90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 256
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ge4i1970,не съм се върнала официално в темата и към диетата,от януари ще се присъединя към вас.  Hug

# 481
И аз съм на плодове.Мисля да обядвам моркови Simple Smile)
а за вечеря плодова салатка

А плодовата салатка е без кисело мляко, нали? иначе може да се смесват плодовете?

Може ли???????????Аз изхвърлих една ,която моето детенце ми донесе,но мислех че не може и отиде в кофата

Може в книгата поне така пише.Само закуската трябва да е от 1 вид плод.Плодовата салатка без никакви добавки - кис. млека, сметани мед и т.н. Аз лично си я подправям със портокалово сокче.

# 482
Здравейте фиданки,
Днес ми е плодов ден/ 2-ри от началото на диетата/
З: 3 мандарини + кафе
Заредила съм се с 1 ананас, който мисля за обяд и вечеря да го изям
Да се заредим с позивитивизъм и добро настроение през новата седмица Hug

И мен ми е плодов Simple Smile Само че аз ще хапна сериозно количество ядки на вечеря, че съм на тренировка от 8 и 30 и в МЦ - за енергия Simple Smile

Суровите ядки микс със стафида примерно или с червена боровинка мн. спасяват от силен глад по време на плодов ден Simple Smile изпитана рецепта Laughing

# 483
Аз също първият месец имах много прегрешения и само се габарках с организма си, не само не свалих ами от 69 кг станах 71 кг, ту карах режимно, ту изпрасвках яки нарушения ( пуканки по 3 пакета, вино и т.н.)
Като се мъчих така един месец и нищо не направих. Сега вече край - сериозно съм се захванала.
Ето първата седмица съм -2 кг
  bouquet

# 484
Здравейте,аз днес съм въглехидратен и ще ям цял ден спагети и имам шоколад от мама.Утре съм на плодове,а Сряда воден,добре че цял ден съм на упражнения и няма да мисля за храна.От първи цикъл не съм доволна,доста прегрешения,надявам де втория да ми търгне по-добре.

Може ли във воден ден да пия чай?  Wink

az pieh  bez nisho oba4e de

# 485
месо със сметана не може нали???примерно пиле със сметана

# 486
  • София

Мериан, какво ти става бе жена. Не може, разбира се, нали са две групи белтъчини - месо и мляко.

# 487

Мериан, какво ти става бе жена. Не може, разбира се, нали са две групи белтъчини - месо и мляко.

дА ДА ВИДЯХ АХАХА

# 488
  • София
Близък хипермаркет- ориз с гъби, зеленчуци. Казваш, че от царевицата не се наяждаш- хапни две  Peace

Последните 2 дни пълен провал, утре продължавам с варива. Няма да се откажа, пък Crossing Arms

Eто защо те сънувах бременна. А ти си оплескала уикенда  Mr. Green

Ай, сакън! Пу-пу....
Бих рекла да ти се враща, ама нали съм добричка Mr. Green

Днес- закуска няма
Обяд- спанак с ориз, сеща ще вечерям картофена салата.

# 489
  • София
Близък хипермаркет- ориз с гъби, зеленчуци. Казваш, че от царевицата не се наяждаш- хапни две  Peace

Последните 2 дни пълен провал, утре продължавам с варива. Няма да се откажа, пък Crossing Arms

Eто защо те сънувах бременна. А ти си оплескала уикенда  Mr. Green

Ай, сакън! Пу-пу....
Бих рекла да ти се враща, ама нали съм добричка Mr. Green

Да сънуваш бременна означава неприятност. Така че по-добре не ми го пожелавай  Mr. Green

Да си отчета деня

з - 2 банана и кафе
о - топено сирене и заквасена сметана
в - 2 хлебчета с маслини и черен шоколад

# 490
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте
И честит първи сняг

Благодаря за отговорите   bouquet ,добре че имах малко повече време от обикновенно и  отидох да  си взема от магазина.
З:кафе и мандарина
О:ориз със зеленчуци
В:леща

# 491
и аз да се отчета за днес- варива

З 2 мандарини
О царевица и грах от консерва (пише, че няма добавена захар)
В варени картофки и краставица

ооо сняг ли имате вече, супер!  Nature Snowman

# 492
Здравейте фиданки,
Днес ми е плодов ден/ 2-ри от началото на диетата/
З: 3 мандарини + кафе
Заредила съм се с 1 ананас, който мисля за обяд и вечеря да го изям
Да се заредим с позивитивизъм и добро настроение през новата седмица Hug

И мен ми е плодов Simple Smile Само че аз ще хапна сериозно количество ядки на вечеря, че съм на тренировка от 8 и 30 и в МЦ - за енергия Simple Smile

Суровите ядки микс със стафида примерно или с червена боровинка мн. спасяват от силен глад по време на плодов ден Simple Smile изпитана рецепта Laughing
Хм да бе, ма аз нещо хич не съм гладна.
Ядох 2 ябълка за закуска и за обяд малко зелева салата.
Хубава вечер от мен Simple Smile

# 493
Момичета ,едва издържам вече Sad С тоя воден днеска направооо...Виждам че е 20:00 часа вее ,ама поне един бульон не може ли да пийна ? ;9 или по-добре една ябълка.Нещо имам чувството ,че свят ми се вие вече Sad

# 494
Момичета ,едва издържам вече Sad С тоя воден днеска направооо...Виждам че е 20:00 часа вее ,ама поне един бульон не може ли да пийна ? ;9 или по-добре една ябълка.Нещо имам чувството ,че свят ми се вие вече Sad

Аз днес съм на плодове, едва стискам и аз. Моят воден ден се пада баш на Бъдни вечер, къде дремах, ами не ги сметнах - не знам  newsm78 Със сигурност няма да мога да го издържа водния...

Общи условия

Активация на акаунт