Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 817
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София
New Yorker  Peace

# 241
Момичета, търся такава блуза за една приятелка, виждали ли сте я някъде по сайтовете: http://prodavalnik.com/miss-sixty---damska-bluza-i13289265

# 242
Малко от мен :

# 243
  • София
И трите много ми харесват, особено втората  Peace

# 244
Момичета, искам да си купя тениска или туника или блуза със сова/бухал! Моля ви ако видите някъде такава да споделите или ако сте виждали?! Предварително БЛАГОДАРЯ  Simple Smile Hug

# 245
Момичета, искам да си купя тениска или туника или блуза със сова/бухал! Моля ви ако видите някъде такава да споделите или ако сте виждали?! Предварително БЛАГОДАРЯ  Simple Smile Hug
В ибей!  Peace

# 246
  • в Кошера
В ибей!  Peace

Не само. Този сезон сови/бухали и черепи да искаш.  Laughing Разходи се в някой МОЛ.  Peace

# 247
Купих си обувки-кецове на висока платформа, от естествена кожа и велур от Дарис в син цвят. Не мога обаче да намеря снимка.

# 248

Онзи ден си харесах един пуловер с бухал или сова беше, не знам точно. В новия мол в Debenhams, но не ми се даваха 100 лв. Ще изчакам януарските намаления.  Mr. Green

# 249

Онзи ден си харесах един пуловер с бухал или сова беше, не знам точно. В новия мол в Debenhams, но не ми се даваха 100 лв. Ще изчакам януарските намаления.  Mr. Green
Много е хубав този пуловер и аз го мерих. Whistling

# 250
Аз да продължа с роклите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

рокля 1, отзад

рокля2

рокля 3, пак

рокля 4

рокля 5

рокля 6

рокля 7 - тази в ляво

клин

дънки, отзад

гривна

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 17:02 от Tia_e

# 251
До сега не съм поръчвала от ибей, още не мога да се навия да опитам, иначе е добра идея, ще проверя и в новия мол, пък да видим и на мен не ми се дават много пари! Ако си намеря ще се похваля!  Simple Smile

# 252
  • София
Като казахте бухалчета, аз си намерих моите бухалчета-обици: Имам и такова колие. Mr. Green

# 253
  • Somewhere far away
И аз вече мога да се похваля с рокля за 8ми , охарчих се яко, но поне съм доволна, че ще съм с хубава рокля! 

http://www.prikachi.com/images/537/5570537y.jpg

http://www.prikachi.com/images/530/5570530S.jpg

# 254
  • ...край Дунава
Роклената принцеса, добре, че има къде да си облечеш всички красоти Mr. Green Hug

От мен:

кубинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

яке Heart Eyes Heart Eyes

дънки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт