Номинации 2012- коментарна тема

• 23 446
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
Шантал, не се заричай. Ще бъдеш провокирана да извадиш най-доброто от себе си...  Sunglasses

# 91
Искаме красота и ум. 2 в 1.

Вика ли ме някой?!  Rolling Eyes

# 92
Ако е и за ум пък директно отпадам  Tired

# 93
Не искаме кръв. Искаме красота и ум. 2 в 1. Не искаме много, нали?   Wink
А ако някоя умна красавица вземе и да ви сготви, ви печели тотално, нали Laughing

# 94
...
А ако някоя умна красавица вземе и да ви сготви, ви печели тотално, нали Laughing
Sellene, не държа, но ако много настоява...  Mr. Green

Октопод, внимавай, че си ми черна с тия опити за самоотводи...  Twisted Evil

# 95
Не ми харесва последната страница. Целта на конкурса нали не е да се впечатлят малкото мъже във форума?! Само заради тях ли ще е дефилето? Какъв патриархат!

Признание през зъби от конкурентка има много повече стойност.  Mr. Green

# 96
Не ми харесва последната страница. Целта на конкурса нали не е да се впечатлят малкото мъже във форума?! Само заради тях ли ще е дефилето? Какъв патриархат!

Признание през зъби от конкурентка има много повече стойност.  Mr. Green

Не само заради мъжете, аз например също съм безсилно-онемяла пред женската красота. Искам да гледам пък!  Crossing Arms

# 97
Просто лични наблюдения Rolling Eyes хубава съм, умна съм, но досега вече няколко познати изявяват желание да се омъжа за тях, когато установят, че освен всичко друго, мога и да готвя Crazy Та, ако реша да подкупвам мъж явно най-лесният начин е с някое домашно ядене. Mr. Green

Октопод е абсолютно права, за да признае една жена, че друга е красива, значи наистина трябва да е така. Жените са много по-критични една към друга.

# 98
Просто лични наблюдения Rolling Eyes хубава съм, умна съм, но досега вече няколко познати изявяват желание да се омъжа за тях, когато установят, че освен всичко друго, мога и да готвя Crazy
Това сериозно ли го пишеш? Crazy....

# 99
Пак не разбирате.
Ние не искаме да сме центъра на събитието или да го правите за нас.
Признавайте си се една друга колкото сърце ви позволява.
Ние просто искаме първа ложа...

# 100
  • Казанлък of all places
Проклятието на добрата памет. Или на склерозата ( помниш кои са ти били съученици в първи клас, не помниш какво си/дали си вечерял  Simple Smile)
Златното огледало , едишън 2007 Хората са си със снимки, ни г*зове има, ни сиси, ама пак има пляскане със сутиени и тем подобни.

Коя година обаче бой се биеше форумния образ  Кръци , пра-образ на некои таз годишни претендентки ,съвсем не помня.

# 101
  • В Космоса
Sellene, заявки за догодина ли даваш ? Laughing

М/у другото тази година - "Банда на годината", другата - "Огледална банда", викам аз, м?  Crazy

# 102

.... за да признае една жена, че друга е красива, значи наистина трябва да е така. Жените са много по-критични една към друга.
Не е съвсем така. Жените са адски двулични  и лицемерни една към друга.
И тук се усеща в подобни теми - почва се - ах, ох прекрасна си, но далеч не го мислят. Зарежи ти тея.  Wink
Аз признавам, че понякога го казвам само за да накарам някой да се почувства по-добре или просто  защото усещам, че  иска да го чуе. Sunglasses

# 103
Не е съвсем така. Жените са адски двулични  и лицемарни една към друга.
И тук се усеща в подобни теми - почва се - ах, ох прекрасна си, но далеч не го мислят. Зарежи ти тея.  Wink Аз признавам, че понякога го казвам само за да накарам някой да се почувства по-добре или просто  защото усещам,  иска да го чуе. Sunglasses

Аз пък не мога да си изкривя душата и да кажа на някой, че е красив, ако не е. Предпочитам да си замълча, отколкото да залъгвам ...

# 104
Sellene, заявки за догодина ли даваш ? Laughing
М/у другото тази година - "Банда на годината", другата - "Огледална банда", викам аз, м?  Crazy
Мне, не държа да ставам форумска красавица, има много други по-красиви от мен тук Grinning Губя си времето и си оправям настроението, че преках сутринта в обиколка по лекари и изследвания.
Но за Огледална банда може да се пробваме догодина Mr. Green

Шанталче, наистина някои жени са двулични, но аз по-скоро разсъждавам като Поли - ако някой не ми харесва, няма да го излъжа. Ще си замълча или ще изтъкна нещо друго хубаво в него. По същия начин ако искам да зарадвам някой - ще му кажа нещо мило, но не и откровена лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт