Каква кръвна група сте?

• 22 701
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
A1B -
цъкнах на AB-
Wink
мъжа ми е 0+, дъщеря ми а1-  Peace

# 136
  • в огледалото на живота
0+
Като гледам анкетата,от най-многобройните.... Grinning

# 137
# 138
Има ли проблем ако жената е с  положителен резус фактор, а мъжа с отрицателен?
не
Проблемът е ако жената е с отрицателен, а мъжа с положителен, при това само ако детето се роди с + като бащата. Ние бяхме така, но всичко се решава с една ваксина анти Д гамаглобулин, която все пак се полага по ЗК  Mr. Green
,
Тц, тц, а пък на мен ми взеха 180 лв. за тази работа.Било спешно, опасно.....ала-бала.

# 139
  • Варна
Ние двамата с мъжа ми сме от една кръвна група  Heart Eyes - това, ако не е съдба! - А1(-). На децата не сме ги проверявали, но, по моите изчисления са с отрицателен резус фактор и А или 0 група. Peace

# 140
# 141
  • София
Сравнително рядко срещана

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 23:04 от AnMary

# 142
  • Сопот, Пловдив
Ние двамата с мъжа ми сме от една кръвна група  Heart Eyes - това, ако не е съдба! - А1(-). На децата не сме ги проверявали, но, по моите изчисления са с отрицателен резус фактор и А или 0 група. Peace

Със сигурност и децата са с отрицателен резус фактор.  Peace

# 143
# 144
Има ли проблем ако жената е с  положителен резус фактор, а мъжа с отрицателен?
не
Проблемът е ако жената е с отрицателен, а мъжа с положителен, при това само ако детето се роди с + като бащата. Ние бяхме така, но всичко се решава с една ваксина анти Д гамаглобулин, която все пак се полага по ЗК  Mr. Green
,
Тц, тц, а пък на мен ми взеха 180 лв. за тази работа.Било спешно, опасно.....ала-бала.
НЯМА тц. Полага се.
И мен ме пратиха да си я купувам 186лв, ама като си пуснах жалба в Медицински одит, заедно с епикризата и фактурката от аптеката, като им спретнаха проверка от ЗК, ела да видиш как ми върнаха парите  Mr. Green

# 145
  • София
И тримата в семейството сме 0+.

# 146
Аз съм 0+, мъжът ми не си знае неговата (не го е срам), а на децата не съм правила изследване.
Като малка исках да съм с тази на баща ми /0-/, цял живот е редовен кръводарител и често го търсят, много е горд с това, но не ми било писано...  Simple Smile

# 147
  • Пловдив
A+.

И баща ми е същата. Майка ми е B, но не знам резус фактор какъв й е, а сестра ми е 0

# 148
Има ли проблем ако жената е с  положителен резус фактор, а мъжа с отрицателен?
не
Проблемът е ако жената е с отрицателен, а мъжа с положителен, при това само ако детето се роди с + като бащата. Ние бяхме така, но всичко се решава с една ваксина анти Д гамаглобулин, която все пак се полага по ЗК  Mr. Green
,
НЯМА тц. Полага се.
И мен ме пратиха да си я купувам 186лв, ама като си пуснах жалба в Медицински одит, заедно с епикризата и фактурката от аптеката, като им спретнаха проверка от ЗК, ела да видиш как ми върнаха парите  Mr. Green

Мен също ми казаха, да съм готова да си купя анти Д гамаглобулина, ако се наложи. Бях си приготвила голямата уста, обаче им се размина, защото бебето се оказа (-). Как се правят на гръмнати, а то се полага по ЗК след раждане на бебе (+), при майка (-).

# 149

Общи условия

Активация на акаунт