по-разумно може да стане в моят случай.
пак ви благодаря.

# 25
  • София, център
MAXIMAltd, ето виждаш ли, винаги има изход   bouquet Само не се поддавай на паника!

Не е необходимо майка ти да я транспортираш с линейката от Бургас до Атина, а само до летището в Бургас, от там се качвате на самолета, и на място в Атина отново я посреща линейка. Помисли си върху този вариант, провери на място при вас за наемане на линейка.

Разтърси се, свържи се с частна Бърза помощ, в Бургас няма начин да няма исе споразумейте за цена на линейка + лекар до летището. Възможно е срещу заплащане и лекаря да я придружи и в самолета.
Естествено, всичко това е свързано с разходи, но при добър разчет ще свършите работа и ще се успокоиш, което в случая е най-важното.

Защото така тревожна и паникьосана, ти не само не си от полза на майка си и на съпруга си, но ти вредиш и на тебе самата. А на теб кой ще помогне?
Ето, ти си се юрнала да спасяваш любимите си хора, и искаш да го направиш дори на предела на силите и възможностите си. Прави го, но го прави разумно и с точна мисъл!

# 26
нансен.как ме разбра само.
да,аз тичам и се грижа за любими хора.както всички от нас го правят.аз просто прекалявам,и често са ме питали познати,приятели-за мен кой ще се грижи?и отговора ми е един-Господ.
разбирам,че си вредя,затова и темата ,тази,като се замислих в заглавието е,че на първо място съм писала майка ми,после съпруг и после себе си.
толкова ясно вече се виждам,толкова съм зле,че не се понасям и аз.
звъння на майка ми преди малко.не вдига нито домашен,нито гсм,и откачам.да не се е случило нещо,да не е паднала,а аз да не съм до нея.
наистина не съм добре.
днес и утре имат ПАК стачки тук.съпръгът ми е тук,удома.вижда ме ,че плача.казва какво да направим,казах му,че споделих с вас и че най-доброто решение според мен е това.съглласен е е с всичко.стига и мама да се съгласи.ще платим каквото е нужно.притеснява ме,че ТЯ иска да си е у дома.в РОДИНАТА.сега пак ще я търся по телефоните.и няма да плача пред нея.ще съм пак такава силна,каквата бях.нейните думи са,да гледам мъжа ми.тя ще се оправяла сама.ама как?само на думи всички се справяме.
благодаря ви.

# 27
Важното е,че съпругът ти е до теб !Успех и дано майка ти се съгласи да пътува.

# 28
Сам човек може да носи на плещите си отговорностите и грижите за всички останали, пренебрегвайки себе си, само докато го разболеят, смачкат и унищожат.
 Peace

# 29
луне,разболях се и се смачках.само до самоунищожението ми е една крачка,един метър,месец,скоро ще е.какво да направя?как ?всички ме обичат и имат нужда от мен.и всички казват,че се справят сами.ами не е така,нали виждам.

Общи условия

Активация на акаунт