Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за видео бебефоните?
Какво е мнението за връзката между името на детето и неговата съдба?
Какви са мненията относно използването на бебефони и видео наблюдение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за видео бебефоните?
Форумът представя различни гледни точки относно видео бебефоните. Някои майки смятат, че те са ненужни, особено за краткосрочна употреба и висока цена. Други споделят удовлетворението си от тях, като подчертават удобството и спокойствието, което осигуряват. Въпреки това има и майки, които предпочитат да използват люлеещи се столове и да държат бебето близо до себе си през цялото време.
-
Какво е мнението за връзката между името на детето и неговата съдба?
-
Какви са мненията относно използването на бебефони и видео наблюдение?
Мненията относно използването на бебефони и видео наблюдение варират. Някои майки смятат, че не е необходимо да ги използват, предпочитайки да държат бебето близо по всяко време. Други са доволни от удобството, което предлагат, особено когато трябва да се занимават с други неща. Има и майки, които споделят притеснения относно шума и как бебето ще се справи с него; въпреки това има и мнения, че децата се адаптират към звуците в околната среда.
-
Какво е мнението за подготовката на гърдите за кърмене?
-
Какви са някои методи за подготовка на гърдите и обработка на зърната по време на кърмене?
9.45 ще съм там. До утре!
Мисля да си взема електрически на Чико,а не за микровълнова на Авент,за да не ми се налага да си мъкна и микровълновата като пътуваме лятото
И решихме да почваме тоновете от другия понеделник.

Поогледах се ама как да питам.Надявам се да сте изкарали добре в Годзила.
?
. Бебешката козметика - Sebamed baby ,аз и мъжът сме ползвали от тази марка и сме доволни, а и август бях на презентация на марката преди лекция в Майчин дом и ми хареса 
Беба е добре, но в събота пак ще ходя, да я видим по-обстойно и да мерим тоновете, за първи път.