изневярата

• 52 308
  • 965
  •   1
Отговори
# 45
  • До морето :)
здравейте  bowuu въпроса ми е хващали ли сте половинките си в изневяра сори ако вече има подобна тема  newsm78
Не съм, мисля и че няма как да го хвана, защото не ми е изневерявал. Ако някога го направи и го хвана, със сигурност ще се разделим. За негово и мое добро.  Whistling

А как знаеш,че не ти е изневерявал????

В това съм 99,99% сигурна. Неговата любовница е работата, та тя е тази от която ревнувам.  Laughing

# 46

А как знаеш,че не ти е изневерявал????

Смяташ, че е трудно да се разбере по принцип ли?! Grinning Има един лаф, не съм решил, не съм  го направил, или перефразирано- не е решила не е разбрала. Не е здравословно да се вкарва човек въвфилм, но постави ли си за цел  да разбере или провери - лесно е прекалено даже. Не конкретно Лече, а по принцип пиша. Grinning

# 47
Аз и на сърцето си нямам вяра. Не веднъж ме е предавало.  Laughing

# 48
Аз и на сърцето си нямам вяра. Не веднъж ме е предавало.  Laughing

Аз път избрах точно този мъж за съпруг, защото за първи път имам пълно доверие на себе си.  Laughing

# 49
Аз път избрах точно този мъж за съпруг, защото за първи път имам пълно доверие на себе си.  Laughing

Само, че тази работа е двупосочна и връзка се получава когато и двете страни умеят да казват "Не".

# 50

Само, че тази работа е двупосочна и връзка се получава когато и двете страни умеят да казват "Не".

Така е, но първо трябва да има на какво да кажеш "НЕ!" (ако съм те разбрала правилно де) В момента с ръка на сърцето мога да кажа, че който и мъж да дойде, да ми сваля звезди и да ми говори мили думи, за мен ще бъде един досадник и нищо повече.

# 51
Вярвам ти, но как можеш да знаеш какво се случва в главата на другия? Днес не, ами утре?

# 52
Вярвам ти, но как можеш да знаеш какво се случва в главата на другия? Днес не, ами утре?

Никой не може да ми даде гаранция, че мъжът ми утре няма да реши да ми изневери. С това съм наясно. За мен човек изневерява тогава, когато нещо му липсва вкъщи, та единствено мога да се старая да бъда себе си, да бъда до съпруга си и да го правя щастлив.
В една друга тема писах един цитат: "Няма моногамни хора. Има прекалено мързеливи, прекалено влюбени и прекалено страхливи."  Mr. Green

# 53

В това съм 99,99% сигурна. Неговата любовница е работата, та тя е тази от която ревнувам.  Laughing

Неговата любовница може и да е в работата.  Laughing
На работното място са най големите изкушения...  Hug

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/11/08/kak-da-ustiskat … ol-v-ofisa.172497

Че то човек от желязо да е, подгони ли го чевръстата гадинка.. улетел е...  Laughing

http://www.vsekiden.com/126048

Скрит текст:

# 54
За мен човек изневерява тогава, когато нещо му липсва вкъщи

Хора, моля ви. Зная че тази теория е най-лесно смилаема, но просто се откажете от нея. нито вярвайте в нея, нито оправдавайте с нея.

Соте, изключително се впечатлих от един от коментарите под статията която си посочил
когато 130-килограмовата колежка разлюлее огромния си, покрит с буци целулит задник край бюрото ми и поглеждайки ме закачливо разлюлява евтините си черни прикачени пирги, зъби се , надувайки тройната си гуша , мислейки че това е усмивка или отмята назад свинската си глава и се смее така, че се виждат амалгамените пломби на кътниците й, едвам се устисквам да не повърна

Tired Tired Tired

# 55
Имало е моменти когато много неща са ми липсвали вкъщи, включително и секс.. но съм си останал верен на принципите.. тъй че това си е клиширано твърдение.  Peace

Мен също ме впечатли този коментар.. още повече ме впечатли...

Като бизнесмен от камарата на работодателите, аз много държа на външния вид на кандидатката за работа при мен.Правя бизнес от 1990 година когато покойния Андрей Луканов ми донесе 3 куфара с пари с думите твои са , на мен не ми трябват.На 64 години съм, но когато влезе 21 годишно момиче невинно и плахо с надежда за добра заплата, аз немога да остана безучастен.Също така кандидатстват и нахални девоики които без да ме питат вече са на колене с отворена уста пред мен.Но това е много грозно.За мен като шеф няма нищо по възбуждащо от това да обладавам невинни ,неподдадени на греха девойки които търсят работа.На всяка съм дал по нещо и на всеки мъж съм нахранил приятелката или жената.

# 56
О, Соте. Първият цитат със сигурносто е реален пример, а този който ти си посочил съм на сто процента сигурна че е произлязъл от мозъка на недоклатен, беден комплексар с много фантасмагории в самотните си нощи. ч....те изпразват не само тестисите, но и мозъка от съдържание.

# 57
И аз си го помислих същото KasidyPeace
Представи си че утре дойде някоя от щерките и ми каже, че някой те такъв изкихал старчок, и се слага предлага, заплашва и т.н... смятай че лично ще се постарая да бъде кастриран.  Thinking

# 58
Имало е моменти когато много неща са ми липсвали вкъщи, включително и секс.. но съм си останал верен на принципите.. тъй че това си е клиширано твърдение.  Peace

... ми това е отговорът. Всеки живее според принципите си независимо какво има или няма около него. Така е. Naughty

# 59

В това съм 99,99% сигурна. Неговата любовница е работата, та тя е тази от която ревнувам.  Laughing

Неговата любовница може и да е в работата.  Laughing

Ха-ха, нееее, това просто няма как да стане, защото не работи с жени. Чак си представих с какво може да изневери, ако любовницата е от работата и се отвратих от себе си.  Joy

За мен човек изневерява тогава, когато нещо му липсва вкъщи

Хора, моля ви. Зная че тази теория е най-лесно смилаема, но просто се откажете от нея. нито вярвайте в нея, нито оправдавайте с нея.

Аз така го чувствам. Не виждам причина друга за изневяра. Може ли пример, че се замислих къде бъркам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт