Миризма при използване на сушилня

• 65 971
  • 244
  •   1
Отговори
# 165
Аз също рядко пускам сушилнята - за чаршафи и хавлиени кърпи.ХУбавото е ,че с високите обороти дрехите излизат почти сухи.Иначе никакви кърпички не помогнаха за сушилнята и въобще не ми го омекотяват.Този на "Сано" не съм пробвала ,ама не ми се вярва.
Примирих се и чакам времето ,когато ще се сдобия с отделна сушилня.

# 166
  • София
тамън си харесах HOTPOINT-ARISTON WDD 9640 BX и намерих темата...ами сега?
нямам място за два уреда и за капак трябва да седи в мокрото барабар с бойлера...приемам всякакви съвети

# 167
тамън си харесах HOTPOINT-ARISTON WDD 9640 BX и намерих темата...ами сега?
нямам място за два уреда и за капак трябва да седи в мокрото барабар с бойлера...приемам всякакви съвети

Харесай друга марка...  Peace

# 168
  • София
натам вървят нещата...просто се загледах, защото са на промоция в момента, а обзавеждаме от шпакловка и замазка и всяка "далаверка" ми е важна Simple Smile ноо тази ще я пропусна   bouquet

# 169
Има Електролукс ,виж дали ти е изгоден като цена.Ако имах възможност да ти подаря моята,на драго сърце Simple Smile

# 170
  • София
Електролукс съм си ги харесала като марка аз Simple Smile и особено ей това: http://techmart.bg/products/product_details/10715
Предната просто ми хвана окото с цената Wink но няма да се вкарвам в ужаси за 300-400лв. И без това а ми е замирисало, а съм я пратила в гаража...

# 171
  • София
Бош също имат вариант. Сега ме е яд, че не дадох малко повечко пари и да ми е мирна главата. Успех в избора

# 172
  • Варна
От около два месеца ползвам стар комбиниран Бош в немско....и....разликата с моя "аристон"е от земята до небето. Гарантирано като се прибера добрата стара пералня пътува да "радва" някоя баба,а аз ще си купя Бош.

# 173
  • София
Днес ми доставиха покупката Simple Smile Купих тази: Перална машина + сушилня Electrolux EWW 1697MDW

Благодаря ви момичета. Спасихте ме от двойно купуване на едно и също   bouquet

# 174
  • Варна
Честито и с кеф да си я ползваш  Laughing. Дай отзиви като я пуснеш в действие,защото и аз се оглеждам за нещо читаво на прилична цена.

# 175
Здравейте,момичета!
Аз също съм "горд" собственик на въпросния уред и също се сблъсках с ужасната миризма.
Да знех,че има такава тема,ехххх,иде ми да си оскубя косите!
Веднага звъннах в магазина,изпратиха техник,цъка,цъка,гледа,замина си.После една седмица чака отговор от София.Сега уж ще ми сменя маншона,кога ще е,не е ясно!
Това е моят комбиниран уред:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/682512/P11100102/Peralnya- … N-AQD970D-49-EU/B

Чудя се на тези само как от 4 години не им е увряла главата и да спрат да произвеждат и продават боклуци!

# 176
  • Плевен/Пловдив
Здравейте и от мен !

Аз също имам комбиниран уред на Аристон от 2009 год. Много съм доволна от пералнята, но при сушилнята си я има тази миризма на гума. Теорията на повечето компетентни хора е ,че е нормална - защото се вдига много висока температура при сушене. И така много е гадно ,но........

Искам съвет от по-опитните от мен, имали начин дрехите за са по-малко намачкани. Да добавя нещо допълнително newsm78 newsm78 newsm78

# 177
  • София
Няма миризма от моята сушилня. Комбинирана е - пералня със сушилня. Дрехите ми излизат намачкани, ако съм сложила повече, отколкото е капацитета или ако са на много силно изсушаване.

# 178
  • Варна
  Миризмата е само при аристоните доколкото сме го дъвкали  Laughing. Определено по-малко мирише на програмите за синтетика. Те са с по-ниска температура. Изходът - пускам такава програма или имам 40 минутна и ако трябва повтарям.

Относно мачкането-не тъпчете уреда. Няма как да излязат като от отделна сушилна изгладени,но се преживява.

# 179
  Миризмата е само при аристоните доколкото сме го дъвкали  Laughing. Определено по-малко мирише на програмите за синтетика. Те са с по-ниска температура. Изходът - пускам такава програма или имам 40 минутна и ако трябва повтарям.

Относно мачкането-не тъпчете уреда. Няма как да излязат като от отделна сушилна изгладени,но се преживява.
Имам една програма Non stop - за около 1 кг дрехи, пере и суши, но пак излизат намачкани доста, въпреки малкото количество. А ако пусна програма за сушене с пълните кг, съвсем мачкани са дрехите...няма гладене.  Sad Дайте идеи какво греша!?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт