Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за хранене за различните дни на диета?
Какви са препоръките за хранене за въглехидратния ден и кои храни трябва да се консумират в деня с високо съдържание на протеини?
Какви са препоръките за хранене на водния ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за хранене за различните дни на диета?
Във форума се споделят различни рецепти и примерни менюта за различните дни от диетата. Например, в протеиновия ден се препоръчва консумацията на яйца, месо, риба, сирене и зеленчуци; във въглехидратния ден - плодове, зърнени храни и картофи; а по време на водния ден се консумира вода, чай и плодове. Тези примери са само част от разнообразните предложения за хранене за различните дни от диетата.
-
Какви са препоръките за хранене за въглехидратния ден и кои храни трябва да се консумират в деня с високо съдържание на протеини?
В деня на въглехидратите се препоръчва консумацията на плодове, зърнени храни, картофи и други източници на въглехидрати. Някои от предложените храни в деня на въглехидратите включват круши, банани, мандарини, сирене чедър, картофи, ориз и леща. В деня с високо съдържание на протеини се препоръчва консумацията на яйца, месо, риба, сирене, зеленчуци и други източници на протеини. Това може да включва яйца, кюфтета от кайма или пилешки гърди на скара със салата от зеле и краставици и други подобни храни.
-
Какви са препоръките за хранене на водния ден?
-
Какви са препоръките за хранене в постния ден?
-
Какви храни трябва да се консумират през белтъчния ден на 90-дневната диета?
значи сме три с една начална дата, нали може да си крада от вашето дневно меню
...шегувам се, но пък то всичко в диетите си е плагиатство, нали иначе нямаше да ги има, всеки споделя, копира, разпространява...отплеснах се
Четох много внимателно за майонезата, защото едно от любимите ми "ястия" е пълнени варени яйца с майонеза. В друг вариант на храна няма и да се сетя за нея. Та значи ако си я направя домашна - яйца и олио - ще си е режимно това ядене с яйцата за белтъчен ден
Успех, момичета! АЗ съм решила да си отчитам теглото след всеки плодов ден. През другите дни няма да се тегля. Така че утре ще докладвам.
Пожелавам ни триумфално на 25 февруари да се похвалим с нови фигури!!!

още ме гони синдрома на бременния мозък
Не знам вече какво да ям

Така че...след малко по леглата