черен списък на лекари

• 245 602
  • 500
  •   2
Отговори
# 480
Абсолютно съм съгласна за Д-р Севджан Чакърова. Преди работеше в болницата в Асеновград, освен всичко друго беше забъркала и някакви схеми. После изчезна, от полицията я търсиха, до дела дали се стигна не знам. После разбрах, че се е преместила в София да "практикува" , а тук в Асеновград под нейната практика (която си седи) практикува друг лекар, същия като нея ..

# 481
Защо не сезирате здравната каса при толкова недоволни пациенти? Те недобросъвестните точно на това разчитат, че на хората не им се занимава и си правят каквото си искат.

# 482
  • София
Абсолютно съм съгласна за Д-р Севджан Чакърова. Преди работеше в болницата в Асеновград, освен всичко друго беше забъркала и някакви схеми. После изчезна, от полицията я търсиха, до дела дали се стигна не знам. После разбрах, че се е преместила в София да "практикува" , а тук в Асеновград под нейната практика (която си седи) практикува друг лекар, същия като нея ..

Каква специалност е тази жена? Казвате, че е започнала практика в София. Мисля, че ще е полезно за тези, които живеят там.
П.С: На мен ми излиза холистичен лекар с тези имена.

# 483

Каква специалност е тази жена? Казвате, че е започнала практика в София. Мисля, че ще е полезно за тези, които живеят там.

В Асеновград беше общопрактикуващ лекар

# 484

ОПЛ и педиатър е. Практикува в III ДКЦ.
Аз определено ще направя каквото мога, за да предпазя следващите жертви на тази шарлатанка.

# 485

ОПЛ и педиатър е. Практикува в III ДКЦ.
Аз определено ще направя каквото мога, за да предпазя следващите жертви на тази шарлатанка.
Такива като тази шарлатанка мислят, че като дойдат в София, ще се скрият.

# 486
Още едно име към този списък с лекари. д-р Динко Драгиев ВМА. Заради този човек съм без 2/3 от бъбрека ми. 10г. наблюдава киста която растеше и през годините постоянно ме уверяваше, че не е за махане, че още е малка и няма смисъл. Тази малка киста стана 8.3см. благодарение на него и за малко не стана рак. Кистата ми беше премахната с лапароскоспка операция в Турция, като преди това направих и няколко прегледа в България в Софиямед, Пловдив, и Турция беше като краен вариант. Всички се чудят как тази киста през годините е наблюдавана постоянно (10г. по два прегледа в годината) и не е премахната още докато е станала 4-5см., защо е чакал да стане такава голяма. Силно разочарована от този човек, благодарение на него съм с 1/3 от бъбрека ми. НИКОГА НИКОГА НИКОГА ВМА ДОКТОР ДРАГИЕВ.

# 487
Здравейте,  идвам да оставя негативно мнение за Д-р Ракаджиева, УМБАЛ Св. Георги, Пловдив, т.к. в интернет мнение за нея не може да откриете, но пък успешно управлява своята инстаграм страница. Това е измислена инстаграм лекарка. Налъга ни, и изпрати детето ми за парацентеза и поставяне на вентилационни тръбички, без да направи тимпанометрия, въпреки че я помолих! Три дни по-късно я заведох при друг лекар, за да направим тимпанометрия, т.к. вече сме минавали през такава операция и познавам процеса. Тя беше абсолютно в норма. Коментарът на Ракаджиева беше, че била “приятно изненадана”! А коментарът за тази “лекарка”, готова да оперира с пълна упойка здраво дете, за да усвои пари от здравна каса, оставям на вас.

# 488
Д-р Петя Иванова, МДЦ Блокс Младост София:

- Грешна диагноза, поставена набързо, респективно неработещо лечение;
- Въпреки липсата на подобрение, продължи "лечението" на база на първоначалната диагноза;
- Индеферентна, макар и не нелюбезна;
- Резултат: прилагане на грешни медикаменти, загубено време, притеснение и пари,
За съжаление записах час по телефона и не мога да напиша отзив в платформата superdoc.
След посещение на друг лекар проблемът беше решен в рамките на две седмици на база правилна диагноза, адекватни съвети и медикамент.

Какъв специалист е въпросната докторка?

# 489
  • София
Дерматолог

# 490
  • Пловдив
Изключително съм разочарована от Д-р Гоновски(ортопед, гр.Пловдив) – високомерен и арогантен, без отношение към пациента!
Бях записала час за преглед на 9-годишния си син, за 26.06.2025 г., от 17:00 часа.
Още в 16:30 бяхме пред кабинета в МБАЛ Св. Мина и минахме през регистратура. Оказа се, че направлението на детето не излиза, при което аз звъннах на ЛЛ и тя ми каза, че още сутринта ще го препрати и да помоля доктора да прегледа малкия, а на следващия ден ще изтегли направлението. Изпадала съм в подобна ситуация няколко пъти, при което лекарите са реагирали  адекватно, прегледът е бил направен и след това по телефон сме координирали изтеглянето на направление. НИКОГА, ДО СЕГА, не съм имала проблем.
НО! Взелият се на сериозно д-р Гоновски, реагира шокиращо за мен и детето.
Отваряйки вратата на кабинета си, аз му обясних за проблема(спокойно), а неговия отговор беше:
-И аз какво да направя, госпожо? - казано с такъв високомерен тон, че просто онемях.
-Ами каквото кажете Вие.
-Не, не, предложете Вие.
Обяснявам какво ми е казала ЛЛ, че утре ще препрати направлението, а той ме прекъсва с арогантен и назидателен тон:
-И Вие ще дойдете утре сутринта до тук?
-Не, на работа съм, нали можете да си го изтеглите от системата.
Последва някакъв подигравателен звук(не помня точно какъв, защото кръвта  ми  беше нахлула в главата вече и не виждах и не чувах). Завъртях се, извиках детето и казах:
-Да, разбрах!
 И тръгнахме.
-Ако бяхте останала, щях да Ви обясня….
-Не, благодаря, беше ми достатъчно отношението Ви. Не Ви е срам! Да пътувам в 40 – градусовата жега, с дете…
На всичко отгоре, докторът отбеляза в платформата „Супердок“, че не сме се явили на прегледа!
Като допълнение ще запиша, че в последствие четох и други подобни отзиви, както и ми разказаха за такова поведение, спрямо пациентите, от горепосочения лекар. Явно е практика за него, да бъде груб и арогантен с пациентите.

# 491
Аз също не съм с добри впечатления от д-р Гоновски. Но прегледът по здравна каса не означава само да се изтегли направлението, а да се издаде и амбулаторен лист, удостоверяващ извършването му в определен ден и час и който, подписан от пациента, се съхранява от лекаря. Колкото и това да звучи като формалност, не бих обвинявала лекаря, ако откаже да го направи. Тонът и отношението са друг въпрос... Всъщност, чрез електронното здравно досие разбрах, че именно д-р Гоновски е извършил фиктивен вторичен преглед на сина ми.

# 492
Защо не сигнализирате в ЗК относно фиктивния преглед? Би трябвало да се докаже лесно ако лекарят не разполага с подписан от Вас амбулаторен лист, а е отчел прегледа.

# 493
Здравната каса ще реагира и още как, ще има глоба, ако това му стане практика или вече му е може да му спрат правото да работи със ЗК.

# 494
Нямам досег а този лекар, но в описания случай е в правото си да откаже преглед.Случавало ми се е да нямам направление(заради системата) и съм си плащала на място или презаписвам час.Никой не ми е правил реверанс и на честна дума да ме преглежда.
Даже наскоро ми се случи, бях със сина ми и прегледът бе за него.Направлението не излезе, личната не вдигна тел. , а лекарят не предложи да пратим ново на следващия ден, въпреки, че ме
познава много добре.
Мисля си, че системата на здравното заведение няма да
позволи да си тръгна, без да е осчетоводен някак прегледът.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 16:54 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт