Миризма при използване на сушилня

• 65 956
  • 244
  •   1
Отговори
# 180
Нищо не грешиш, просто комбинираните уреди ги изкарват намачкани дрехите след сушилня - имала съм такъв уред. Ако искате изгладени или по-малко намачкани - взимате пералня и сушилня отделно.

# 181
Нищо не грешиш, просто комбинираните уреди ги изкарват намачкани дрехите след сушилня - имала съм такъв уред. Ако искате изгладени или по-малко намачкани - взимате пералня и сушилня отделно.
Sad Confused Tired

# 182
  • София
моята е комбинирана и не ги мачка - просто не я тъпкам до горе и предпочитам да суши на два пъти по 1 час, отколкото веднъж за 4 часа

# 183
  • София
И моята е комбинирана и ако се спазва капацитета й (до 5 кг за сушене) не ги мачка.

# 184
Здравейте - и аз имам дилема, защото искам сушилня, за която естествено място не намирам. Остава възможност за комбиниран уред. Но искам дрехите от сушилнята да излизат готови за сгъване и прибиране, да няма остатъчна влага. Искам да е енергиен клас А и повече, ако може. Освен Аристон и Индезит какви други възможности имам за комбиниран уред?
Това http://technomarket.bg/products/09120020/aeg-l-87695wd

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 15:36 от Devil_Rose

# 185
  • София
Препоръчвам електролукс  Peace

# 186
  • Варна
 АЕГ също е добър избор. Просто отсвири италианците.

# 187
От днес почвам с обикалянето и разглеждането на живо. Взех решение да е отделен уред, ще махна два шкафа и ще се монтира над пералнята. Надявам се да има някой по-кадърен в магазините и да даде акъл за такъв монтаж.
Имам въпрос - как сушите пуловерите в сушилня. На мен това ми е 1/3 от зимното пране, при все, че повечето блузи са с неособено качество, такива са по магазините нямам избор.

# 188
Цитат
АЕГ също е добър избор. Просто отсвири италианците.
  newsm10  Подкрепям!Забрави италианците!

# 189
  • Плевен/Пловдив
Аз пък с моята Аристонка - комб. започнах малко експерименти.
При пране намалям оборотите на центрофугата / 1200 на 1000 / след това при сушенето поставих от тези кърпички за сушилни. И се получи, по-малко миризма и по- малко измачкани дрехи направо за обличане. Омекотителя поставих при основното пране.

# 190
  • София
didi_bili,  би ли споделила какви са тези кърпички за сушилня?   bouquet

# 191
  • Плевен/Пловдив
didi_bili,  би ли споделила какви са тези кърпички за сушилня?   bouquet

Продават ги в DM в 1пак. има 25 кърпички излизат някъде по 0.15-0.16 лв./бр. Мисля, че струваха някъде между 3.75-4.00 лв. Марката си е тяхна на DM. Консултанта каза ,че имали и друг вид, но бяха свършили.

# 192
  • София
Благодаря ти, ще взема да пробвам, дано излезнат по-малко намачкани Simple Smile

# 193
  • Плевен/Пловдив
Благодаря ти, ще взема да пробвам, дано излезнат по-малко намачкани Simple Smile

За Протокола аз сложих две за проба !!! Peace

# 194
  • София
Кърпичките за сушилня не вършат ли просто работа на омекотител?

Devil_Rose  - аз не суша, сушилнята ми такава програма няма, но знам, че има сушилни с програма за вълна, и пак най-вероятно зависи и какъв е пуловера...

Общи условия

Активация на акаунт