Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения - Тема 2

• 57 668
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
krisi_1979
хей не се отчайвай!Изчакай до понеделник или до 23 направо и тогава повтори теста,ако ли не направо при лекаря...аз за себе си не знам,лъгах се вече 1път ноември за тест,после декември уж да си направя-тя взе,че се появи М....затова сега чакам,боли ме отстрани в дясно,къркори ми корема,имам 37.1 през деня,37.3 и ми се вие свят,но не знам какво да си мисля.Мила пожелвам ти успех и стискам палци  Praynig  за тези EFP

ако има по-вещи мноооого повече от мен,кога да пробвам с теста рано е,знам...пишеше където се рових най-рано на 27.01 уфффффффффф това е много време

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:29 от AnMary

# 526
  • Монтана
Kupih si nqkakav BB test, nqkoi da kaje ne]o za nego......Pishe è e za ranno otkriwane na bremennost.Dadoh 3.70 za nego

# 527
Моят съвет към всички е да чакат с тестовете ,че така само се тревожите.И моята първа бременност теста ми показа отрицателен и тотално се бях вкиснала но после Laughing   bouquet .Та аз не смея да правя още,макар че се побърквам от тази неизвестност.Абе чувствам че съм но може да е от желанието само.
    Сетих се за рекламата с двете черти поздрав: АКО ИМА ДВЕ ЧЕРТИ БРЕМЕННА СИ ВЕЧЕ ТИ!  Praynig

# 528
Напълно подкрепям поста на Красимира. Разочерованието от отрицателните тестове е голямо, а риска да ги видите е голям, особено ако не знаете точно кога ви е била О., а без измерване на БТ и тестове за О. всичко е само предположение.  Чакайте си търпеливо закъснението и се молете всичко да е ОК. Всяка жена заслужава да е майка! Мислете си за хубави неща и всичко ще е ОК.

# 529
да,милички прави сте...трябва да се изчака. и както казвате има ли две черти-бременна си вече ти и бързо,бързо му звънни Simple Smile  Grinning  love001 newsm10

# 530
Напоследък толкова се бях изнервила, че просто имах чувството, че ще се пръсна. Витамини, природосъобразно хранене, никакъв алкохол, никакви цигери /не че са ми проблем, аз и не пуша/, та  сега съм си наляла една чаша червено вино и мисля да кажа баста на всички притеснения, тестове и глупости, които ми се въртят в главата. Наздраве на всички момичета! Wine Glass

# 531
Здравейте на всички!
И аз се записвам тук Simple Smile И аз съм от нетърпеливките. Ние правим опити от около 6 месеца. За съжаление и този месец лелката не ни подмина... Cry .
Нищо, гледаме напред!
Искам да попитам за този ББ тест, бях чела за него, но никъде не можах да го открия, само Престо ми предлагат, а него не мога да го гледам, имам чувството, че само - показва Simple Smile
Успех на всички!

# 532
Информативно си споделям разочарованието - М дойде, и този месец няма да е...
Успех на всички!

# 533
krisi_1979 еле криси,същото направих и аз-наздраве и от мен!сипах си по повод чакането,пък и стомаха си ме боли,кръста,но виното притъпява и скоро дано има  Hug Praynig Peace по-голям повод за пийване Simple Smile Wine Glass lalalala

Йолита67 хей сега се поинтересувах за това,което искаш мисля,че на този сайт,който ти поствам ще можеш да си го поръчаш ФАРМАР http://apteka.framar.bg/30026041/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … D0%BD%D1%82%D0%B0

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:29 от AnMary

# 534
Благодаря много, странно е обаче, че по аптеките го няма и не са и чували за него..
Иначе и аз до вчера се ограничавах, но днес (за съжаление) Наздраве и от мен!

# 535
Здравейте! Едно въпросче.Последният ми цикъл беше на 2.12.12г. правих ме опит за дете на 12.12.12г. Закъсня ми с 8 дена посетих гинеколога си обесних му че последно сме правили секс без да се пазим на 12.12.12г. Той ме прегледа на видеозона и каза че невижда бременност.Било рано и да си направя тест. Вчера си правих тест на  Clear показа една черта. Закъснява ми вече със 17 дена имам болки в областта на яйчниците,най-вече вляво и имам чувството че ще ми дойде всеки момент.Прияждат ми се разни неща, сърбят ме зърната и имам главоболие.Ако някоя от вас може,нека ме посъветва какво да правя за да знам какво става с мен?  newsm78

# 536
  • Монтана
направи си кръвен тест или си вземи уринен но др марка и пак провери

# 537
  • Монтана
Ами аз днес си взех такъв ББ тест и даже питах тук някой да ми каже доволни ли са от него. Струва3.70 на мен по принцип трябва да ми дойде вторник (дано не дойде) И се чудя има ли смисъл да го правя утре. Уж е ранен ама знам ли, неискам да се разочаровам.Имам симптоми за бременност но все пак, може да са от др. От днес имам и главоболие.Иначе моите симптоми са....Гадене, умора, болки в гърдите, главоболие.Онзи ден осетих и дразнене някакво в матката на 9 10 ден след овулациата. Вече не го усещам.

Да ви кажа само че не се стърпях и си направих теста сутринта и се оказа отрицателен.Явно и този месец няма да ми се размине гостито. Според мен тста е верен.Направих го 2 дни преди очаквания цикъл. Теста е за ранно отчитане и за това смятам че е верен.Но все пак ще видим във вторник. Не храня никакви надежди обаче. Въпреки гаденията, болките в гърдите и вс останали историии. най вероятно са предменструални.......

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:30 от AnMary

# 538
Здравейте! Едно въпросче.Последният ми цикъл беше на 2.12.12г. правих ме опит за дете на 12.12.12г. Закъсня ми с 8 дена посетих гинеколога си обесних му че последно сме правили секс без да се пазим на 12.12.12г. Той ме прегледа на видеозона и каза че невижда бременност.Било рано и да си направя тест. Вчера си правих тест на  Clear показа една черта. Закъснява ми вече със 17 дена имам болки в областта на яйчниците,най-вече вляво и имам чувството че ще ми дойде всеки момент.Прияждат ми се разни неща, сърбят ме зърната и имам главоболие.Ако някоя от вас може,нека ме посъветва какво да правя за да знам какво става с мен?  newsm78

Ако 12 декември е единствения ден на който не сте се пазили, то не си бременна. Много често се случват такива закъснения когато почне да се бебеправи Simple Smile

# 539

Ако 12 декември е единствения ден на който не сте се пазили, то не си бременна. Много често се случват такива закъснения когато почне да се бебеправи Simple Smile
Защо?! Peace

Общи условия

Активация на акаунт