ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, мами!
Поздравления за талантливият ни Светльо!    bouquet
Алисън, браво и на твоето момче! Hug

Съчувстия за забележките!Ние  нямаме все още ...
Любовните трепети засега са в застой, но не сме задръстени, обаче.
Наскоро имаше състезание между Дани и негов съученик за "нашата" Вики.Оценявала ги с точки за държание, внимание, отношение към съучениците и т.н. Laughing
Засега Дани е спечелил и Вики си остава наша. Party
Кимба, бързо да оздравява наборчето! Praynig ще има и други състезания. Simple Smile
Лек и спорен ден ви желая!

# 136
  • Русе
 Добро утро.

Чайче за болничките, а и за здравите.

Амбър в междучасието ли са им събирали тетрадките newsm78?Ако е така защо има забележка?
 И аз това се чудя.  newsm78 Днес вече сменихме книгата с "Ние,децата от улица Шумотевица" Подозирам,че вдъхновението по четенето идва от новата ни приятелка в класа - най-забавната.

# 137
  • София
    Нас даже ни зарязаха, но после пак се събраха. Беше нещастен уикенда. Изтрил и телефона. По погрешка изтрил всички телефони, вкл. моя и на баща си. В понеделник ми съобщава: "Изгладих нещата с ..." Оказало се недоразумение, но трябвало да и каже, че я харесва.  Mr. Green

Проектът за околната среда стана доста добър. Вчера избра картинки, разпечатах ги, изряза и ги залепи в тетрадката. Казах му да не ги лепи предварително, а една по една, за да съвпаднат с темата на написаното. Той ги лепнал предварително и ме вика по някое време в стаята си: 
   -Мамо, може ли тук, при водата, да пиша и за замърсяването в Мексиканския залив, което е от домашното? Мисля, че по-добре ще стане ако напълня страницата за водата, че почвата я залепих вече на другата страница и няма да се получи добре.
  Та писа и редактира снощи до 10ч. Те хората са си казали-На който му е къс акъла,.... Laughing

# 138
  • София
Ядосах се. Сега една мама ми писа, че е видяла разпределението по стаи за СМТ в СМГ и Павел отново ще решава в коридора.
Абе тия хора луди ли са?!!? #Cussing out #2gunfire

# 139
Ядосах се. Сега една мама ми писа, че е видяла разпределението по стаи за СМТ в СМГ и Павел отново ще решава в коридора.
Ирина , как в коридора  ooooh!? Я вземи някакви мерки -все пак си плащаш участията Hug.Като не могат да подсигурят стаи да не се хващат на хорото Whistling

# 140
  • София
Ирина , как в коридора  ooooh!? Я вземи някакви мерки -все пак си плащаш участията Hug.Като не могат да подсигурят стаи да не се хващат на хорото Whistling
Така беше и на ЧХ. Последните по азбучен ред - в "стая 2 Ф"...т.е. фоайето. Сложени чинове там. Ама, че студ, че като почнат да излизат от всички врати, край с решаването - на кого му пука?  #Crazy

# 141
  • София

Еее, кофти работа! Не е ли студено в котидорите? Все пак продължава час и половина, ще измръзнат.

# 142
  • При децата ми

Че то чак аз се ядосах! Twisted Evil Как така в коридора бе!?
Като се заговорихме за гаджета тези дни и снощи викам я да го питам аз как върви любовта? Laughing Той вика добре. С нея бил още. Crazy
Да ви се оплача! От края на миналата седмица вече си носят учебниците. Раницата му не се вдига. Съжалявам, че нямам кантар да я притегля. Тази учебна година имат по два комплекта учебници и в началото казаха, че децата ще носят само тетрадките си. Обаче, сега явно нещо е станало,  и трябва да си носят и учебниците. Питах го защо, но не можа да ми обясни много добре. Подозирам, че децата вземат учебниците, които са за там и ги носят вкъщи по погрешка и явно това е проблема. Смятам днес или утре да разбера подробности.

# 143
Да ви се оплача! От края на миналата седмица вече си носят учебниците. Раницата му не се вдига. Съжалявам, че нямам кантар да я притегля. Тази учебна година имат по два комплекта учебници и в началото казаха, че децата ще носят само тетрадките си.
От началото на тази учебната година се носи всичко - учебници, помагала, тетрадки ... Не е истина просто как тежи раницата. ooooh! А като сложиш и за занималнята, не ми се приказва.
И ние я претеглихме единият ден - 5, 600 кг! Crazy
Иринче, не може в това студено време и в коридорите!Я, се организирайте мамите нещо. Hug

# 144
  • София
Не познавам мамите на другите деца, които са последни по азбучен ред и имат "честта" да решават в 2 Ф.  Whistling
Но писах мейл, де....

# 145
Иринка, къде можем да видим разпределението предварително?

# 146
Дано да има ефект.

Гледам тук голям купон се заформи.
Вчера се върна спокойна и весела, викам, какво стана, говорихте ли? Тя-нямаше смисъл, той подарил пръстен на Ванеса ooooh! А пък иначе въобще не си говорели. Габи си мисли, че са се наговорили двамата да я дразнят. Предната седмица ходиха на посещение целия клас на археологическия музей и въпросното момче седнал до нея в автобуса и казал, че му се сбъднала мечтата, а пък на следващия ден бяха канени целия клас на РД, но Габи не ходи и той предлага на друго момиче, което е с няколко момчета гадже ooooh!
Иначе Габи все още има няколко ухажора и без гадже няма да остане, ама този сега й стана интересен, като предложи на другата. А бе, пълен латино сериал е.

# 147
  • с/у ОколоМръсТното

Иначе Габи все още има няколко ухажора и без гадже няма да остане, ама този сега й стана интересен, като предложи на другата.

newsm61 Rage Rage tantrum

Едвам го чета това  smile3517
ВЕрвам, знаеш защо  Twisted Evil

Иринка, ако си платила за този изпит, директно отивай и изисквай адекватно място за полагането му. аз не бих оставила нещата така  Peace

# 148
  • София
Иринка, къде можем да видим разпределението предварително?
Не знам. Една мама ми писа на ЛС, че са й го пратили погрешка. Може да го има вече там...

# 149
  • София
Иринка, а не можеш ли да си го запишеш във вашето училище. Поне СМТ има в много училища. Егати!! Значи цялата куца организация си е на самото СМГ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт