Бъдещо съжителство

• 9 368
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
И все си мисля, че бих искала всичко да си го купим сами, там ми се струва че е тръпката Simple Smile но сигурно тепърва ще имам още много въпроси за решаване.

# 31
Ние също сами си избрахме основните неща.Но майка ми и свекърва ми постоянни ни подаряват дреболии за домакинството-нова покривка,кана,сервиз и т.н.И всеки път като ги погледна се сещам кога са ми ги подарили с умиление Simple Smile

# 32
 една седмица спахме на земята, докато си купим нова спалня...беше много яко...като японска стая - одеяла и възглавнички... Joy

# 33
Аз имах проблем с вехториите на майка му, която не живееше там. Настоявах или да си ги вземе, или да ги хвърлим, защото нямаше да има място за нещата на бъдещото ни дете. Но, като се замислях, не би ми било приятно някой да дойде у нас и да ми казва какво да хвърлям.  Mr. Green

# 34
Аз имах проблем с вехториите на майка му, която не живееше там. Настоявах или да си ги вземе, или да ги хвърлим, защото нямаше да има място за нещата на бъдещото ни дете. Но, като се замислях, не би ми било приятно някой да дойде у нас и да ми казва какво да хвърлям.  Mr. Green

За това е удачно и вещите да си вървят с хората т.е.всеки да си прибира свидните за него неща,за да не се налага друг да го прави от целесъобразност.
Иначе,това което сме си купили сами-най-много си го тачим.Подаръците по-скоро,ги пригаждаме някак ,за да не засегнем някого.Толерантност вси трябва. newsm53

# 35
А на близки колеги почерпихте ли по случай повода?!

# 36
Ти пък  Laughing. Ако ти се черпи, няма нищо лошо разбира се.  Peace На мен като ми е на сърце да черпя, супер невероятни поводи си измислям и си черпя. Но не си длъжна де.  Peace

# 37
Разакажете за вашите вълнения първите дни в новя дом?!

# 38
Разакажете за вашите вълнения първите дни в новя дом?!
Явно се вълнуваш много. Сякаш не си стъпвала там до сега.

# 39
Не ходила съм многократно, но ми е интересно .. другите истории как са и т.н.

# 40
Клеопатра, много въпроси задаваш, човек не може да отговори на всичките. Първо, съжителството със свекърва е силен алерген! Лекарството е                            !
След като имате споразумение да сменяш, променяш и обръщаш нагоре с краката жилището, просто го направи! За да си по-спокойна в избора си има една изпитана тактика: Решаваш да смениш пердетата (например). Водиш го по магазините един цял ден. Избирате заедно но... каквото и да ви хареса не го купуваш. Каниш го на следващия ден да изберете "перфектните" пердета, но... не купуваш. На третия ден всичко се повтаря. И така докато се предаде. Повечето мъже се предават още първия ден, а най-упоритите на 5-тия. След това можеш сама да избираш дори семейното ложе, той няма да има желание нито да те придружи, нито да те критикува за избора  Mr. Green
Относно черпенето не знам какъв съвет да ти дам. Не знам с какво черпят затворниците когато влизат вътре  newsm78
Съвмесното съжителство с мъж учи на много неща. Едно от първите е играта на криеница. Той си крие мръсните чорапи, а ти ги търсиш. И така цял живот. Интересно е, не омръзва.
Почти всичко написано е на майтап, но не всичко Wink

# 41
  • До морето :)
Имах карт бланш за всичко.  Laughing Една вечер реших, че на дивана мястото му не е там и... преместих го. Само като легнах казах на мъжа ми (тогава гадже) - "Не се шашкай като станеш."  Grinning Шкафовете в кухнята прередих са набързо. Еми то половината не ги стигам, че са нависоко.  Laughing Вече за покупките и подмяна на мебелите - взимаме общо решение.
Иначе чакам лятото и да лакирам кухнята. Мерак ми е, но сега с детето няма как, освен ако не искам да имам нейни отпечатъци по стената.  Laughing

# 42
  • София
С предишния ми приятел, с който почти живеехме заедно, така и не се почувствах като у дома си и само дрешките в шкафа си пренареждах.

Сега обаче е друго нещо. В началото и двамата имахме малко неудобства, тъй като живеехме в апартамент с родителите му и нямахме много свои си неща. Преместихме се обаче и всичко си дойде на мястото Simple Smile Мен от време на време ме удря на труд и техника и измислям едни невъобразими чудесии. Моят е свикнал почти винаги да ме пита къде се намират някои неща (с изключение на неговите инструменти и джиджавки), а на мен ми е хубаво и подредено.

# 43
  • Tам през Атлантическия океан

Да не сте си купили сами собствено жилище че ще черпиш  Rolling Eyes

Местиш се от твоите родители при родителеите на мъжО  Sunglasses гоялямо постижение.

После ще се преместиш от тази тема в темата за свекитата  Whistling

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 00:36 от Desss

# 44
Свекита! Свекита!
Ако има и родителски надзор-нищо не бих променяла!
Дори пердетата...

Само бих се надявала да е временно положението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт