За френската любов- с любов - петъчна

• 27 889
  • 331
  •   1
Отговори
# 75
  • Kопенхаген
Azzy , тогава въобще секса беше тема- табу. Така, че ако някоя го е правила едва ли би го афиширала поради факта, че ще и бъдат лепнати неморални етикети.

Окто, не ми отговори на питането  Grinning

# 76
После и за ръцете, защото не знам защо ги пренебрегвате тези ръце, устата, та устата.

Щото това е като карането на колело, най-яко е без ръце. Според някои мъже де, аз не разбирам, може и да имитират оргазъм.

# 77
Azzy , тогава въобще секса беше тема- табу. Така, че ако някоя го е правила едва ли би го афиширала поради факта, че ще и бъдат лепнати неморални етикети.

Именно. Много мои приятелки са се базикали, че ще питат бабите си за подробности от сексуалния им живот, но май нито една не се е престрашила.  Joy Joy

# 78
Ирис, без ръце координацията е трудна.При добре вършена работа обекта подивява от страст и се мята главоломно във всички посоки.

# 79
Окто, не ми отговори на питането  Grinning

Ще ти отговоря така - спортно училище, профил плуване. Дихателната ми система е изцяло тренирана да служи на нуждите ми. Оцених страничните плюсове на спорта след пълнолетие.

# 80
Купища жени правят насила фелацио, защото се страхуват, че ако не правят, ще дойде друга и ще му врътне една свирка с любов и ще е до там.

Затова аз питам- мислите ли, че го можете, че го правите с любов и удоволствие и смятате ли, че понеже любимия не се е оплакал /те почти никога няма да се оплачат/..........................
Е, как няма?     Laughing
Нали сама писа назад , че ти се оплаквали на конференция, след ЕМ-найстото питие...   

И да продължа в типично мой стил:
Какъв гьон трябва да си , за да се натряскаш някъде и да почнеш да дърдориш наляво и надясно дали и как жена ти ти свири?   Mr. Green
Тотално и безвъзвратно ли изчезнаха мъжете-джентълмени от тази Земя?

# 81
...
Тотално и безвъзвратно ли изчезнаха мъжете-джентълмени от тази Земя?
Тук съм, спокойно.

# 82
  • София
Ми...вероятно липсват дами, Краси.....Които не лапат, а поемат.... Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 12:01 от GENTIL

# 83
  • Kопенхаген
Окто, не ми отговори на питането  Grinning

Ще ти отговоря така - спортно училище, профил плуване. Дихателната ми система е изцяло тренирана да служи на нуждите ми. Оцених страничните плюсове на спорта след пълнолетие.

Завиждам ти, че си плувкиня  Grinning А как се справяш с инстинкта за повръщане?

# 84
А как се справяш с инстинкта за повръщане?

Ъъъъъ! Ще ти кажа на ЛС.  Mr. Green

# 85
Вилико, видът на члена
Ако обичаш гордият му собственик ще ли те интересува видът на члена?
Абе за любовни свирки е темата, стига сте осквернявали романтиката Laughing

Ааааааа, момент! Аз пък съм правила свирки и на мъже, които не обичам.
Това първо.
Второ - сваляме се с някого, кефи ме, много искам да си легнем и стигаме до там. И изведнъж виждам, че е крив, малък, космат или няма значение - но някакъв, който не ми харесва. За миризми няма да говоря, че гадна работа става. Та ето - в такъв случай - е как да го цункам?  Crossing Arms

# 86
А, да бе. Не е коректно така
между другото, спасителният остров са кухините в двете бузки. Естествено, когато пътешественикът бъде деликатно избутан натам в сюблимния момент Mr. Green

Окто, чакаме моля Crossing Arms

И изведнъж виждам, че е крив, малък, космат
И после що из форума от мъже чета че нашите били пигментирали, лилави, разтегнати и кво ли не. Пфу, срама нямате

# 87
  • Kопенхаген
Окто...  Laughing

vili, не подозирах, че си такава секс- фурия  Grinning

Kasidy , и до техниките ли стигнахме вече?  Grinning

# 88
между другото, спасителният остров са кухините в двете бузки. Естествено, когато пътешественикът бъде деликатно избутан натам в сюблимния момент Mr. Green

И ако навигатора е добър, жертвата ще е допълнително стимулирана от лекото подраскване на зъбките. Нещо като да стоиш на ръба отвисоко.

Гълташ корема, отваряш дробовете, правиш лодка от езика и затаяваш дъх. И докато пиша това с език пошляпвам гълтача, толкова съм гъвкава и добра. Laughing

# 89
Окто...  Laughing

vili, не подозирах, че си такава секс- фурия  Grinning

Kasidy , и до техниките ли стигнахме вече?  Grinning

Ма каква фурия сега? Разсъждавам си върху свирките ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт