Още месец-два остана, ЯНУАРИ ще съм мама! - 8

• 36 378
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте ,момичета. Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug
Аз отново съм във Варна , така че варненки да знаят- за срещата съм на линия.
За краткия ми престой в къщи успях поне да си украся коледно.
Кости , много ти завиждам за снега. Така се надявам и тук да завали.Може само да изчака да си отида в Бургас  Wink

# 676
  • Варна
Ще си заформим една хубава срещичка тук във Варна.  Hug
Само да сме здрави, че сутринта моя син нещо не беше много добре, но днес имат репетиции, а утре е коледното тържество за пред родители. А той е толкова ентусиазиран! Сега звънях в детската, бил добре. Довечера ще му направя една ударна профилактична доза, та да няма болести.  Laughing

Аз от днес излизам в 45 дневния майчински вече. Малко по късно отивам да си взема болничния и да го занеса до работа. Та ще обиколя града, защото АГ-то ми е в единия край, а работя на другия край на града.  Joy Записах си и час за доктора при когото искам да раждам, че е време вече да го известя и да уточним нещата.  Simple Smile Да не стане нещо изневиделица!  Laughing

# 677
Здравейте, момичета Simple Smile
аз много отдавна не съм се включвала, но често чета темите.
Вече си пуснах болничен и съм си вкъщи на топло Simple Smile
може да отбележите и моя термин - 29.01.2012 чакаме момиче.
има ли бъдещи майки от Русе? Може да си организираме среща да се запознаем.

# 678
dessitta , за утре среща имаме ли? В 10 без 15 пак на пейките пред Капела , какво ще кажете?

# 679
  • София
Здравейте бъдещи мамчета и много хубава седмица на всички bye

Днес бях на контролен преглед  preggo и бебка вече е 42 сантиметра и почти 2 килограма. В четвъртък ще правим обменната карта, 45-дневен болничен и всички необходими изследвания...сега като броя дните, дори по мои сметки трябва да е в сряда, така че ще звънна на доктора, да не стане някоя грешка въпреки че той ги изброи поне три пъти. По всичко се очертава раждането, живот и здраве, да е планирано поради медицински причини...само се надявам поне до средата на януари да задържим положението Praynig

Коледното настроение още не ме е заразило, въпреки че ей го къде е - има няма две седмици. Мисля да купим жива елхичка като в детството ми...гони ме носталгия по този период, пък и след това ще засадим дръвчето.

Много прекрасен ден от мен Hug

# 680
Велина , и аз много исках жива елхичка , но за съжаление отново си купих рязана. Да те предупредя много да внимаваш,че продават рязани елхички само забучени в саксия с пръст.Измамниците и това измислиха понеже живите са много по-скъпи ,но и отглеждането им е по трудоемко - не става да я изтръгнеш и да я вкорениш в саксия ,а трябва да се отгледа в специален контейнер. В България ,разбира се , никой не си дава много зор , а иска да опъва паричките , затова ги режат и ги забучват.

# 681
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте и от мен най-сетне и при нас побеля ,малко и ние да се порадваме на снега Simple Smile
Иначе аз съм добре почти не спя вече защото беба решава че точно през ноща и се играе Simple Smile
poli_val идеята ти е много добра за среща Simple Smile

# 682
Simple Smile да, най-после и при нас малко сняг да видим, дано само да не е като миналата година, последна при нас дойде зимата и последна си отиде... иначе за среща -няма проблем.
предишната ми бременност беше доста "самотна", тъкмо се бяхме преместили в Русе и нямах никакви познати, сега пак не успях да се съгласувам с някоя приятелка да бременеем по едно и също време  Wink
ти къде живееш vuo?

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 15:21 от poli_val

# 683
Velina25-браво на вас,много се радвам,че всичко е наред  Hug Момичето си расте добре.Ще издържите,не се притеснявай Simple Smile

И аз искам сняг  Sad ,ама тука няма да ме огрее.

Аз мисля или после или утре да отида да купя елха и да украся,че така все едно не е декември и не идва Коледа Simple Smile

Иначе на мен нещо явно ми се е раздразнил корема,защото снощи повръщах и ме е хванало разстройство и отгоре на това бебчо почти цяла нощ не спря да си играе. Ама така ще е,то малко остана Simple Smile

Приятен ден от мен  smile3525

# 684
Здравейте момичета!
Аз днес реших, че Бебо е решил да излиза. Сутринта както нищо ми нямаше, така докато се прибера от забавачката на каката и корема ме сви, около 1 час контракции интензивни и болезнени през 3-4 минути #Crazy. Казвам на мъжа ми, рано е ама сигурно ще е днес. Слава Богу пийнах едно но-шпа полежах си и тревогата премина. Ще видим до кога...

# 685
Здравейте момичета!
Аз днес реших, че Бебо е решил да излиза. Сутринта както нищо ми нямаше, така докато се прибера от забавачката на каката и корема ме сви, около 1 час контракции интензивни и болезнени през 3-4 минути #Crazy. Казвам на мъжа ми, рано е ама сигурно ще е днес. Слава Богу пийнах едно но-шпа полежах си и тревогата премина. Ще видим до кога...
Алеле, Кате, добре, че се е разминало! И дано нямаш скоро такива емоции, ами по-натам  Grinning Ама когато - тогава, то май вече всички сме под въпрос  Joy Ама живи и здрави, ще мине и тоя зор!  Wink
А мен както не ме беше страх досега, така от днес нещо почна да ме хваща шубето...досега раждането ми се виждаше едно такова имагинерно понятие...ама вече не.....ужас  Crazy Joy

# 686
Здравейте мамчета!Току-що се прибирам и аз от преглед,моето момиче е цели 2,480,което си е доста добре,едно малко прасенце си е Laughing.Започнала е да прилича на татко си,а уж приличаше на мен Heart Eyes,нищо жива и здрава да е само се моля.Докито каза префектна е,което мен много ме радва,посъветва ме да понамаля сладкото Thinking,ама как да стане това незнам Simple Smile.От известно време имам и аз болки ниско долу,пия нош-па и магнерот и само те ме спасяват.Та това е от мен.Лека и спокойна вечер момичета Hug

# 687
dessitta , за утре среща имаме ли? В 10 без 15 пак на пейките пред Капела , какво ще кажете?

За срещата утре съм на линия пред Капела в 9:45, записах се за лекцията по телефона.

Лека вечер от нас!

# 688
  • Варна
AtenaotnA, да за 9:45 часа пред Капела ще е срещата. Та да намерим място за сядане. Руми07 беше писала това предложение, а после ще се преместим в другия мол за обяд, където ще се присъединят още майчета. Да видим колко ще се съберем този път  bowuu
Аз днес си занесох 45 дневния болничен на работа и като се отплеснах с приказки и някои задачки там та чак към 17 часа си тръгнах.  Simple Smile В къщи готвене    гладене   1ironing ме чакаше. Е сега вече прочетох приказка, заредих пералнята  wash и ще си почивам.
Лека и спокойна вечер от мен!  Laughing

# 689
и аз съм чувала,че сладкото може да предизвика контракции.Напоследък и мен ме преболява корема,дано само да не зачестява Sad че ни е много рано поне до 37 седмица да издържим,успех към всички мами който трябва да лежат и броят всеки оставащ ден

Общи условия

Активация на акаунт