90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 227
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Докато пия кафеното, предложено от Ghostrider  си мисля за менюто днес- белтъчен ден ми е:
З: мандарини
О: 1 обезмаслено кисело мляко + салта от моркови
В: пилешки сърчица +салата
След вчерашният плодов ден съм -500гр  newsm53
Пожелавам един много "-"-ов ден!

Dany2009, понеже с теб вървим заедно, ще следя покрай теб как се движа и аз с минусите. След вчерашния плодов аз съм -400 гр. Много съм доволна, равносметката за първите 8 дни е -3.100 кг, което си е супер при положение, че си хапвам юнашката през останалите дни. От тук нататък, ако свалям по 500 гр. на седмица, ще е идеално, ама да видим...

Вчера, 8-ми ден (плодов), доста плодове си хапнах:
10 часа 1 банан + кафе
12 часа фурми
14 часа 1 банан + ябълка + лешници
16 часа сушени смокини + банан + ябълка
18 часа банан + ябълка + лешници

И аз съм с вас  Hug до днес и аз съм - 3,100кг. точно колкото теб Simple Smile

# 556

Аз мисля, че е супер резултат. Така или иначе 24 кг едва ли ще ги сваля от първия път, затова съм решила да си спазвам всичко стриктно, но да си отпускам по-големки порции  Wink
Между другото, мисля, че метаболизма ми се е задействал, защото ходя до ВЦ-то по 3-4 пъти  Shocked

Иначе днес 9-ти ден, протеини:
З: сушени кайсии
О:яйца с гъби
В: пилешки бутчета със зелена салата

# 557

Аз мисля, че е супер резултат. Така или иначе 24 кг едва ли ще ги сваля от първия път, затова съм решила да си спазвам всичко стриктно, но да си отпускам по-големки порции  Wink
Между другото, мисля, че метаболизма ми се е задействал, защото ходя до ВЦ-то по 3-4 пъти  Shocked

И според мен сме супер Simple Smile
Моя метаболизъм също е по-добре Simple Smile) Попринцип винаги съм била проблемна с ВЦ-то, особено сега след раждането.Но тази седмица няма празно - всеки ден съм там  Simple Smile
Да се отчета и аз
 9-ти ден -  протеини:
З. 8ч. - 4 сушени сливи(накиснати от предната вечер и водичката в която бяха си изпих)
З. 10ч. - сок от грозде(бебка не го иска)
О. Направих си нещо като катък(кис. мляко, сирене и печени чушки) + 2 фил. хляб Вита 6 зърна + бульон
В. крехто телешко на фурна + зелена салата с краставици и каперси Simple Smile  chef

Ще видим утре кантара как ще е  newsm78

P.S.  и аз имам около 15кг. незнам дали ще успея от първия път...

# 558
Такаааа,здравейте фиданки! Simple Smile Да се отчета след вчерашния воден. LaughingПреди това да Ви благодаря ,че никой не ми отговори на снощното запитване.  Laughing  Laughing  Laughing Чаках,чаках и след като никой не ми отговори си легнах след поредната чаша вода Simple Smile Simple Smile Simple Smile И така резултати и равносметка:
След първи воден - 1.6кг Simple Smile ,а от началото на диетата-7.20кг Simple Smile. smile3508
Мисля, че е много добър резултат , като се има в предвид ,че след първите две четворки кантара почти не помръдваше.
ЧУВСТВАМ СЕ СТРАХОТНООООООО newsm44

# 559

Моя метаболизъм също е по-добре Simple Smile) Попринцип винаги съм била проблемна с ВЦ-то, особено сега след раждането.Но тази седмица няма празно - всеки ден съм там  Simple Smile
Да се отчета и аз
 9-ти ден -  протеини:
З. 8ч. - 4 сушени сливи(накиснати от предната вечер и водичката в която бяха си изпих)
О. Направих си нещо като катък(кис. мляко, сирене и печени чушки) + 2 фил. хляб Вита 6 зърна + бульон
В. крехто телешко на фурна + зелена салата с краставици и каперси Simple Smile  chef

smile3501
Супер сме момичета, дано така да продължаваме

# 560
Само да вмъкна, че и аз трябва да съм поне -15кг, но да видим. Според мен ще я правя и втори път диетата, бременността, а при мен по скоро кърменето- не прощават.
Днес по време на белтъчният ден консумирах:
З: мандарини
О: обезмаслено кисело мляко + салата от моркови
В: 1 кебабче на скара+100гр пилешки сърца
Минус чакам след следващия плодов

# 561
Дани, Орехче, възможно е да свалите 15 кг. 15 ми звучи много по-добре от 25  Laughing  Важното е да сме сериозни, решила съм на пролет да си влизам в старите дънки. И аз ще се тегля след следващия плодов.

# 562
poppy-fairy dany2009
Дано наистина да продължаваме така.
 Hug

# 563
май никой няма да ме отрази,ама к'вото е Confused

# 564

Да се отчета и аз
 9-ти ден -  протеини:

smile3501
Супер сме момичета, дано така да продължаваме

Открих ви!!!!  Hug Хайде заедно , колкото повече - толкова по- весело!!! Страхотни резултати , момичета !!!! Браво!
Да  се отчета

3- ябълка и кафе
о- салата зеле , домати и риба тон от консерва
в- никаква идея за сега
Тичам по задачи....

# 565
Здравейте фиданки вие не ме познавате,но аз вас да-чета ви от известно време и реших и аз да пиша в темичката,знам,че няма да сте против.Накратко за мен на диетата съм от 26 дни,но не мога да дам резултати,защото нямам кантар,но вече няколко човека ми казват,че съм '' позаслабнала''Laughingна сантиметри се мерих - 2 см от бедра, 4 от паласките и от дупето 1,5...и последно тежах 60 кг,а целта ми е 50 при ръст 1.65. щях да забравя ..ядки могат ли да се ядат във въгллехидратен?  newsm78

Бухтичка, здравей, ядките са за плодов - съдържат голямо количество белтък, което ги прави крайно неподходящи точно за ВХ ден  Peace Виж на първа страница  Peace Успех с режима, но си купи кантар - той помага  Peace

# 566
Здравейте фиданки вие не ме познавате,но аз вас да-чета ви от известно време и реших и аз да пиша в темичката,знам,че няма да сте против.Накратко за мен на диетата съм от 26 дни,но не мога да дам резултати,защото нямам кантар,но вече няколко човека ми казват,че съм '' позаслабнала''Laughingна сантиметри се мерих - 2 см от бедра, 4 от паласките и от дупето 1,5...и последно тежах 60 кг,а целта ми е 50 при ръст 1.65. щях да забравя ..ядки могат ли да се ядат във въгллехидратен?  newsm78

Бухтичка, здравей, ядките са за плодов - съдържат голямо количество белтък, което ги прави крайно неподходящи точно за ВХ ден  Peace Виж на първа страница  Peace Успех с режима, но си купи кантар - той помага  Peace

да аз до сега не съм яла ядки във ВХ,но реших да попитам да не се мина  Joy май май ще се наложи да си взема кантар,макар,че ако няма минуси може да ми подейства демотивиращо #Crazy

# 567

да аз до сега не съм яла ядки във ВХ,но реших да попитам да не се мина  Joy май май ще се наложи да си взема кантар,макар,че ако няма минуси може да ми подейства демотивиращо #Crazy

Не се кахъри, Бухтичке, важното е да се научиш да интерпретираш правилно кантара и показанията му  Peace Кантарът ще ти покаже от какво качваш, от какво сваляш, от какво задържаш вода и как вървиш с килограмите - важното е да е нито бързо, нито бавно свалянето, за да нямаш проблеми със задържането после. Иначе мерките са по-важни - а при теб добре вървят надолу - браво! Успех ти желая! Само напред и с много воля и постоянство  Hug

# 568
*_*Бухтичка*_* и аз ядки си позволявам само в плодов и то по 50г .

По нагоре в страницата като гледам девойчета , добре е да се подкрепяте и да се радвате на резултати ,ама искам да Ви попитам защо обедите и вечерите са Ви различни? Не сте разбрали или така си искате?Ако не сте разбрали обърнете внимание ,че по добри резултати се постигат като о и в са от една група .

# 569

Не се кахъри, Бухтичке, важното е да се научиш да интерпретираш правилно кантара и показанията му  Peace Кантарът ще ти покаже от какво качваш, от какво сваляш, от какво задържаш вода и как вървиш с килограмите - важното е да е нито бързо, нито бавно свалянето, за да нямаш проблеми със задържането после. Иначе мерките са по-важни - а при теб добре вървят надолу - браво! Успех ти желая! Само напред и с много воля и постоянство  Hug

Благодаря ти Hug  bouquetи аз пожелавам както на теб така и на всички останали и на мен самата да постигнем желаните цели,а относно скоростта на свалянето именно за това избрах 90 дд,защото както предполагам и повечето от дамите тук съм правила  ударни диети и йо-йото естествено не ме подмина Embarassedно важното е както се казва,че ми дойде акъл в тиквата Grinning аз ви казвам лека нощ и минусов ден утре   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт