Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 471
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Напоследък сенки не нося и не слагам база Simple Smile
С какъв продукт се прави най-лесно контурирането течен или прахообразен?Ако може момичетата с по-светла кожа да споделят от кой продукт са доволни.
Тази година бягах от слънцето като дявал от тамян, защото ме беше страх да не ми излязат тъмни петна нищо, че носех 50 фактор слънцезащитен крем и съм беличка.
Колко е зарибяваща темата обикновенно след перода по майчинство идва желанието на една жена да се гримира Simple Smile. А сега като малката заспи ми идва желание да експериментирам, та дори и сенки да си слагам, а определено не ги харесвам.

# 76
аз съм много бяла и ползвам това за контуриране http://www.ebay.com/itm/Clinique-Almost-Powder-MakeUp-SPF-15-No- … -9g-/260868399356

# 77
  • Бургас

Колко е зарибяваща темата обикновенно след перода по майчинство идва желанието на една жена да се гримира Simple Smile.

И аз няколко години след раждането се "вдъхнових" да се гримирам,винагии съм се харесвала с грим и преди раждането се гримирах,но след раждането около година и на ум не ми идваше да се гримирам-толкова бях заета с малкия,а сега ми остава време даже и да пообиколя по магазините GrinningАз написах,че не използвам база за сенки,но сутринта като се гримирах се усетих,че минавам клепачите както винаги с матираща пудра-явно това ми е базата,добре се получава

# 78
  • Бургас
досега не съм ползвала база за сенки,защото не бях чувала за подобно нещо  Embarassed ,но благодарение на вас съм с една идея по-информирана на тема грим.Определено ще си купя скоро,за съжаление възможностите ми са органичени,знам че есенс са от по-достъпните марки на пазара и прочетох по-напред,че една от съфорумките я е ползвала,ще помоля който има отзиви за тази или друга по-евтина марка основа за сенки да пише   bouquet

# 79
  • София
сложих кохъла преди малко идеята ми беше само във водната линия и се справих с дясното око , но с лявото оплесках, а няма чистена и така сложих и отдолу
ето и резултата Wink
Скрит текст:

# 80
С какъв продукт се прави най-лесно контурирането течен или прахообразен?
Аз използвам прахообразен, но според мен и с кремообразен не би било трудно - важното е цветът да е подходящ, а аз имам проблем с намирането на подходящ цвят.  Rolling Eyes
Използвам една пудра на МАС, но цветът не ми харесва особено.
До този момент най-много се харесвам с едни сенки на МАС, но ми се иска да си купя специален продукт за тази цел и ще продължа да търся.  Simple Smile

Дами, никоя ли от вас няма книжки?  newsm78 Rolling Eyes
То вярно, че в Интернет има доста клипчета, информация и т.н., но все пак друго си е книжката  Flutter

# 81
  • София
B & C, преди време разглеждах една такава книга, луксозно издание с твърди корици, хубави снимки. Но вътре не прочетох нищо, което да не ми е поподало и преди.
Със сигурност ако я имам ще е заради идеята, не че нещо може да се научи повече. Или ако някой ми я подари, но да я купя сама едва ли. То и за подарък се замислям, може да ми се подарят едни метеорити примерно  Laughing

Лепи, с какво червило си? И под веждите златната пудра на Есенс ли е?

# 82
B & C, преди време разглеждах една такава книга, луксозно издание с твърди корици, хубави снимки. Но вътре не прочетох нищо, което да не ми е поподало и преди.
Със сигурност ако я имам ще е заради идеята, не че нещо може да се научи повече. Или ако някой ми я подари, но да я купя сама едва ли. То и за подарък се замислям, може да ми се подарят едни метеорити примерно  Laughing

Лепи, с какво червило си? И под веждите златната пудра на Есенс ли е?

И аз гледах една книга, ето тази:

Наистина нищо съществено, а не беше евтина. За тези пари по-добре един рефил на МАС да си взема  Mr. Green Ако започваш тепърва да се запознаваш какви продукти се ползват и как - ще е полезна. Но за нас е абсолютно излишна /колко съм скромна само  Mr. Green/

# 83
Аз се гримирах и преди да забременея. Стандартно фон дьо тен, спирала, руж, гланц/червило понякога и очна линия. В момента нямам много време, тъй като бебка е на 5  месеца  и съм постоянно покрай нея.
Харесвам и по-силен грим, но нанесен хубаво. И понеже не ме бива предпочитам да залагам на сигурното. Сега ми е брумнала в главата да се науча да си контурирам лицето и сенки да си слагам като ги преливам хубаво.

# 84
  • Велико Търново
Ох,и аз не се справям с контурирането Confused Имам една бронзираща пудра на Лореал,пробвах,но изглеждам като клоун Crazy Четох как се прави,клипчета гледах....и не мога Cry Най-добре бих разбрала,ако ми показват върху моето лице стъпка по стъпка Wink,но за съжаление тук не съм попадала на добри гримьори-веднъж,по повод,ходих при една,която уж работи и със скъпи продукти и учила в чужбина и къде ли не...очаквах  да бъда гримирана от А до Я,а тя ми сложи ФДТ/без база,контур и пудра/,малко руж,молив за очи и сенки/без база/ Rolling Eyes Та дори аз при ежедневния си грим слагам повече продукти Laughing,при все,че кожата ми има нужда от корекции,поприкриване на това-онова... Confused

# 85
Лепи много красиво!  Heart Eyes
И аз се присъединявам към питането за цвета на клепача/под веждите,не знам дали са различни?

# 86
Леле, нова тема и вече сте на 6-та страница
По въпроса....абсолютно всеки ден ползвам база за сенки.
Ще се върна назад да прочета за какво си говорите. Тези дни много се бях ядосала, розовото от косата ми не падна (тези фризьори  #Cussing out.....няма да ги коментирам) Crossing Arms

# 87
  • в 1001-та нощ
Лепи много красиво!  Heart Eyes
И аз се присъединявам към питането за цвета на клепача/под веждите,не знам дали са различни?

какво имаш предвид, че аз май съм пропуснала това питане  Rolling Eyes

# 88
  • София
благодаря ви момичета  Hug
на цялото око съм сложила само Инглот DS463, а червилото е на артдеко , но номера като се прибера и отгоре има глос на Лореал

# 89
Elle-même много е хубаво лилавото Heart Eyes Миналият път му се чудих 100 часа в магазина и накрая не го взех. Не нося пастелни цветове, пък и в този сезон вероятността да го сложа е никаква.
Събирай смелост, защото трябва да дойдеш на срещата Flutter както е казала Весето, не хапем и не ядем хора. Всички са много готини, и след срещата човек се чувства зареден с положителна енергия.

Общи условия

Активация на акаунт