90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 260
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Не се връщаш към старите навици, нито към т.нар нормално хранене. Защото пак ще надебелееш. Просто приемаш, че за да си с нормално тегло трябва да следиш какво ядеш и да се ограничаваш цял живот.
В другия случай просто цял живот си на диета.  Simple Smile

Да, определено и аз така мисля. Всяко връщане към старите навици е убийствено за кантара....
Да се отчета и аз Simple Smile
вчера след въглехидратния, въпреки че ядох макарони с дом. сос и зелева салата и за обяд и вечеря, днес съм -200  Peace
Днес ми е плодов ден:
З - печена тиква, а за остатъка от деня съм взела мандарини, фурми и малко ядки. Само се чудех чай и вода колко време след като ям плод, мога да пия?
Хубава седмица на всички от мен и дано е такава слънчева като тази сутрин  newsm03

# 451
Да ви се отчета и аз Simple Smile
днес почнах фитнес и освен тренировките по каланетика на които ходя два дни в седмицата ще тичам и във фитнеса през ден #Crazy

Днес ми е 7ми ден - въглехидрати:
З. - чаша сок от сливи(бебка не го харесва и го оползотворих)
О. - пица без месо и кашкавал - съгреших с 1 чаша кола  Embarassed
В. - торта шоколад с лешници от "Неделя" с едни приятелки на приказка!

Кантара сутринта ме показа -3,1кг.  Naughty след днешните вкусотии утре не знам,,,,

Как успя да свалиш 3 килограма за една седмица... много ли имаш за сваляне?

# 452
Здравейте, дами Simple Smile Някой ще ми помогне ли с моята дилема....Имам половин тавичка от кафявия ориз със зеленчуци и маслинки от преди 5 дни, дали мога да си го хапвам днес - варива - newsm78, като че ли му няма нищо...
Не, не са 5, а 4 дни Simple Smile

# 453
Здравейте фиданки,
Днес ми е плодов ден/ 2-ри от началото на диетата/
З: 3 мандарини + кафе
Заредила съм се с 1 ананас, който мисля за обяд и вечеря да го изям
Да се заредим с позивитивизъм и добро настроение през новата седмица Hug

# 454
Здравейте, дами Simple Smile Някой ще ми помогне ли с моята дилема....Имам половин тавичка от кафявия ориз със зеленчуци и маслинки от преди 5 дни, дали мога да си го хапвам днес - варива - newsm78, като че ли му няма нищо...

днес варива ли си???Аз ако му няма нищо бих го хапнала....но не знам как намерисва:))Ние имахме сърми така от 3 дни и на мен на варивата като ми се падна ги хапнах Simple Smile

# 455

днес варива ли си???Аз ако му няма нищо бих го хапнала....но не знам как намерисва:))Ние имахме сърми така от 3 дни и на мен на варивата като ми се падна ги хапнах Simple Smile
Ами, мирише си като онзи ден, когато го правих, то като се замислиш какво да му е на ориза Laughing Да, варива ми е, а в къщи никой не яде нещо толкова постно, камо ли пък кафяв ориз. Няма да го изхвърлям, ще си го хапвам днес

# 456
Да ви се отчета и аз Simple Smile
днес почнах фитнес и освен тренировките по каланетика на които ходя два дни в седмицата ще тичам и във фитнеса през ден #Crazy

Днес ми е 7ми ден - въглехидрати:
З. - чаша сок от сливи(бебка не го харесва и го оползотворих)
О. - пица без месо и кашкавал - съгреших с 1 чаша кола  Embarassed
В. - торта шоколад с лешници от "Неделя" с едни приятелки на приказка!

Кантара сутринта ме показа -3,1кг.  Naughty след днешните вкусотии утре не знам,,,,

Как успя да свалиш 3 килограма за една седмица... много ли имаш за сваляне?

Да 4 месеца и половина след раждане съм.От 72кг почнах целта ми е 58кг. Абе има няма 15кг. за сваляне.
Преди да забременея имах проблем с пролактина и бях доста наддала.Почнах 90ДД само за първите 29дни свалих 8кг.  Laughing освен с хранене и със спорт естествено.И веднага забременях  newsm44
Сега съм твърдо решена да сваля 15кг. newsm10

# 457
След като не мирише и не си е променил вкуса, хапвай смело Peace

# 458
Здравейте фиданки,

И аз съм на плодове.Мисля да обядвам моркови Simple Smile)
а за вечеря плодова салатка

# 459
  • Бургас
Хайде и аз с дилема. 6 декември е голям празник у нас и ще се прегрешава,няма да издържа да приготвям цял ден риби и да не си хапна:).Та въпроса ми е дали да направя вторник и сряда два плодови и в четвъртък да ми се пада месото или да си карам по ред и просто в деня на варивата да прегреша,то е ясно,че правилен вариант няма,но кой според вас е по-малко грешен newsm78?

# 460
Здравейте фиданки,

плодовете обаче не може да се смесват,а в плодовата нали са всякакви плодове.
Иначе и аз съм 4 месеца и 6 дни от раждане...2ро и тия кг ми разказаха играта

# 461

А плодовата салатка е без кисело мляко, нали? иначе може да се смесват плодовете?

# 462
Здравейте фиданки,

И мен ми е плодов Simple Smile Само че аз ще хапна сериозно количество ядки на вечеря, че съм на тренировка от 8 и 30 и в МЦ - за енергия Simple Smile

# 463
  • София

А плодовата салатка е без кисело мляко, нали? иначе може да се смесват плодовете?

Eстествено, че без кисело мляко. В плодовия ден се ядат само плодове и зеленчуци, които са неовкусени.
А принципно кисело мляко с плодове в никой ден не може да се яде.

# 464

Може ли???????????Аз изхвърлих една ,която моето детенце ми донесе,но мислех че не може и отиде в кофата

Общи условия

Активация на акаунт