90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 030
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Тинки, цялата ми положителна енергия + яко стискане на палци са само за теб  Hug Успех и късмет утре  Peace

# 616
  • София
Набързо да си отчета деня, че има работа за целия китайски народ и двата корейски  Sick

з - 2 ябълки и кафе
о - заквасена сметана и малко кашкавал
в - 3 чушки сиврия и сирене

# 617
Аз днес задържам - никаква промяна в кантара ...
та така -
з. ябълка и кафе
о. картофена салата
в. има идея да хапна малко варена царевица ....

Момичета, маслините зеленчуци ли са и мога ли  да ги прибавям към дневната си салата ?

Лека вчер и много минусчета насуртинта! Grinning

# 618
  • Бургас
Мишанче, може, но внимавай с количеството и с избора на маслини. Последно купих някакви отровни от сол просто и така и ги изхвърлих Tired
Ха, добра вечер Hug
Тинки, успех, с теб сме Heart Eyes
При мен почивката си върви нормално, малко увеличих количествата днес, че пак бях паднала под 59кг. сутринта. Сега ми е тежко, а ядох в 18.30 ooooh!
Утре рибено - винен ден, то  ясно Mr. Green
Лека нощ на всички!

# 619
Mi6an4e, аз само обезсолени маслини хапвам от време на време, но гледам да ги избягвам, че задържам вода. А иначе май не са разрешени  newsm78

Поздравления за резултатите, момичета!   bouquet

Аз днес на плодове, изкарах деня на 6 мандаринки и 2 банана до 18.00, а на вечеря хапнах половин краставица и 4 сини сливи от консерва + чаша зеленчуков бульон

# 620
Здравейте,моят воден ден е към своят край  Hug
Яд ме е ,че утре няма да мога да се претегля,защото тук нямам кантар.

Искам да питам може ли във белтъчният ден да ям пържени тиквички,че много ми се доядоха. Crazy

# 621
  • София
Здравейте,моят воден ден е към своят край  Hug
Яд ме е ,че утре няма да мога да се претегля,защото тук нямам кантар.

Искам да питам може ли във белтъчният ден да ям пържени тиквички,че много ми се доядоха. Crazy

Можеш, но са мазни. По-добре ги опечи върху хартия и ги залей с кисело мляко.

# 622
Плод и зеленчук
Банани, мандарини, ябълка, зелена салата с лимон,сушени смокини, ядки, зеле и моркови с лимон. Айде стига. Animal Pig Animal Pig Animal Pig
Лека! newsm46

# 623
За маслините може във всички дни без плодов. Ти няма да изядеш 400-500гр маслини предполагам. На следващия ден кантара ще ти покаже как е.
За пържените тиквички - аз пържено не ям вече. Не ми липсва ни грам. Всичко става страшно вкусно печено или варено и е много лекичко  Peace
Тинки и аз съм с теб  Hug
Лека

# 624

Може би , тънък ламинат , който може да се огъне под формата на арката и да пасва по цвят към ламперията има такива на листове .

# 625
gretacvetina   Hug,
днес бях на половин пъстърва и зелева салата.Сутринта на една ябълка,а вечерята я пропуснах.Отидохме на пазар и се замотахме здраво,прибрахме се в 21ч.,и то не остана време.Чак не мога да повярвам,че държа фронта,преди гладна не гладна все ми мелеше нещо устата ,пу-пу...
За утре съм приготвила консерва боб ,но още не съм решила под каква форма ще го хапна,другото ще го решавам в движение Simple Smile
Някой спомена за райска ябълка ,обожавам го този плод Heart Eyes
И аз се присъединявам към палцестискането за тинки,успех!
Лека от мен!

# 626
Момичета , благодаря ви за отговорите  Grinning ! От прочетеното решавам , че ще си спестя маслините - солени и често...не , не не си заслужава , а и аз възприемам този 90 дневен режим като шанс да се избавя от лошите си  хранителни навици! .... #2gunfire
Тинки от сърце и моята подкрепа ! Успех!

# 627
  • София
Добро утро!

Честит празник на всички, носещи името на Свети Николай! Да ви закриля и да ви помага!

След вчерашния белтъчен кантарът отчете минус 1 кг.  Mr. Green Днес закуската ще е пак ябълки, а после ще видим.

# 628
Честит празник и от мен - на именниците, на банкерите и моряците!
Аз днес съм предвидила задушени зеленчуци /замразени/ с ориз.
Сега пия кафенце и ви черпя. Sunglasses

# 629
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug
gretacvetina,благодаря за кафето   bouquet
Аз с годподин кантарев сме скарани,пак показа + newsm78 Вече не знам какво му става,ама ще чакам.
Днес менюто не е измислено още.З:кафе и киви за нататък по-късно
Честит имен ден на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт