Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Черният петък продължава!)

• 47 574
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Влизам в този вип амазон с моя си профил от Амазон /имейла ми и паролата ми излизат, сигурно ако стигна до плащане ще ми има и данните на картата Hug Прилича ми малко на Бранда като разпродажби на маркови неща newsm78 но и аз сега го разглеждам за първи път!  bouquet

При мен не иска да ги приеме  newsm78 ?

# 586
taffi не зная дали защото по намаленията в черния петък пуснах и много неща от немския А не само от английския, но влизам, пълня кошницата и ми има всички адреси и бг, до англ. превозвач и до френския/ преди имах покупки и от фр. амазон Hug

# 587
taffi, мейла и паролата не ги пишеш в празните полета е-mail i passwort, а натискаш най-долу черния бутон, на който пише АNMELDEN MIT AMAZON и тогава ги въвеждаш  Peace

# 588
  • Luxemburg
за тези които имат Wii да кажа че в английския са намалили някои игри. Just dance 4 и just dance disney ги имаше в черния петък и бяха по 17-18 лири от 28-30, а сега са по 15-22 нормална цена. Предполагам че е заради новата конзола която пуснаха за продажба в Европа тази седмица. В немския държат високите цени все още.

# 589
Здравейте момичета!
Моля помогнете ми, че нищо не разбирам, а нямам време за разучаване защото трябва бързо да реша.

http://www.amazon.co.uk/dp/B006VS6G7G/ref=dra_a_cs_mr_hn_it_P170 … 000?tag=dradis-21
Пише ли някъде дали има доставка до БГ?  Praynig
 Гледам че и в този сайт има на тази цена, ама като не разбирам този инглиш, гледам като теле и се чудя как и от къде да поръчам  newsm78
http://andrewjamesworldwide.com/Product.asp?Product=redmix

# 590
  • София, Манастирски ливади
От амазон няма доставка на миксера до България. До Англия доставката е 7,95.
За другия сайт не мога да ти помогна.

# 591
  • Варна
От другия сайт за международни доставки, трябва да се свържеш с тях на посочения Е-мейл
Но пък доставката до УК е само £2.95.

Поправям се, £ 7.95 за поръчки над £14 Thinking

# 592
  • София
  Имам едно въпросче, пуснах прахосмукачката от немският амазон с директна доставка до тук. Мислех, че повече ще се забави, но ми го дава че ще пристигне на 6-ти декември. Предполагам с ДЧЛ ще дойде,но съм посочила адреса вкъщи, докато на шести през деня ще съм си в офиса. Спазват ли посочените дати за доставка и мога ли да се обадя в ДЧЛ и да ги помоля, в офиса да ми я доставят, а не вкъщи, както и кога да звънна, след шести или преди това?

# 593
  Имам едно въпросче, пуснах прахосмукачката от немският амазон с директна доставка до тук. Мислех, че повече ще се забави, но ми го дава че ще пристигне на 6-ти декември. Предполагам с ДЧЛ ще дойде,но съм посочила адреса вкъщи, докато на шести през деня ще съм си в офиса. Спазват ли посочените дати за доставка и мога ли да се обадя в ДЧЛ и да ги помоля, в офиса да ми я доставят, а не вкъщи, както и кога да звънна, след шести или преди това?

От ДЧЛ ще ти поискат тракинг номера, имаш ли го? С него можеш и да си проследиш кога е в БГ, обикновено на следващия ден ги доставят до адрес. На мен понякога са ми отказвали да сменят адреса на доставка... до късмет си е, казвали са ми, че само изпращача може да го промени...

# 594
  • София
Момичета, за първи път ще поръчвам техника от амазон. Харесах това:
http://www.amazon.co.uk/Tefal-ActiFry-AL800240-Electric-Capacity … APM/ref=de_a_smtd
Може ли да дадете някакви отзиви? Също така как стои въпросът с гаранцията?

# 595
Момичета, за първи път ще поръчвам техника от амазон. Харесах това:
http://www.amazon.co.uk/Tefal-ActiFry-AL800240-Electric-Capacity … APM/ref=de_a_smtd
Може ли да дадете някакви отзиви? Също така как стои въпросът с гаранцията?

Нямам точно този уред, но съм поръчвала кафемашина, фото апарат, лампи Филипс... Не съм имала проблеми с тях и не се е наложило да ползвам гаранция. В книжката на фото апарата имаше адрес на фирма в БГ, която обслужва гаранциите.

# 596
  • София
От ДЧЛ ще ти поискат тракинг номера, имаш ли го? С него можеш и да си проследиш кога е в БГ, обикновено на следващия ден ги доставят до адрес. На мен понякога са ми отказвали да сменят адреса на доставка... до късмет си е, казвали са ми, че само изпращача може да го промени...
Мисля че бях открила веднъж тракинг номер в амазона. Да открих го, на 60 процента ми я дава изпълнена, явно не е тук още. Ако не се съгласят за смяна на адреса, има ли вариант уикенда да го доставят или доставят само през седмицата. Тоест мога ли да уговоря друг ден на доставка или някъде от офиса им ако имат да взема пратката?. Просто няма никой в работно време на посоченият адрес. Преди да платя опитвах в сайта да сменя адреса с този в офиса, но не се справих с немският амазон за съжаление ...

# 597
Aila , пробвай да им се обадиш първо и да смениш адреса. Уикенда никога не са ми доставяли... За взимане от техен офис няма да имаш никакъв проблем, както и за уговорка в друг ден да я получиш предполагам...

# 598
Мисля че бях открила веднъж тракинг номер в амазона. Да открих го, на 60 процента ми я дава изпълнена, явно не е тук още. Ако не се съгласят за смяна на адреса, има ли вариант уикенда да го доставят или доставят само през седмицата. Тоест мога ли да уговоря друг ден на доставка или някъде от офиса им ако имат да взема пратката?. Просто няма никой в работно време на посоченият адрес. Преди да платя опитвах в сайта да сменя адреса с този в офиса, но не се справих с немският амазон за съжаление ...

Звънни и питай Simple Smile Така няма кой директнод а ти каже - да или не Simple Smile
На мен ми ги доставят когато и до когото и до където кажа, но пък толкова скандали са отмятали докато свикнат че не е истина Simple Smile Опция ако не те намерят е да ти оставят бележка да се свържеш с тях и да ти кажат от къде да си я вземеш, но най-добрия вариант е  предварително да им се обади с тракинг номера и да им обясниш какво точно искаш и вероятноста да го изпълнят е голяма

# 599
Откъде си взимате поръчките-от пощата или на митница?Много ми е неудобно това,че цената на доставката се вижда най-накрая и трябва да мина по целия път обратно за да видя на всеки продукт колко му е доставката.Дали имам шанс да си получа пратката(стандартна поръчка) за 5 дни?Подаръците в нашата детска трябва да са налични до понеделник или....ще купувам в последния момент нови:(

Общи условия

Активация на акаунт