Инфо за здравни осигуровки

• 44 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 120
Стейси Грей и аз няма да я подавам, и въпрос няма да повдигам! Надявам се да не ме и питат!
А въпросното заявление за кой период кое е, има ли го там и къде точно се подава, може ли по настоящ адрес, а не по постоянен?

# 121
  • Варна
Това заявление ми го дадоха за попълване там, където се прави справка за здравния статус. Периодите си ги пишеш сама- за които искаш да отидат парите.

# 122
Стейси, мъжът ми също не е подавал и няма да подаде. Направо ще внесем парите. Пък нека ни търсят  Whistling

# 123
Благодаря за бързия отговор! Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Декларация 7 има давност една година. Отидете ли в НАП преди да е изтекла тази година ще ви глобят.

# 125
Декларация 7 има давност една година. Отидете ли в НАП преди да е изтекла тази година ще ви глобят.
Знам за тази давност, но се налага да отида! А вече съм ходила никой нищо не ме е питал, надявам се, че и сега ще е така! Защо да е по-различно?

# 126
  • Пловдив
Не мога да ти кажа ще те питат или не. Написах ти за давността, в случай че не знаеш.

# 127
Не мога да ти кажа ще те питат или не. Написах ти за давността, в случай че не знаеш.
Статия за всички промени през 2013 за здравното осигуряване,доколкото може да бъде полезна!

http://activeconsult.wordpress.com/2013/01/03/нови-и-променение-документи-на-нап-за-2013/

# 128
Аз моята я подадох миналите дни, я пратих с препоръчано писмо... Сега ще чакам секирата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green , знам ли ги какви ще ги измислят... а до 25 ще внеса една, две вноски че да има там ... ама, за какво ще видим  Crossing Arms
Днес бях почти до НАП, но ме домързя да отида да си взема ПИК код... Явно ще е друг път  Peace

# 129
Тази 1 година от кога до кога трябва да се сметне, за завършил студент миналата година и все още безработен - от юли 2012 до юли 2013 ли?

# 130
  • София
Трябва да внесе здравни осигуровки за м декемри 2012 и м януари 2013.
Звъня два дни на посочените телефони на страницата на НАП,но никой не пожела да вдигне! Възмутена съм и съм бясна! #2gunfire #2gunfire
Някой може ли да ми каже по каква сметка се превеждат здравните осигуровки за 2012 и има ли нова сметка за осигуровки за  2013?
Много ви благодаря!  bouquet

# 131
  • Варна
stefa, кодът за плащане вече е 111111.
Първо правиш справка за точната сума, после внасяш в клона на банката, обслужващ твоя НАП.

Ако има някакви стари задължения, минаваш първо през НАП, за да подадеш заявление точно за кой период плащаш. Това е.

# 132
  • София
Първо правиш справка за точната сума, после внасяш в клона на банката, обслужващ твоя НАП.

Ако има някакви стари задължения, минаваш първо през НАП, за да подадеш заявление точно за кой период плащаш. Това е.
Много мерси,Стейси Грей ! Справката за точната сума по телефона ли се прави или в клон на НАП?

# 133
  • Варна

Много мерси,Стейси Грей ! Справката за точната сума по телефона ли се прави или в клон на НАП?

Справка по интернет:https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html
Може и на място в НАП.

# 134
  • Бургас
Здравейте, имам въпрос за декларация 7, на 23.11. 2012 ме съкратиха, от 23.11 до 23. 12 ми се полага обезщетение по чл.222 в размер на една брутна заплата, от 23.12 съм записана на борсата и от там ще получавам обезщетение до 22. 08. 2013, интересува ме трябва ли да подавам декларация 7 за периода от 23.11 до 23 12, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт