Успешно "олежани" бебета - тема 4

• 20 588
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Момичета много ви благодаря, че се включихте с предложения за тази хрема. Ще пробвам и с витамин С.
Само последен въпрос: По колко капки във всеки нос и колко често се прави това?
Попче, кой ви снима мила фотосесията? Аз също съм решила да правя на малката, но ще я чакам лятото да стане малко по-голяма и съм решила фотографът, който ни снима сватбата да го ангажирам. Снима и фотосесии на дечица, страхотни ги прави, та ще видим...

# 676
При една страхотна фотографка, която е пълна с декори, дрешки и какви ли не щуротии - луднахме в студиото. Има часове чак за април, всичко друго е заето. Април отново ще ходим
Скрит текст:

# 677
Аз поне със стриите извадих късмет, имам доста, но са ниско долу. А за петната нищо не мазах, но и до края нямах. Появиха ми се буквално последната седмица.
Стефи, мий дупето след смяна на памперс и мажи с каквото ползваш за подсичане, но размазвай хубаво, за да няма излишъци от крем. Ако не помага, знам ли да го види твойта педка, все от подсечено ще разбира  newsm78

# 678
Попи, аз тази фотографка я знам, има много хубави фотосесии и тя основно с деца работи Simple Smile айде ще чакам с нетърпение да ви видя Simple Smile
Тези петна какви са  newsm78 Аз не съм се обзавела с такова чудо. Слава богу, кожата ми даже стана по-хубава по време на бременността, косата също, ама сега си върнах старите и не съм доволна  hahaha

# 679
Оххх, и на мен ми се иска една фотосесия да направя на малкия, но тук май няма фотограф, който да се занимава с деца.А с бебета си е направо мисията невъзможна
Пожелайте ми успех-от тази вечер съм решила да спирам нощното хранене
Иначе кафявото по корема здраво го търкам с една гъба и почти изчезна.

# 680
Привет от мен, бонбонки! Успях да се включа в края на темичката. Ние нали сме от много плачещите бебета, та нямам време за форума.
Попи, къде е тази фотографка? Виждала съм нейни фотосесии с малки дечица и много ми допаднаха.   bouquet
Лаленце, ние сме с много чувствителна кожа и по препоръка на дерматолог сме с козметика на "Биодерма" и "А-дерма". Олиото на "А-дерма" е много гъсто и го изхабявам за отрицателно време, макар да пише, че се маже със съдържание, голямо колкото лешник. Сега взех олиото на "Биодерма", че е по-рядко и по-удобно за употреба. Къпем се с душ - гела на "Биодерма" от серията "Атодерм", а през деня мием дупе с "Авен" от серията "Педиатрил". Иначе дупето мажем с няколко неща. Много добре ни действа "Дермалибур" на "А-дерма",когато сме със зачервено дупе. Личицето го почиствам с мицеларна вода и мажа с "Колд крийм" на "Биодерма". Общо взето вкъщи е като в аптека - цялата маса във всекидневната е отрупана с козметиките и мазилата на Никол. Моите мазила не са толкова маркови и скъпи, колкото нейните. Joy
Стефи, пробвай "Дермалибур" на "А-дерма". Много съм доволна. Peace
Момичета, чудех се, има ли някоя от вас, която да кърми на поискване и бебето, макар  да е вече по-голямо, да суче по-често в следобедните часове? След 16,00 се кърмим горе-долу през 1-1,30 ч.Сили не ми остават понякога. Като добавя и пронизителния рев, имам чувството, че ще лудна. Тези колики още ни преследват. Shocked

Отивам да спя, че след малко ще трябва да съм на линия с млякото.

# 681
Ще го взема и аз този крем на А-дерма, да видим няма ли да оправи по- бързо цепката.
lawer, петънцата са като големи лунички по лицето.
lali bali, всякакви периоди сме имали, вкл. си беше преместил нощната пауза денем. От 6 сутринта до 2-3 ми отказваше да яде  Shocked Но пък аз настоявах и му предлагах на всеки три часа,а та се "освести" в един момент. По принцип следобед кърмата е по- малко, може да не стига и затова да суче често. Ама пък щом пищи така може и колики да я мъчат  Sad

# 682
Лали, Лойър фотографката е в Асеновград, но работи само в събота и неделя, защото живее в София и идва само да снима през уикенда. Между другото има 3 деца, което допълнително ми напълни душата. Много е готина!

# 683
Фикси, кърмите ли се още? Иначе при нас този рев е от коликите. Тази седмица, когато валя много силен сняг, на скорост отидохме до педито, защото много се дереше и бях се скапала да я дундуркам из къщи. Диагнозата беше- много силни колики. Питах го, дали да минем на АМ, но той каза, че по-добре да продлжим с кърменето. Да, ама с този рев не се издържа много. #Crazy
Попи, как варират цените на фотосесиите? Имаш ли някакъв телефон за връзка? newsm78

# 684
Лойърче, как сте с Алекс? захранихте ли се вече?Как върви кърменето? Hug

# 685
  • на земята
 lali bali ,къде изчезна радвам се че сте добре..)))Засега кожата е ок,не мисля че сме със много суха кожа,но ще изчакам да видя иначе ще взема на БИодерма и аз за измиване,този за лицето и олиото и ще мажа с него..)))  И аз съм навита за фотосесия,ще изчакаме малко да се стопли  Peace ПОПЧЕ чакам снимки  Hug    Аз да ви кажа петна по лицето нямам,стрии нямам нито една,ама то голямо мазане беше,особенно накрая в началото не бях много стриктна..)))Имам обаче линия на корема,която изсветля вече де,но си личи още,търкам при всяко къпане с кисийката  Laughing ако имате за нея кажете  Peace  Тук днес пече ,ще изкарам АЛИЯ малко на терасата че студенко,за 10-15 мин. Хубав ден мамчета красиви   bouquet

# 686
Тук съм, Лаленце.  Hug Днес таткото се занимава с малкия сладкиш. И ние след малко излизаме, защото пече слънчице. Досега само два пъти не сме излизали - единият път беше мъгливо, другият път валеше дъжд. Вече се снабдих с дъждобран и не мисля да допускаме пропуски, защото навън спим по 3 часа, а вкъщи се приписваме по 1 час, но спим по 10 минути. Само да й покажа нослето навън и млъква бубата. Simple Smile
Въпрос към мамите от Пловдив: Бихте ли ми препоръчали добър ортопед, че сме с ортопедични гащи? Ходих и на втори ортопед, който заяви, че на детето му няма нищо. Реших да търся трето мнение.

# 687
lali bali и аз кърмя на поискване. Така и не успях да му създам режим, ама той е много лаком.Събужда си се като по часовник в часовете за хранене без значение дали е цукнал преди 30 или 60 минути.Кърми си го, това е и моят съвет.Пустите му колики  #2gunfire Аз да чукна на дърво и с коликите бързичко се разминах и с кожата си нямаме проблеми.
Тази нощ за пръв път в 12 и 3 му дадох да пие чай от копър вместо да кърмя.Имаше малко бунт, наложи се да приспивам и шъткам.В 6 яде толкова лакомо все едно с дни не е хапвал и в 9 сутринта не беше гладен, че и в 12 си цокна съвсем мъничко.Та явно това ще е нощната ни пауза  Tired ще давам чай вместо кърма.Не знам обаче доколко е удачно да го отбивам да го кърмя за сметка на приспиване на ръце и при мен в леглото.Но определено нямам сили и да го отбивам и да го уча сам да спи по едно и също време.
Оххх, събуди се вече, кафенцето си не можах да изпия.Явно ще прилича на мен - ляга в 12 и става в 12
Вече се усеща малкия бонбон и само мене иска  ShockedКак ще я караме не знам.
Хайде лек ден за сега мами да отида да му обърна внимание, че си изяде юмрука.
 ПОПЧЕ чакам снимки  Hug    
ааа, и ние и ние  Laughing

# 688
lali bali, ще минат коликите, мила, само търпение. Ако имаш кърма, недей да минаваш на АМ.
Ние сме добре, захранихме се като беше на 4 месеца с оризова каша (между другото, щом имате колики, можеш с това да я захраниш, защото оправя коремчето и е най-щадяща).
След месец от започване на захранването имам заместено обедно хранене, а вече имам и заместено следобедно. Кърмя я сутрин, вечер и през нощта веднъж.
На обяд и следобяд хапваме пюрета и каши. Любими са и кашите на Слънчо, Хумана и Нестле- млечни оризови с плодове, с елда.

# 689
Забравих за ортопеда да напиша. Препоръчвам ти д-р Хазбун. Страхотен е, почти всички от Пловдив ходят при него. Напиши името му в google, ще ти излязат негови статии и контакти.

Общи условия

Активация на акаунт