Нашите second hand находки- част 14!

• 60 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
за мен и фокс и кенвело са доста боклукчиви...с безумни цени... НМ са пъти по-добри и от двете...а те също не се славят като върха на сладоледа по качество Wink
иначе за тениските спец....много зависи от самата материя, има такива, които  наистина след второто пране се развличат, затлачват, правят топченца дори...има други, които и от втора да ги купиш и след месеци лично носене пак са супер....

# 466
Melina.melina , kinoa , gitadam благодаря момичета !   bouquet
ето и обещаните снимки на панталон, дънки и блузонче  Flutter
Divided by H&M H&M Only jeans Only jeans (вижда се как единият джоб даже още е зашит  Party трябва и да ги скъся  Blush)

# 467
  • София
онли-то е много добро попадение , супер Simple Smile

# 468
tochica11 , блузончето е много весело и останалите неща ми харесват.

Аз имам на Есприт 2 бели блузки, които ги нося под всичко, мекички са и еластични и достатъчно дълги, спокойно могат да се напъхат в долната дреха без да се измъкнат - и струват по 5лв всяка, защото в Бургас има един магазин, в който доколкото съм чувала, дрехите се шият за тази фирма и се изнасят навън (ишлеме май се нарича), а тези които остават ги продават на някакви такива ниски цени, понякога имат някакво дефектче, но не винаги. За лятото имам вече около 3-4 тениски пак за по 5лв на Есприт  Sunglasses

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 10:05 от Moringa

# 469
Миналата година си купих чанта Фурла, от един мол в София, скъса се на втория ден дръжката, не искам да ви казвам колко мъка докато ми върнат парите, а не бяха малко. Чак до адвокати стигнах, че ме издразниха, аз съм била виновна!! Но сега магазинът вече гто няма в този мол. Не знам какво точно продаваха, но съм сигурна, че не беше Фурла. Толкоз за стоките първа ръка!

# 470

Аз имам на Есприт 2 бели блузки, които ги нося под всичко, мекички са и еластични и достатъчно дълги, спокойно могат да се напъхат в долната дреха без да се измъкнат - и струват по 5лв всяка, защото в Бургас има един магазин, в който доколкото съм чувала, дрехите се шият за тази фирма и се изнасят навън (ишлеме май се нарича), а тези които остават ги продават на някакви такива ниски цени, понякога имат някакво дефектче, но не винаги. За лятото имам вече около 3-4 тениски пак за по 5лв на Есприт  Sunglasses
  а би ли споделила къде е това магазинче  Peace

# 471
  • София
Ако питаш за плюшени играчки има в магазин Шик Шик на Екзарх Йосиф/след минералните чешми/,доста запазени и нови с етикет

В коя посока на Екзарх Йосиф? От страната на минералните чешми ли?
Да,от страната на чешмите е,движиш се все от лявата страна и ще го намериш,а в близост има още един Шик,от магазина ще те упътят,и там има играчки,но по-малко и не толкова запазени

Благодаря. Доли Simple Smile

# 472
  • Пловдив
Вчера, просто за да си начеша крастата минах през Пловдивския ЗЗ. Пишеше, че ще работи до 14 часа, пък и стока имаше само отпред пред касите и в ляво. Все пак забърсах 1 тънко пуловерче с остро деколте, и 2 трикотажни блузки. Едната даже не съм догледала - с 3/4 ръкав е, а аз не нося. Ама нали е на ниска цена .... първо взимам, пък после мисля, ще я нося ли или не. Laughing Взех и 2 шапки за малката. Т.е. аз взех една - от тези дето са като шапки за под каска на пилот от Ф1. Но ситната веднага се лепна за една на червено и розово рае и не я изпусна до края на пазаруването ни. Но пак казвам на тази цена .... 3 блузи и 2 шапки за 2 лв. Ей тъй, просто да съм купила нещо.  Laughing

# 473
http://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/moda/hm-startira-mashtabna-k … -na-drehi-4628678

Първата ми мисъл като прочетох стаята е, че пак ще дойдат при нас и в нашите любими магазини.Не ми се вярва от компанията просто ей така да ги изхвърлят.

# 474

Аз имам на Есприт 2 бели блузки, които ги нося под всичко, мекички са и еластични и достатъчно дълги, спокойно могат да се напъхат в долната дреха без да се измъкнат - и струват по 5лв всяка, защото в Бургас има един магазин, в който доколкото съм чувала, дрехите се шият за тази фирма и се изнасят навън (ишлеме май се нарича), а тези които остават ги продават на някакви такива ниски цени, понякога имат някакво дефектче, но не винаги. За лятото имам вече около 3-4 тениски пак за по 5лв на Есприт  Sunglasses
 а би ли споделила къде е това магазинче  Peace

Казвам веднага Simple Smile Те имат 2 магазина даже, единият е точно срещу ХЕИ-то, до него (или в непосредствена близост) има аптека "Кедър", а другият магазин е по "Богориди", вървейки към морската се пада в ляво, малко преди кафе "Фокет" (кафето май вече не се казва така, ама аз така го знам:)) Лятото пред тези магазини има тениски и блузки окачени на закачалки, вътре продават и мъжки дрехи и обикновени женски, а сред намаелните понякога се намират и такива, за каквито говорех по-горе.

http://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/moda/hm-startira-mashtabna-k … -na-drehi-4628678

Първата ми мисъл като прочетох стаята е, че пак ще дойдат при нас и в нашите любими магазини.Не ми се вярва от компанията просто ей така да ги изхвърлят.

Точно това искат да възпрат - да не бъдат изхвърляни на боклука, а да бъдат носени отново (т.е. пласирани сред хората, било то нуждаещи се или в бизнеса с ВУ-и), използвани или рециклирани, т.е. преработени и отново превърнати в дрехи. Така разбирам аз статията ...  newsm78 Което си е супер инициатива, защото на много хора не им се занимава или не им идва на акъла да ходят да ги даряват било то в църквите или в домовете, а носейки ги в H&M, ставайки част от кампанията си е направо ... "престижно" сигурно за тях ...

RominaB, една приятелка ей така с чанта Guess, около 250лв (знам, че Фурла са много повече, ама и това не са малко пари  Rolling Eyes) и дръжките й от едно носене се разкъсаха по шевовете, после я сменя с друга, пак същата работа ... ама тя толкова много си я харесваше, че втората вече си я остави да й се радва.

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 15:49 от Moringa

# 475
И аз да покажа една от ризите които си купих в понеделник от Мания - http://3.bp.blogspot.com/-UwX5yi2xpv0/UMCSyT6WmBI/AAAAAAAABjI/vS … s640/SAM_0663.jpg

за още снимки - http://joanakoleva.blogspot.com/2012/12/floral.html

# 476
И аз да покажа една от ризите които си купих в понеделник от Мания - http://3.bp.blogspot.com/-UwX5yi2xpv0/UMCSyT6WmBI/AAAAAAAABjI/vS … s640/SAM_0663.jpg

за още снимки - http://joanakoleva.blogspot.com/2012/12/floral.html

Много си хубава! Ризата е супер  Wink

# 477
И в новото има риск. Нали писах за моето оцветено тяло, благодарение на нова българска блуза.
За магазините ВУ повечето хора са предубедени.
Аз не влизам във всеки.

# 478
Moringa, ето това беше чантата.
http://shop.mdl.bg/article/1529-chanta-furla
Скоро си я намерих онлайн и сега няма проблем.

# 479
Днес ли е зареждането в Зиг Заг Пловдив. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт