изневярата

• 52 626
  • 965
  •   1
Отговори
# 120
 Desss, Nenna,
Мъжете, биологично сме по-управляеми, от жените (доказано е, въпреки егото ни на донжуани  Laughing) . Сега, на къде ни побутвате (към семейното ложе или към чуждите легла), си е ваше решение (грешка, недоглеждане, неразбиране...). Това, че някои жени не  осъзнават ролята си, и ги избива на вина, чест, ревност и ... разни тъмни чувства, си е тяхна грешка ( неинформираност или грешна представа). И да знаете, че изневярата започва несъзнателно от вкъщи, и стига до любовницата — подредете нещата в правилната последователност, и отговорите  сами ще излязат. Всъщност "изневярата" е запълване на някаква липса в "минимума", а не търсене на някакъв "максимум" или "бонус" (поне в преобладаващите случаи).

гост22 Wink
...
'Пожелавам'  на теб да ти изневерят  Grinning и да го приемеш хладнокръвно  с обяснебието че на жената нещо не и е достигало с теб  Whistling така де , няма идеални хора.  Wink
Права си. Ако ми изневерят, ще е защото не ми пука и не съм се постарал "да съм достатъчен" (не най-великият, дори не "много добър" или "добър"), а щом не ми пука за основното, какви емоции  очакваш да вложа в последиците...

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 03:00 от гост22

# 121
  • Tам през Атлантическия океан
гост22 Wink

aко спреш да слагаш жениТЕ , мъжеТЕ под общ знаменател бих те разбрала  Peace
Не съди по себе си за другите  Grinning

# 122
  • София
Мъжете, биологично сме по-управляеми, от жените (доказано е, въпреки егото ни на донжуани  Laughing) .

Уникална глупост. Точно обратното е, и е до такава степен явно, че няма нужда от доказателства.

# 123
гост22 Wink

aко спреш да слагаш жениТЕ , мъжеТЕ под общ знаменател бих те разбрала  Peace
Не съди по себе си за другите  Grinning
Покажи ми мъж, който може да познае всяка срещната жена, дали в момента е в овулация, както и жена, на която да И личи от пръв поглед, че е "готова", тогава ще спра да слагам всички под общ знаменател. Като пиша, че на мъжете ни е генетично заложено да сме верни, а на жените им е генетично заложен вариант да поддържат верността ни, значи се отнася за всички — тази наука биологията, за нищо я нямате. Изневярата пуска корен, когато интереса на жената отслабне или не прави правилните неща. Мъжете се "водим" много по-лесно... колкото и да се мислим за "независими мачовци", имаме генетично-заложени юзди, с които половинките да ни управляват.
Като чуя "той/тя ми изневерява" се сещам за шофьорското оправдание: "...и тогава дървото ми изскочи пред колата..."

# 124
...........Като пиша, че на мъжете ни е генетично заложено да сме верни, а на жените им е генетично заложен вариант да поддържат верността ни, значи се отнася за всички — тази наука биологията, за нищо я нямате. Изневярата пуска корен, когато интереса на жената отслабне или не прави правилните неща. Мъжете се "водим" много по-лесно... колкото и да се мислим за "независими мачовци", имаме генетично-заложени юзди, с които половинките да ни управляват.
Като чуя "той/тя ми изневерява" се сещам за шофьорското оправдание: "...и тогава дървото ми изскочи пред колата..."
Не мога да не се съглася с това.    Grinning
Проблемът е, че доста жени явно си нямат и идея как да "си водят" мъжете....

# 125
  • До морето :)
Значи мъжете не трябва да правят нищо, за да не изневеряват жените им, така ли? Мъжете изневеряват защото им липсвало нещо, а жените - защо?  newsm78

# 126
  • София
Е какви са тези двойствени стандарти  Mr. Green Mr. Green На мъжете просто им липсва акъл - е това е  Mr. Green Mr. Green

# 127

На теория знам,на практика обаче не мога...
Я кажи как,аз, изведнъж от джавкаща съпруга,да се превърна в мъркаща,мяукаща...
Те в това ,ако мъжо не ме превърне в такава,аз не мога.

# 128
  • София

На теория знам,на практика обаче не мога...
Я кажи как,аз, изведнъж от джавкаща съпруга,да се превърна в мъркаща,мяукаща...
Те в това ,ако мъжо не ме превърне в такава,аз не мога.

А от къде купувате поводите, за да си ги водите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 129
С тях се раждаме.....     Laughing

Нито с джавкане, нито с мъркане стават нещата.    Peace
Мъжете се "водят" най-лесно от равностоен партньор, който ги уважава.

# 130
  • София

Е ако си равностоен - вървиш и се развиваш наравно с другия, а да водиш - значи съвсем друго и просто е уморително. Ако не ти идва отвътре движението напред, то с водене не става  Peace

# 131
  • До морето :)

... подкрепя, давам стимул и т.н.
Всеки мъж си има някаква слабост (като всеки човек) и ако жената знае каква е, става лесно. Както и обратното.  Laughing

# 132
Значи мъжете не трябва да правят нищо, за да не изневеряват жените им, така ли? Мъжете изневеряват защото им липсвало нещо, а жените - защо?  newsm78
Пак заради липса на нещо. Проблема при жените е, че много често си въобразяват, че им липсва нещо... и хайде на "шестият етаж"...
Я си помислете, защо думата "тъпкач" няма женски род, защо не ни е необходима такава дума, точно с този смисъл? Който разбрал къде ни е юздата (безплатна и здрава, която става по-яка, като се ползва по-често) — разбрал, за останалите са теми като "Мъже, защо изневерявате?" Mr. Green

# 133

Пак заради липса на нещо. Проблема при жените е, че много често си въобразяват, че им липсва нещо... и хайде на "шестият етаж"...
Я си помислете, защо думата "тъпкач" няма женски род, защо не ни е необходима такава дума, точно с този смисъл? Който разбрал къде ни е юздата (безплатна и здрава, която става по-яка, като се ползва по-често) — разбрал, за останалите са теми като "Мъже, защо изневерявате?" Mr. Green

Няма да те разберат.. нито пък ние ще разберем жените.  Thinking
Ето една дето според мен от скука го върши...  Whistling

http://www.blitz.bg/news/article/172163

Но пък виж, нас не виждам кога и как биха ни разбрали.. ма те и не се и стараят де  Mr. Green.. мислят че с едни голи зайчета ще ни замажат очите.  Laughing

Скрит текст:

# 134
  • Tам през Атлантическия океан
Женщина умнее мужчин. Вы когда-нибудь слышали о женщине, которая бы потеряла голову только от того, что у мужчины красивые ноги?

@Фаина Раневская

p.p. нЕма ви го превеждам че ме изЕдоха в една тема , предполагам знаете руски  Wink

Е да вЕ  Laughing сега ще кажеш ,че на мъжете им липсва въображение  Mr. Green и хич не си въобразяват  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт