90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 239
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Майка Зайка - не не може. Ще постигнеш обратен ефект.

Пф... не успях да ида на кик бокс, снегът пак изненада градския транспорт  Sick Shocked

# 526
Здравейте,
Докато пия кафеното, предложено от Ghostrider  си мисля за менюто днес- белтъчен ден ми е:
З: мандарини
О: 1 обезмаслено кисело мляко + салта от моркови
В: пилешки сърчица +салата
След вчерашният плодов ден съм -500гр  newsm53
Пожелавам един много "-"-ов ден!

Dany2009, понеже с теб вървим заедно, ще следя покрай теб как се движа и аз с минусите. След вчерашния плодов аз съм -400 гр. Много съм доволна, равносметката за първите 8 дни е -3.100 кг, което си е супер при положение, че си хапвам юнашката през останалите дни. От тук нататък, ако свалям по 500 гр. на седмица, ще е идеално, ама да видим...

Вчера, 8-ми ден (плодов), доста плодове си хапнах:
10 часа 1 банан + кафе
12 часа фурми
14 часа 1 банан + ябълка + лешници
16 часа сушени смокини + банан + ябълка
18 часа банан + ябълка + лешници
newsm10
И аз за първите 8 дни свалих 3 кг, но да видим оттук нататък как ще е. И аз вчера прекалих с плодовете- изядох 15 малки мандарини и 1/2 ананас, но спазвах часовете и интервалите между храненията.

# 527
nana77, до стената съм Embarassed А и от нечиста съвест, заради това парче пица, не можах да заспя до някое време, та се и самонаказах
Благодаря на всички, които ми отговориха  bouquet и посъветваха. Следващия път или и аз ще се запася с консерва или ще го кисна бобчето от вечерта и готвя от рано сутринта Simple Smile А и наистина в такъв ден не ям салата Thinking, защото си казвам, че съм сложила зеленчук в ястието...може би и това трябва да променя.Продължавам с въглехидратен.
Никъде не видях и да попитам - мекици може ли? Мисля да обядвам към 14ч с 1-2 мекички /в тестото няма нито яйца, нито мляко/

# 528

newsm10
И аз за първите 8 дни свалих 3 кг, но да видим оттук нататък как ще е. И аз вчера прекалих с плодовете- изядох 15 малки мандарини и 1/2 ананас, но спазвах часовете и интервалите между храненията.

Имаме "-" и това е най-важното. Явно има ефект въпреки количеството.

# 529
Е, как може цели 900гр отгоре, заради 1 паче пица Shocked
Явно режимът не прощава такива големи прегрешения. Върнах се в изходно положение Sad Поне ще ми е за урок

# 530

Добро утро!  bouquet
Някой по- напред в темата беше писал, че  е ял бутер тесто във въглехидратен, но сега не го намирам. newsm78 Та, може ли, режимно ли е бутер тестото?

# 531
Явно режимът не прощава такива големи прегрешения. Върнах се в изходно положение Sad Поне ще ми е за урок

Режимът "прощава", организмът ти не прощава Simple Smile

Аз с гордо и високо вдигната глава обявявам победата над поредното кило! Гоуст, мила моя - мерси. Още многооо има да се желае, но е голям напредък  Sunglasses
Доволна и щастлива съм. Ама много!
Сега съм много замислена, подариха ми за Коледа пътуване до Лондон при приятел. За 4 дни... ма как ще се справя там с диетата  Confused Ще го измисля някак си!

# 532
Добро утро фиданчици
Днес варива
З-тиква печена
О и В- картофи печени на фурна....имам и някаква салатка с боб
А кАК СТЕ ВИЕ?

# 533

Режимът "прощава", организмът ти не прощава Simple Smile

Аз с гордо и високо вдигната глава обявявам победата над поредното кило! Гоуст, мила моя - мерси. Още многооо има да се желае, но е голям напредък  Sunglasses
Доволна и щастлива съм. Ама много!
Сега съм много замислена, подариха ми за Коледа пътуване до Лондон при приятел. За 4 дни... ма как ще се справя там с диетата  Confused Ще го измисля някак си!

суперрррррррррррррр.Аз живея в Лондон Simple Smile Коледата тук е невероятна....ноооо има толкова вкусотийки за пробване...Не знам ахах аз 1та година качих доста от пробване на индииски,персииски кухни Simple Smile

# 534
  • София
Майка Зайка - не не може. Ще постигнеш обратен ефект.

Тц... не е добре. значи трябва да ги преборя останалите 16-17 кг. до 19 февруари Crazy

# 535
Мекици стават за въглехидратен /аз съм много против всякакви пържени тестени, но ако е веднъж на няколко месеца - става/. За обяд трябва да са или натюр, или с лютеница и пр., а за вечеря - може с пудра захар или сладко.
Бутер тестото също според мен е подходящо за въглехидратен, пак със статута на мекиците.
Досега все на консерви боб, в които има захар съм попадала  Thinking Много го харесвам червения боб в консерва, но и той е със захар - вие какви точно купувате?

# 536
Този в Метро, на Аро няма захар.

# 537
nana77, до стената съм Embarassed А и от нечиста съвест, заради това парче пица, не можах да заспя до някое време, та се и самонаказах
Благодаря на всички, които ми отговориха  bouquet и посъветваха. Следващия път или и аз ще се запася с консерва или ще го кисна бобчето от вечерта и готвя от рано сутринта Simple Smile А и наистина в такъв ден не ям салата Thinking, защото си казвам, че съм сложила зеленчук в ястието...може би и това трябва да променя.Продължавам с въглехидратен.
Никъде не видях и да попитам - мекици може ли? Мисля да обядвам към 14ч с 1-2 мекички /в тестото няма нито яйца, нито мляко/

И в книгата и на първа страница пише, че е добре да се разделим с пърженото. Съставките ти са режимни, но мекиците се пържат, а това не е здравословно. Ако намериш начин да ги изпечеш, ще е по-добре. Но, не са забранени де, ти си преценяваш.  Peace

Майка Зайка, през почивката също се сваля, но по-бавно. Това не е лошо, а по-скоро е част от процеса, за да си запазиш трайно свалените килца, а все пак това е крайната цел.  Peace

# 538

merian996 - волята не ми е проблем. Т.е. мога да контролирам желанието. Проблем са времето  и финансите. Предполагам, ще съм по цял ден сама на вън, понеже приятелят при когото отивам работи и не зная нито магазини, нито дали има условия за готвене. Дано успея да се справя както искам.

# 539
Мекици стават за въглехидратен /аз съм много против всякакви пържени тестени, но ако е веднъж на няколко месеца - става/. За обяд трябва да са или натюр, или с лютеница и пр., а за вечеря - може с пудра захар или сладко.
Бутер тестото също според мен е подходящо за въглехидратен, пак със статута на мекиците.
Досега все на консерви боб, в които има захар съм попадала  Thinking Много го харесвам червения боб в консерва, но и той е със захар - вие какви точно купувате?
Бобът, който имам е на Krami- съдържа боб, вода , сол, купувам го от Кауфланд

Общи условия

Активация на акаунт