Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 095
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Вече съм доволна  smile3521
Весе тестовете не отчитат  имплантацията , а покачването на хормона ,за който са нужни примерно 12 дена от О  newsm78 поне аз така си го обяснявам ,а ако пиша глупости нека някой бързо ме поправи  Crazy

# 121
  • София

Ич не е малка пупата, не знам защо на тези снимки излиза така... бая си е голяма  Tired Като ходя с дрехи кат' чували не си личи.. само дето отбягвам фирмените запой, което не е типично за мен и все си измислям глупаво извинение... ще видим кога ще се усетят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
Пък може и да са се усетили , ама от приличие си траят и те чакат да го оповестиш  Whistling

# 123
  • София
Весе тестовете не отчитат  имплантацията , а покачването на хормона ,за който са нужни примерно 12 дена от О  newsm78 поне аз така си го обяснявам ,а ако пиша глупости нека някой бързо ме поправи  Crazy
ЧХГ не започва ли да се отделя чак след имплантацията? Защото иначе, понеже се удвоява, би трябвало да показва много по-рано от 12-13 ден. Може и да греша, затова питам.

# 124
Aaa, Рейн, това е друго  Flutter Сладуранката ми тя  Hug Ама как още не са се усетили колегите, или умело се прикриваш или всички знаят ама чакат ти да си кажеш  Joy
Пънче, ще видим  Hug
Сладка, да не стане по-сериозно с тая бактерия, не знам  newsm78

# 125
  • София

Рейни е зодия близнаци и то от Майските... най-гадните... ужасно добри актьори сме... не мое ни Фанета спатиите   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не са ме разконспирирали, няма начин.. най-много да си мислят, че просто ми е писнало да излизам с тях и междувременно ММ се грижи добре за мен и съм понаддала  Heart Eyes

# 126
ЧХГ не започва ли да се отделя чак след имплантацията? Защото иначе, понеже се удвоява, би трябвало да показва много по-рано от 12-13 ден. Може и да греша, затова питам.
Да , но не е достигнал такъв пик който теста да засече -"HCG е хормон, който започва да се произвежда от организма 4 дни след оплождане, започва да се покачва много бързо и се удвоява средно на всеки 1-2 дни."
точно по тази причина различните по чувствителност тестове отчитат по различно време
Тук намерих нещо :
Скрит текст:
Съществена помощ за поставяне на диагнозата ненарушена ЕБ, оказва изследването на β-фракцията на човешкия хорионгонадотропин (ЧХГ) - специфичен за бременността хормон, който се продуцира от клетките на хориона (обвивка на плодния сак). Неговата плазмена концентрация се удвоява на всеки два дни и достига максимални стойности от около 100 000mIU/ml. в 8-ма г.с. Тестовете за откриване на β-ЧХГ използуват два вида материал – урина и кръвен серум. Определено по-чувствителен и точен метод е този използуващ серум. Така, в 99% от случаите с ненарушена ЕБ се позитивират тестовете изследващи серумните нива на β-ЧХГ, докато при уринните тестове (наличните в аптечната мрежа) това се наблюдава в 50-55% от случаите. Друго важно предимство на серумното изследване е възможността за проследяване в динамика на количествените промени на β-ЧХГ. Така, при стойности на β-ЧХГ > 2000mIU/ml. и липса на данни за вътрематочна бременност от вагиналната ехография, диагнозата ЕБ е с много висока степен на вероятност.
Към съвременните методи на диагностика на ненарушената ЕБ спада и диагностичната лапароскопия – минимално инвазивна хирургична интервенция, при която операторът директно оглежда органите в коремната кухина и поставя диагнозата ad oculus – с помощта на окото.
ЕБ-ектопична бременност(извънматочна)

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 13:21 от stelico

# 127
  • София
Да, да, аз точно това имам предвид - за да има + тест, трябва да има имплантация, или?
И как тогава има + и при извънматочна?

# 128
Момичета я кажете възможно ли да напипаме бебето през корема си? Thinking
Питам понеже сега като си лежа и си опитвам корема с лек натиск и от едната страна се усеща нещо твърдо,а  от другата няма.

# 129
Благодаря ти Прахче,успокои ме,че "побъркването"си е в реда на нещата(ама как звучи само) Joy
Моме,дано няма никакви странични реакции и за напред HugИ на мен ми е Коледно от миналия месец още.Даже искам утре елхата да сложа,ама мой Минчо рано било newsm78
Рони Hug Hug Hug
Пънче,дай и още ден-два на БТ да се повиши.Браво и за хубавата МБ,дано това е твоят месец Praynig
Сладкаи аз като Деси се чудя,да не се влоши болката и бактерията,ако не вземеш АБ newsm78
И с риск да съм нахална Embarassed,момичета къде гледате снимките на бременните пупи?И без да ги виждам-погал  на всички коремчета Hug

# 130
  • София
Васе, според мен при извънматочна се имплантира в тръбата... И при такава тестовете пак отчитат +..

# 131
  • В къщурката на хълма на феите
момичета, вече можете да се запознаете с Ема в албумчето на темичката Blush

# 132
Васе както и Дарма е казала при извънматочната пак имаме имплантация, но на грешното място

# 133
  • София
Да, момичета, това го знам. Въпросът ми беше дали може да има + тест без имплантация, където и да е тя?

П.П. Абе къде е този албум?

# 134
Доколкото разбрах аз , при извънматочна чхг се покачва , но по-бавно .Следователно в даден момент пикливите тестове ще го засекат  Thinking,, а иначе Дармето е права имплантация винаги има ,но не винаги на правилното място  Tired
Аууууууууууууу сладко малко меченцееееееееееееееееееее пу-пу да го наакат кокошките  Mr. Green
пс-Ренди ме е изпреварила

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 14:04 от stelico

Общи условия

Активация на акаунт