изневярата

• 52 417
  • 965
  •   1
Отговори
# 495
Като мъж ще се изкажа по темата, но подозирам ,че на доста хора няма да се хареса моята гледна точка  Crazy . За мен е изневяра ако имаш чувства към някой друг , но не и ако просто правиш секс с други хора .

Никакъв проблем, стига тази си визия да я споделяш на всяка жена, която има някаква вероятност да се обвърже с теб. Т.е. да й е ясно какъв човек стои пред нея, а не да живее с човек с маска. Дет се вика, да си честен човек Simple Smile

Бе момчета, пак ще напиша нещо, което и тук и в друга тема съм писал. думи на жена са:
"едно е да го слагаш, друго е да ти го слагат"
малко са жените, които просто правят секс (айде мамки, изяще ме)  Joy

обвързана жена не би рискувала (освен, ако не е нещо спонтанно, само за вечерта, излизане с приятели и....) семейство заради секса, който дори не знае какъв ще е.

или за някой е изневяра само тогава, когато "Хари влезне в Сали"? при много от тях (жените) вече е в  главата им.

# 496
Като мъж ще се изкажа по темата, но подозирам ,че на доста хора няма да се хареса моята гледна точка  Crazy . За мен е изневяра ако имаш чувства към някой друг , но не и ако просто правиш секс с други хора .

Никакъв проблем, стига тази си визия да я споделяш на всяка жена, която има някаква вероятност да се обвърже с теб. Т.е. да й е ясно какъв човек стои пред нея, а не да живее с човек с маска. Дет се вика, да си честен човек Simple Smile

Мисля си ,че от подписа ми е видно ,че не се занимавам с жени , но - да, партньорът ми е информиран и споделя моите възгледи , освен него , информирам и другите си така наречени партньори .

# 497
Като мъж ще се изкажа по темата, но подозирам ,че на доста хора няма да се хареса моята гледна точка  Crazy . За мен е изневяра ако имаш чувства към някой друг , но не и ако просто правиш секс с други хора .

Бе момчета, пак ще напиша нещо, което и тук и в друга тема съм писал. думи на жена са:
"едно е да го слагаш, друго е да ти го слагат"
малко са жените, които просто правят секс (айде мамки, изяще ме)  Joy

обвързана жена не би рискувала (освен, ако не е нещо спонтанно, само за вечерта, излизане с приятели и....) семейство заради секса, който дори не знае какъв ще е.

или за някой е изневяра само тогава, когато "Хари влезне в Сали"? при много от тях (жените) вече е в  главата им.

Имам колежка - омъжена , с две деца , за 4-те години , в които работим заедно ,е сменила 3-ма любовници . Мъжа й знае за последния, но не я пуска да си отиде , така че и мъжете сме странни птички . И да подчертая , не я пуска , не защото я обича, а просто защото си мисли ,че я притежава .

# 498
Мисля си ,че от подписа ми е видно ,че не се занимавам с жени , но - да, партньорът ми е информиран и споделя моите възгледи , освен него , информирам и другите си така наречени партньори .

"самотен татко" и "Married not by law , but by heart" ?!?!?!?

# 499

"самотен татко" и "Married not by law , but by heart" ?!?!?!?

Добре, хайде от лентичката ми да кажа .

# 500
"едно е да го слагаш, друго е да ти го слагат" Wink Бе и аз съм на това мнение, ама не щях да го напиша, че идеите за пълното и окончателно равноправие между половете са взели връх навсякъде... Laughing Laughing Laughing

# 501
Много ясно, че "просто секс" е трудно постижима цел... Обикновено жената влага разни чувства и емоции... малко са достатъчно "напредналите" та да знаят какво искат.
А най - дразнещото е, когато някой си мисли, че притежава другия - това, както верността и още редица качества както казах не са нито право нито задължение..

# 502

Вие сте друга бира, нека бъдем честни и да си го кажем правичката. Твоите примери някак не стоят много единозначно в темата, защото тук пишат основно майки с деца. И да вметна само – детето променя много, дори всичко. Но от друга страна – в хетеродвойки много рядко се среща това партньорите да се разберат, че имат и други партньори, само за секс. Според мен идеята е в главата на жените, затова така. Те приемат нещата инак. Това доста пъти се е коментирало, вкл.аз вярвам, че изневярата при жената е дълбоко емоционална, при мъжа е задоволяване на нагон основно.

# 503
Определено не смятам, че правенето на връзка между секса и любовта е присъщо само на хетеросексуалните. Познавам няколко хомосексуални двойки, които имат напълно консервативни разбирания по въпросите за верността, дори и сексуалната. Дали можеш да чукаш без чувства въобще не зависи от това дали чукаш мъжко или женско. Просто можеш да чукаш без чувства. Аз например не мога. За да я боцна, със сигурност ме е привлякла с много повече от крака и гърди... Сексът с жена, която не обичам (или поне не съм влюбен), ми е много, много самотно занимание. Затуй си мирувам. На такива като мен изневерите са по същество забранени, защото случат ли се, разтърсват света из основи. И накрая винаги има реки от сълзи.

Иначе... ако някой наистина може да прави секс без чувства, то тогава той надали в самата си душа усеща, че изневерява. В такъв случай по психологически ефект върху съзнанието, сексът без чувства не трябва да е по-различен от ходенето на фитнес. Изкъпваш се после и... дори не го помниш особено силно.

# 504
Чичко Фройд много правилно е казал : " Любовта е надценяване на сексуалния обект"
Малко хора могат да гледат на секса като начин на доставяне на удоволствие, защото обикновено очакванията са да се вложат някакви характеристики, а дори минималните са привличане, страст и т.н.т.

# 505
Определено не смятам, че правенето на връзка между секса и любовта е присъщо само на хетеросексуалните. Познавам няколко хомосексуални двойки, които имат напълно консервативни разбирания по въпросите за верността, дори и сексуалната. Дали можеш да чукаш без чувства въобще не зависи от това дали чукаш мъжко или женско. Просто можеш да чукаш без чувства. Аз например не мога. За да я боцна, със сигурност ме е привлякла с много повече от крака и гърди... Сексът с жена, която не обичам (или поне не съм влюбен), ми е много, много самотно занимание. Затуй си мирувам. На такива като мен изневерите са по същество забранени, защото случат ли се, разтърсват света из основи. И накрая винаги има реки от сълзи.

Иначе... ако някой наистина може да прави секс без чувства, то тогава той надали в самата си душа усеща, че изневерява. В такъв случай по психологически ефект върху съзнанието, сексът без чувства не трябва да е по-различен от ходенето на фитнес. Изкъпваш се после и... дори не го помниш особено силно.

С първата част на поста ти определено не съм съгласна, точно защото преди познавах, че дори се движех в среда на хомосексуални.
Но, виж, с последната част – напълно се съгласявам.  Peace

# 506

Е,   съвсем детинско стана. Всеки здрав индивид има сексуални потребности, дори и когато не е влюбен. Друг въпрос , че често точно тези потребности го и влюбват в някого, като го  надценяват, както е казал Фройд. Но  по-разсъдливите хора  са в състояние да ги разпознаят  и разграничат , без да си съчиняват романи, когато не е нужно. Мъжете обикновено в по-голяма степен разполагат с тази способност.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 11:17 от Анонимен

# 507
Не знам дали са по-разсъдливи, но определено са по-студенокръвни.
Ако си поставите за цел да наблюдавате и опознаете хора, които разделят секса от любовта, съответно могат да кръшкат без особени скрупули, ще забележите, че те всъщност не са способни на дълбоки, искрени и всеотдайни чувства.
Любовта при тях е на някакво повърхностно ниво, останало някъде на степен привличане.
Ако такъв мъж попадне на такава жена, бракът им би бил идеален.
Лошото е , че подобни жени не са често срещани.

# 508
Хайде сега, Краси, изобщо не си права!Ама ич даже! Wink Освен това този, дето ще се влюби ''дълбокоооо'' в някоя,ще се оженят, ще прави секс само с нея, а догодина ще се влюби в друга, ще остави жена си ''за да е честен с нея'' ,:ooooh: по гот ли е?

# 509
Пънки, не знам сериозно ли го мислиш това, или просто се бъзикаш, ама наистина ли смяташ, че човек, който всяка година се "влюбва дълбооко " в различни жени,  е способен изобщо да обича?    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт