"Има хора, за които любовта и секса са отделно". Абсолютно съм съгласен. Това са много опасни хора, които най-често никога не си го признават, дори и пред себе си. Хора, които нито обичат истински, нито чукат истински. Изключително трагично е, когато подобен човек се обвърже с някой, който вярва в пълноценната чувствено-сексуално-страстна любов. Целият живот на такива хора минава във висенето на изключително тънката нишка на случайността и вечния адреналин на незаконната дейност. Докато успяват да играят ролята си добре, всичко е прекрасно на повърхността. Но като се натрупат лъжите... винаги накрая светва прожекторът. Всички велики измамници рано или късно падат в капана на собствената си самоувереност, че са научили играта добре и "никога няма да ме хванат" и "жена ми не знае нищо, т.е. аз не я наранявам".
...имам чувството , че не пише мъж....извинявай за съмненията , но мъжете рядко си позволяват такава зрялост на мисълта пред жени. По-лесното е да се е@ават с тях. Ти защо не го правиш? Интересно ми стана, не че не съм съгласна с поста ти.
Защото истината е една. Най-голямата лъжа е, че имало различни истини и различни логики. Злото е толкова ясно, толкова очевадно, че няма смисъл да се лъжем, че когато го правим, имаме някакво оправдание. Всички мъже го знаят. Всички жени го знаят. Тогава защо са всичките глупави театри - аз й изневерих, щото тя не ми обръщаше внимание, аз му изневерих щото той се държеше зле с мен, аз й изневерих, щото... щото... щото.... Вместо ясно и точно човек да си признае, че го е направил, просто щото е слаб пред изкушението и безсилен пред егоизма си. Защото просто е сладко и готино да излъжеш съдбата, да яхнеш колелото на късмета, да се качиш на самолета за Рая с фалшив билет, да влезеш в ресторанта на щастието през задната врата, да се подиграеш на правилата, да го живееш тоя живот на макс, щото бил кратък. И щото е толкоз яко да вземаш от него, без да даваш. А всъщност не е. Въобще не е яко. Просто е по-лесно да си докажеш колко си велик, като гътнеш поредното сърне с пушката, вместо да се докажеш в толкова много други области, с които не просто ще си горд, а и околните ти ще са горди. В другия случай си горд с няколко тайни оргазма, които 5 минути след края нямат никакво значение.