90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 029
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден!

Днес - белтъци, седми ден от ударния режим:
З - ябълка
О- кашкавал на фурна и домат на салатка
В- кашкавал на фурна и салата или свинско с кисело зеле

И аз огладнявам много вечер, но в повечето случаи пия вода и си лягам, в противен случай ще ям.

# 226
Здравейте фиданки Simple Smile
Правих диетата пролетта и свалих 11 кг.
Имам още 5-6 за сваляне и я почнах пак преди 2 седмици.
Имам питанка - за тези 2 седмици не свалям нито грам...  Confused  защо?  Дали организмът ми е привикнал към килограмите, на които остана след диетата?  Да отбележа само - няма Йо-Йо ефект!!!  Heart Eyes

# 227
Абе какъв е тоз калкулатор?! Мен ме изкара с наднормено тегло

# 228
Verry аз както писах пшочти не свалям и от две седмици вместо въглехидратен правя втори протеинов,но особена полза няма,а първия път когато правих диетата свалях точно след въглехидратен,така че ако все пак имаш малки минусчета по-добре си прави въглехидратните дни:)
Elia и аз така бях измислила да го заменя с протеинов, но след съветите по-нататък - Неродена мома - благодаря Simple Smile - се отказвам Simple Smile Ще послушам съвета, отправен към теб за хляб със салатка, но още не съм сигурна Thinking...ще почета рецепти ,до утре има време Simple Smile
inka2001 впечатляващ резултат Simple Smile един голям поклон от мен omm силна воля е това и дисциплина Simple Smile

# 229
силна воля е това и дисциплина Simple Smile

Абсолютно. Всъщност е единственото необходимо за да има успех. Друг начин няма

Благодаря ти  bouquet

# 230
  • Бургас
Неродена мома за първи път направих режеми януари-до април тази година,започнах от 94кг и стигнах до 80.Направих почивка от 5м през които не качих и грам.Сега отново на режима от 28.09 до момента 4 свалени килограма или 76кг при ръст 176см,желано тегло 65-68кг.Почти 5 дни в седмицата спортувам нещо,танци,зумба,кардио.Пия си водата и стриктно спазвам всичко,дори първия път имах прегрешения,а сега съм много старателна,но резултата е незадоволяващ:(
Моля за съвети

# 231
Неродена мома за първи път направих режеми януари-до април тази година,започнах от 94кг и стигнах до 80.Направих почивка от 5м през които не качих и грам.Сега отново на режима от 28.09 до момента 4 свалени килограма или 76кг при ръст 176см,желано тегло 65-68кг.Почти 5 дни в седмицата спортувам нещо,танци,зумба,кардио.Пия си водата и стриктно спазвам всичко,дори първия път имах прегрешения,а сега съм много старателна,но резултата е незадоволяващ:(
Моля за съвети
Знаеш ли, често сме изпадали в такива ситуации всички тук. Освен да ти пожелая търпение, друго не мога да ти кажа. Често се случва аз имах месец и нещо, в които не свалях нищо. Организма има нужда да свикне. Не се притеснявай толкова, само имай воля и желание за напред. Не ме гледай, че така спокойно ти говоря, Нана колко нерви е брала с моето мрънкане само тя си знае  Mr. Green Mr. Green Но хаха накрая ми влезе и на мен в тиквата, че това е кръговрата Simple Smile

# 232
  • София
Моля за съвети

Абсолютно нормално. Даже се учудвам, че не разбираш защо.
Първо, защото си висока и това тегло в момента е нормално за височината ти.
Оттук нататък всеки килограм ще е голяма битка, защото организмът няма да иска така лесно да се раздели с последните си запаси.
Второ, защото спортуваш много - тоест правиш мускули, а те тежат повече.
Затова спри да гледаш кантара толкова, а вземи сантиметъра.

# 233
  • Бургас
Аз така и така до тука се докарх ще изкарам старателно и до края,дет се вика"правя каквото трябва,пък да става каквото ще",но все пак викам си може да греша нещо затова си мрънкам:)

# 234
Отговорили са ти вече, няма какво повече да добавя Simple Smile Нека и фактът, че колкото повече задържаш едни кг, толкова по-трудно ще качиш над /или смъкнеш от/ тях, ти бъде утеха.
Verry, всяка постна зеленчукова манджа + хляб е също много добра алтернатива.

# 235
леле...след водния днес Белтъчен..Мислех че мога да изям бизон,но уви..хапнах като врабче Simple Smile
Сигурно това е целта ,да се свие корема.Не можах и 1 салата цяла да изям...Бях си приготвила доста риба,а успях само половин филе да изям newsm78

еее как излезна тая линия че съм на диета от 10 месеца хахаха от 1 месец е

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 13:05 от merian996

# 236
И аз пробвах различни неща, но през последните години така и качените 7-8 кила не мърдат надолу и сега реших да пробвам 90-дневната. Като чета какви добри резултати имате, силно се амбицирах да я започна.
И така:
стартирах на 26-ти - 58.8 кг, като крайното желано тегло е 52-53 кг.
белтъчен ден:
З - печена тиква
О - котлет сьомга със салата домати и краставици
В - 1/2 котлет сьомга със зелева салата
27.11.2012 г. - бобов
З - печена тиква
О - гъби с ориз + зелева салата
В - купичка леща + зелева салата (по-малко)
28.11.2012 г. - въглехидратен
З - портокал
О - 2 филии хляб с кьопоолу
В - 1 филия хляб с лютеница + зелева салата + блокче 70% черен шоколад на Линд
29.11.2012 г. - плодов
З - тиква
О - 2 портокала + 1 фурма + шепа ядки микс (кашу, стафиди, бадеми)
за по-нататък планирам мандарини + шепа ядки (цялото ми пакетче е 150 гр., но ще гледам да се вместя в 100 гр.)
Досега равносметката за 3-те дни е -400 гр. Сутринта се претеглих и бях 58.400 кг.

Моля ви, пишете ми дали правилно съм спазила досега дните, за да знам как да продължа.
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 237
И аз пробвах различни неща, но през последните години така и качените 7-8 кила не мърдат надолу и сега реших да пробвам 90-дневната. Като чета какви добри резултати имате, силно се амбицирах да я започна.
И така:
стартирах на 26-ти - 58.8 кг, като крайното желано тегло е 52-53 кг.
белтъчен ден:
З - печена тиква
О - котлет сьомга със салата домати и краставици
В - 1/2 котлет сьомга със зелева салата
27.11.2012 г. - бобов
З - печена тиква
О - гъби с ориз + зелева салата
В - купичка леща + зелева салата (по-малко)
28.11.2012 г. - въглехидратен
З - портокал
О - 2 филии хляб с кьопоолу
В - 1 филия хляб с лютеница + зелева салата + блокче 70% черен шоколад на Линд
29.11.2012 г. - плодов
З - тиква
О - 2 портокала + 1 фурма + шепа ядки микс (кашу, стафиди, бадеми)
за по-нататък планирам мандарини + шепа ядки (цялото ми пакетче е 150 гр., но ще гледам да се вместя в 100 гр.)
Досега равносметката за 3-те дни е -400 гр. Сутринта се претеглих и бях 58.400 кг.

Моля ви, пишете ми дали правилно съм спазила досега дните, за да знам как да продължа.
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Maй и ри не обичаш сладко като мен,но от както почнах да ям сладка вечеря имам много добри резултати Simple SmileИначе мисля че другите неща са ти ок.Нека кажат по опитните Simple Smile да не те объркам

# 238
Добро утро, днес съм на зелен фасул с картофи. След вчерашният белтъчен съм +0,7кг.

Ами този воден ни разказа играта  Crossing Arms и аз съм плюс след белтъчения , ама пък вчера направих гаф за вечеря , тъй че здраве да е !

# 239
Maй и ри не обичаш сладко като мен,но от както почнах да ям сладка вечеря имам много добри резултати Simple SmileИначе мисля че другите неща са ти ок.Нека кажат по опитните Simple Smile да не те объркам
въобще не ям сладко, даже шоколадът вчера си мислех, че е задължителен и затова хапнах, но ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт