Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 655
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 805
Нищо, чудно празните въпросителни в сайта да са за Здравко, Христина, двете им деца, бабата, дядото, стринката!  Mr. Green

На финал току виж останали Найден срещу Боби и Ники Кънчев съобщава: Нед, Боби България гласува и избра победител в BBAS да е ..... бабата на Здравкооооо!    Mr. Green
hahaha Днес ти си Кралицата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Нямал да влиза, споко. Приморският сам се похвалил, че вече не искал да има общо с Брадъра.

# 2 806
 hahaha hahaha за Пацо  hahaha hahaha

# 2 807
  • София
Не съм гледала, нито съм чела, но по дяволите, кво става тук, бе ? Цеци целува Боби, той е в леглото при нея! Shocked
Тя в неговото  ooooh!  Naughty
Олелелее, много съм назад с материала  Laughing Някой с 2-3 думи ще каже ли как се случи това и изтървах ли нещо съществено?
Пацо не ме интересува, чух за мисията и Пацовите изцепки.

тук епизода е на части - момчето така ги качва http://www.vbox7.com/user:elihancho?p=allvideos

# 2 808
Моля ви разкажете ми какво се е случило днес в предаването. Защо е ревал Пацо? Какво за Миро и Елена, Миро, Боби и Цеце? Моля помогнете на една отчаяна съпруга, на която не и дадоха да гледа ББ.

# 2 809
  • София
Принципно да се получи Биг Брадър, участниците трябва да не се познават предварително и да не са познати и на зрителите. Тогава е интересно защото докато участниците се опознават, ги опознава и зрителя. Затова и макетата са най-интересни към момента - не са познати и не знаем точно какво да очакваме от тях.. А в случая останалите се познават отлично , зрителят също ги познава отлично, и доста добре знае какво може да очаква от тях. И сценаристите се мъчат да дадат на зрителя това което очаква възможно най-добре опаковано.

# 2 810
  • Луната ни пази
Тая цеце ми е много противна. С тоя пиян поглед ми е супер мазна. А,че е влязла да прави секс е ясно от километри, щом ни натякват,че е най-красивата в къщата
Погледът и прилича на телешки.

# 2 811

Що ми се смееш, а?! Embarassed знаеш ли как се разстроих, и плача така, както и Миро не е ревал...хЪ да видиш Heart Eyes

не на теб - просто си представих Бобчо и Цеце тикащи гордо количката с двете "бобчета"
е ми нещо не ми се връзват за двойка тези двамката  Tired

# 2 812
Моля ви разкажете ми какво се е случило днес в предаването. Защо е ревал Пацо? Какво за Миро и Елена, Миро, Боби и Цеце? Моля помогнете на една отчаяна съпруга, на която не и дадоха да гледа ББ.

Пацо разбра, че одите на Стоян са мисия и онзи не му е никакъв фен.
Миро имаше мисия да се обади на Елена, а тя го пита що се излага.
Цеце се набута в леглото на Боби, а Миро отиде да им досажда и ги замери с възглавница.

# 2 813
  • София

мисията на Миро, да ходи по прашки и да се обади на Елена, без да са казали защо и за какво, тя му се тросна, не искала да участва в мисии, защото той се излагал и я коментирал-НЕЯ, в този Брадър.

Как Боби свали Цеце, трудно може да се опише такава свалка, трябва да се види, но най-важно е, че я накара да го изпере. Миро пък нещо й се издръвчи, май ревнува. ЛилитУ и тя ревнува.

Пацо новият му чете ОДА, да го възхваля(мисия му беше) Пацо се възгордя, после му резнаха крилата, като му съобщиха, че всичко е било номер от ББ.
И почнаха едни трагедии ooooh!

# 2 814
http://play.novatv.bg/program/bigbradrallstars

# 2 815
Жал ми стана за Панайот. Голяма гавра и не само с него, и с близките му. Заслужил си го е, но е ужасно гадно. И на Стоян му стана неудобно като разкриха мисията.

Да си кажа Simple Smile:

Фен съм на Боби - искам той да е победителя.

Най- ама най-анти ми е Миро  Sick

# 2 816
Почвам да се чудя кой има повече зор Боби или Цеце. Ама това да предлагаш на някой да го переш,предвид,че го познаваш от 2 седмици е вече малко..крайно.

Толкова вече да я сърби (извинявайте),че да пада до там..

# 2 817
Стана ми мъчно за Пацо.  Sad Как може така да се подиграват с него..
А пък Миро как му говореше.. на Стоян му стана толкова неудобно и гадно, а на Миро изобщо не  му пука.
Ужасен е.. казва на Панайот, че се излага и го правят на глупак. Ами той? Жена му му изневеряваше пред очите, а той глупака стоеше без да казва нищо и ревеше. Много отворен е станал, време му е някой да го затвори. Пацо му каза много истини, браво. Поне не го е страх и не говори зад гърбовете на другите, ами им казва истината право в очите.
И как ме дразни, че настройва тризначките и иска те да са на неговата страна, само ги използва. След време ще им забие нож в гърба, както направи с Панайот. Никакъв приятел не е това, даже и жените бягат от него.
Много ме изкефи Елена как го отряза обаче. Много добре знае какъв е той.

# 2 818
  • Варна
На мен днес ми беше жал и за Пацо, и за Цеце и за Миро... Shocked Tired

# 2 819
Благодаря ви за преразказа! Явно е било интересно. Утре ще изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт